LifeHand

poruka: 8
|
čitano: 1.457
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LifeHand".
17 godina
LifeHand

pitanje je vremena kad če isto tako moči upravljat mislima. prvo preko hardwera a onda i wi-fi.

ugrade ti nanohardware kroz cijepivo (protiv svinjske gripeNamigiva) koji ti se hvata za neki glavni neuron te potom upravljaju tobom preko wi-fija.

testiranja su napravljena, dakle moguče je. samo je pitanje kad če tehnologija dovoljno uznapredovati za takvo nešto.. ili več jeNeodlučan

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 11:06 (alien).

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
LifeHand

ili Anakin Skywalker ..

2 1 hvala 0
18 godina
protjeran
RE: LifeHand
alien kaže...

pitanje je vremena kad če isto tako moči upravljat mislima. prvo preko hardwera a onda i wi-fi.

ugrade ti nanohardware kroz cijepivo (protiv svinjske gripeNamigiva) koji ti se hvata za neki glavni neuron te potom upravljaju tobom preko wi-fija.

testiranja su napravljena, dakle moguče je. samo je pitanje kad če tehnologija dovoljno uznapredovati za takvo nešto.. ili več jeNeodlučan

john connor gdje siIznenađen

Pa ljudima se već dana upravlja, taj izum se zove: tadaamm..  televizija! :D

17 godina
neaktivan
LifeHand

Ne znam dali sam jedini ali cini mi se da imam deja vu....:rofl:

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LifeHand

kasnite,vidio sam to na warhammer 40k forumu dakkadakka

orks is made for two thing' fighting and winnning we are going smash hummies who isten to folk
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 15:27 (I.Kk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LifeHand

ovaj koji ju je izumia sigurno ga je proba bacit u komu sa tom rukom

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
LifeHand

Šta će muškarcu koji nema obje ruke, a dobije jednu ovakvu, prvo pasti na pamet da ju upotrijebi? Cool Belji se

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: LifeHand
dd.inc kaže...

Šta će muškarcu koji nema obje ruke, a dobije jednu ovakvu, prvo pasti na pamet da ju upotrijebi? Cool Belji se

Eto sto ljudi u kasnim satima nece sve napisati!

Ali ti nisi uzeo u obzir cinjenicu da mozda ima osobu suprotnog spola za takve stvari... ;D (da, da na nesto drugo si mislio)

Vjerojatno bi se počešao prvo po glavi, pa na BUGov forum otisao spamat i radit štetu! :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 4:20 (Luka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice