Izgleda kao daljinski.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lijep na prvi pogled, ali ove ikone, ili što su već, ništa posebno. preskup i još zaključan na mrežu.
umjesto da su uvezli android mobitele, što je trenutno in, idu na win... imho, fail.
Dizajn mobitela je totalno bljakav!
o meni izgleda puno bolje od ostalih lgeva
Šta ću sve doživiti, LG telefon od 3 i po soma...
Preskup?
U usporedbi sa HTC Desire, LG ima veci ekran, (3.8" vs. 3.7"). vise memorije (16GB vs. 4GB), vecu bateriju (1500mAh vs. 1400mAh), ostalo je vise manje isto, i nizu cijenu od skoro 1000kn (3600kn vs. 4500kn)!
Meni WP7 izgleda koda se netko zahebavo, te bezveze poslago ikone ilišto je to već.
WM 6.5 je bio meni jako dobar, a WP7 mi nije neka zamjena, ali čeka se WM pro.
Preskup?
U usporedbi sa HTC Desire, LG ima veci ekran, (3.8" vs. 3.7"). vise memorije (16GB vs. 4GB), vecu bateriju (1500mAh vs. 1400mAh), ostalo je vise manje isto, i nizu cijenu od skoro 1000kn (3600kn vs. 4500kn)!
Točno to, jeftiniji a bolji. Od prvih pet postova, svi su trolovi. Kakav forum...
Točno to, jeftiniji a bolji. Od prvih pet postova, svi su trolovi. Kakav forum...
Valjda nas razumiješ, imamo nepovjerenje u LG-a, a nije bez razloga.
Preskup?
Zaboravio si na naj naj bitniji aspekt svakog mobitela - software. MSW vs. Android =fail...
Zaboravio si na naj naj bitniji aspekt svakog mobitela - software. MSW vs. Android =fail...
Zašto?
Preskup?
Nisi ga isprobao a znaš da je fail?
Imaš opasne argumente.
Preskup?
Nisi ga isprobao a znaš da je fail?
Imaš opasne argumente.
Btw da isprobavao sam Windows Mobile. Konkretno Omniu 7 smo dobili na beta testiranje u firmi (koja bi trebala biti bolji telefon od ovoga) i u usporedbi s HTC Desire radio je dosta sporo, tj da se bolje izrazim - nije to bilo fluidno s obzirom kakav hardware ima na raspolaganju.
Konkretno za neke radnje poput paljenja bluewtootha trebalo i čekati (do 10 sec npr), otvaranje media playera ponekad i do 20 sec. Ok to je beta software bio (bilo to pred 3 mjeseca) ali MS baš i nema navika ispeglati software u zadnje trenutnke.
Na Desire to radi puno bolje, jer je Android bolje optimiziran. To je jedan od većih argumenta koji će ljudi gledati, i prvo primjetiti.
Da me ljudi ne shvate ko nekog MS hatera, imao sam 2 telefona s MS widnowsima (6.1 i 6.5) i to nije loše radilo, ali prema Froyu to je jednostavno sporo.
Konkretno za neke radnje poput paljenja bluewtootha trebalo i čekati (do 10 sec npr), otvaranje media playera ponekad i do 20 sec. Ok to je beta software bio (bilo to pred 3 mjeseca) ali MS baš i nema navika ispeglati software u zadnje trenutnke.
Na Desire to radi puno bolje, jer je Android bolje optimiziran. To je jedan od većih argumenta koji će ljudi gledati, i prvo primjetiti.
Da me ljudi ne shvate ko nekog MS hatera, imao sam 2 telefona s MS widnowsima (6.1 i 6.5) i to nije loše radilo, ali prema Froyu to je jednostavno sporo.
Usporedjujes WM 6.1 i 6.5 koji nema veze sa Windows Phone 7. Kao da ja sada idem usporedjivat Windowse ME sa necime, i kazem da su sigurno i WinXp/Win7 sranje, kao ista je to firma i isti OS...
A ovu betu staru 3 mjeseca nemoram ni komentirati... Mogao si i neku pre alpha verziju ici isprobavat i usporedjivat brzine...
Al svejedno WP7 mi izgleda nekako neozbiljno.
meni se bas svida dizajn ikona WM7, jer je drugaciji od ostalih, svi se furaju na iste stvari , ovo bi moglo biti dobrorodslo osvjzenje u klasi...
o meni izgleda puno bolje od ostalih lgeva
Jesi ti možda vidio LG arenu? :) Po meni jedan od najljepsih, najcvrscih i najmanjih touchscreen mobitela (ako ne racunamo x10 mini koja ipak ima manji ekran)