Meni je to ružnije kao auto, nego kao avioni. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmm... vidim sebe ujutro kako idem na posao i govorim susjedima, pomaknite se, polijecem.
+ je sto te murija ne zaustavlja kad poletis
Bilo bi lijepo, samo kad bi ih bilo više u zraku sudarali bi se xD
Je je i dodje svojih milju kuna
Milja kuna nije ne znam koliko puno. 140 tisuća eura za auto koji leti :D
Nekužim što će čovjek s ovim. Za po cesti je bezveze, a ne možeš u svakom trenutku poletit što bi trebala biti prednost. Za polijetanje mu svejedno treba pista kao i ostalim avionima.
vazno je da trosi normalno gorivo ovo je samo pocetak, a dizjn bice popravjen nije to nista vazno je da leti ...
Ja bih prije rekao da je ovo neki mali avion, nego da je to auto koji moze da leti.
Nekužim što će čovjek s ovim. Za po cesti je bezveze, a ne možeš u svakom trenutku poletit što bi trebala biti prednost. Za polijetanje mu svejedno treba pista kao i ostalim avionima.
A možeš se zafurat i po autocesti 
ne daj bože da ovo uzme maha,
do sada si mogao poginut na cesti, a sad će još i auti padat po nama,
treba ić kolonizirat mars i druge planete, raspoređivat ljude,
a ne ovako
Največa prednost je da te majmun ne može zaustaviti u zraku i uvaliti ti ”dudu” da pušeš.
Mislim da je to super za ruralna podrucja u Americi, Australiji, Kanadi, juznoj Americi, Africi i sl. gdje zivis na selu, doletis do grada i nastavis se voziti po gradu. Odes na pumpu, obavis shopping i odes doma.
Največa prednost je da te majmun ne može zaustaviti u zraku i uvaliti ti ”dudu” da pušeš.
A mos mislit onda dje bi nas sve bilo kad do nas majmuni nebi mogli:D.....
"Iznimno ružan"?
Ako ćemo o ljepoti meni nije ni lijep ni ružan već onako...
Ali zar je to najbitnije u svemu?
Prirodno je da muškarci više razmišljaju o praktičnosti, a žene o ljepoti, pa da je autorica, a ne autor, lakše bih razumio to fokusiranje na vanjštinu. Metroseksualac? Možda, a možda se samo previše druži sa ženama (tračanje uz kafu i te stvari).
A ja mislio da će leteći automobili ovako izgledat : http://greenz.jp/en/wp-content/uploads/2008/12/bladerunner-car.jpg , kad ono je**š sve anti gravitacijska eksperimentiranja, mlazni motor itd , nego stavi elisu i krila na auto i deri tj. leti :)
E da mi je tu mrcinu parkirat kraj fontane ili lake-a..sam fali mercedosov znak
E da mi je tu mrcinu parkirat kraj fontane ili lake-a..sam fali mercedosov znak
Pffft, da je u to cudo instalirati 120 mm top, i prosao bi s njim kraj lake-a. :P ;)