cekaj malo, apple je sudjelovao u razvoju kucista/tipkovnice koji ipad-a pretvara u netbook... a kaj je sa njihovim stavom o netbookovima...
mada ovo za mene cini ipad privlacnijim 
edit: tek sad vidim, logitech je sudjelovao, ne apple, moj bad 
cekaj malo, apple je sudjelovao u razvoju kucista/tipkovnice koji ipad-a pretvara u netbook... a kaj je sa njihovim stavom o netbookovima...
mada ovo za mene cini ipad privlacnijim 
edit: tek sad vidim, logitech je sudjelovao, ne apple, moj bad 
Zar nije ispravno "zaozbač"?
Zar nije ispravno "zaozbač"?
Nije ni jedno ni drugo 
stvarno ne vidim kome je namjenjeno ovo, netko tko treba tipkovnicu nece kupiti ipad i vice versa, tko kupi ipad taj ocito ne treba ni tipkovnicu ni racunalo
kao da je bitno sta kome treba..izgleda cool, prodavat ce se, prosto..to je za iPad, i onako vecina kupaca ne znaju ni sta ce im to, pa ce ih dovoljan broj kupit i ovo..
Treba, ne treba, ... nije bitno, glavno da postoji pa tko želi nek si kupi!
Već mogu pretpostavit da moj susjed hoće.
stvarno ne vidim kome je namjenjeno ovo, netko tko treba tipkovnicu nece kupiti ipad i vice versa, tko kupi ipad taj ocito ne treba ni tipkovnicu ni racunalo
vidis, meni ovo od totalno nezanimljivog proizvoda pretvara ipad u ipak dosta zanimljiv proizvod. jos mis i to je to. za zavalit se u krevet i citati kakvu knjigu imam ipad a za bilo sta ozbiljnije ubodem ga u dock i voila!
Stvarno Apple mora patentirati prodaju Aj-Nečega na dva puta...
.Kupiteee..kupiteeee..Evo prodajemo na revolucionaran način svoje revolucionarne proizvode...