Kriv za odavanje informacija

poruka: 16
|
čitano: 4.979
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kriv za odavanje informacija".
16 godina
neaktivan

Navodno, za otkrivanje informacija nije dobio novac, niti bilo kakav drugi oblik kompenzacije.

baš me zanima zbog čega je onda odavao informacije

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Kriv za odavanje informacija
P4k1 kaže...

Navodno, za otkrivanje informacija nije dobio novac, niti bilo kakav drugi oblik kompenzacije.

Možda zbog Sex-aPoljubac.

On je muško,a ona žensko(još ak je komad)Smijeh

Istina je oko nas,a laž još više.
16 godina
neaktivan
microman kaže...
P4k1 kaže...

Možda zbog Sex-aPoljubac.

On je muško,a ona žensko(još ak je komad)Smijeh

misli da to isključuje sex

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
microman kaže...

misli da to isključuje sex

Da,da moš mislit.LOL A i sex nemora biti kompenzacija več obostrano zadovoljstvoSmijeh.

16 godina
protjeran

a kakve su to informacije ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sablja kaže...

a kakve su to informacije ?!

Pak kakve bi to tajne informacije bila,ak ih bi mi na forumu znali?

Uglavnom nekakve o poslovanju firme.Namigiva

18 godina

Pa sigurno informacije o nepatentiranim projektima na kojima IBM radi. A to njima znači puno. Jer ovaj to izblebeta nekome i tvrtka može ostati bez patenta s kojim može puno zaraditi.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 8:54 (Hummer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

sad strašni aj bi em pošealje ćelavce u crnim odijelima,sa crnim cvikama u crnim kombijima,i crnilo proguta bijednika duga jezika...Nevinašce

18 godina
neaktivan

ako mu smanje kaznu zbog priznanja - dobro je prosao.

samo podsjetnik da blago je nama kada nam profit korporacija diktira napredak tehnologije. mislim da uistinu nemamo bas nekih sansi za neku duzu buducnost.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
18 godina
Littlemanbeingerased kaže...

samo podsjetnik da blago je nama kada nam profit korporacija diktira napredak tehnologije. mislim da uistinu nemamo bas nekih sansi za neku duzu buducnost.

A što misliš zašto nema više tako revolucionarnih otkrića kao prije 100-150 godina

18 godina
segregator kaže...
Littlemanbeingerased kaže...

A što misliš zašto nema više tako revolucionarnih otkrića kao prije 100-150 godina

šteta je to..

današnji newtoni, einsteini, bohrovi i ostali imaju začepljena usta u nekoj korporaciji i rade kak im menađerski glavonje, koji vide samo zelembaće, diktiraju..

18 godina
protjeran

najsmjeshnije je to shto vi mozete neshto izmisliti dok ce kompanija na tome zaraditi enormne novce a vama dati kikiriki ili dva

iako,nedavno je bilo zavrshilo parnicenje zaposlenika sony-ja koji je izmislio walkman

naime,on smatra da nije bio adekvatno nagradjen za neshto na cemu je kompanija zaradila enormne novce (i danas zaradjuje na tom brendu)

uglavnom,kako bi drzave oslabile korporacije koje si vec previshe toga uzimaju za pravo,jedan od nacina bi bila i poshtenija regulacija tih pravila

tj poshtenije podijele po zaslugama

kompanija recimo daje uvjete,al moze dat ne znam koliko njima te uvjete,a da oni nece napraviti nishta

dok onom koji moze neshto napraviti uz te uvjete je dovoljno da mu samo jedna kompanija da uvjete

dakle,iz samog toga je vidljivo kako bi se kapital trebao raspodijeliti

vidjet koliko uvjeti koje kompanija daje zaposleniku da dodje do nekog patenta vrijede,koliko vrijede ostali kompanijini resursi prilikom prodaje proizvoda temeljenog na tom patentu (ili patentima) i onda ravnopravno raspodijelit zaradu

ne moze kompanija zaradit 100 milijuna eura,a onom ko je to izumio dati 1.000 eura ili 10.000 eura

on bi trebao dobiti barem 1 milijun eura,recimo

iako,velim,to se sigurno da lijepo izracunati koliko cije koliko vrijedi u zaradi

isto tako,manageri su jako glupi sa tom svojom sadashnjom politikom

naime,koliko ideja ostaju samo ideje u glavama nekih ljudi jer nisu u mogucnosti sami realizirati ideju a ne zele da kompanija sjedne na vashu ideju kao da je njezino vlasnishtvo i da dobijete za to kikiriki,a kompanija ili zaradi ili spremi negdje u arhivu gdje ostane lezati neupotrijebljeno

a kad bi poshtenije raspodijelili bogatstvo,tada bi bilo mozda i 100 put vishe realiziranih ideja,pa kompanija ne bi zaradila samo 100 milijuna eura manje 1.000 ili 10.000 eura,vec bi zaradila 100 puta 99 milijuna eura,a njih 100 bi dobili po milijun eura

i svi sretni i zadovoljni

al,ne,glupi nesposobni manageri koji ne vide dalje od naocala...

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
16 godina

20 godina što je odao tajnu iz koje nije imao nikakve koristi. Trebalo bi ga kazniti s godinu dvije ili uvjetnom i sl.... Kad vani ima toliko ubojica što dobivaju po 1 do 10 godina mislim da je 25 ipak malo previše. Nedavno je monstrumski ubojica dobio 24 godine zbog krvoločnog ubojstva. A zaposlenik može dobiti 25 godina što je možda slučajno odao neku tajnu. Te stvari jesu vrlo važne, ali ne možemo sada puniti zatvore onima koji rade cijeli život i onda naprave neku pogrešku.

2 0 hvala 0
18 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

20 godina što je odao tajnu iz koje nije imao nikakve koristi. Trebalo bi ga kazniti s godinu dvije ili uvjetnom i sl.... Kad vani ima toliko ubojica što dobivaju po 1 do 10 godina mislim da je 25 ipak malo previše. Nedavno je monstrumski ubojica dobio 24 godine zbog krvoločnog ubojstva. A zaposlenik može dobiti 25 godina što je možda slučajno odao neku tajnu. Te stvari jesu vrlo važne, ali ne možemo sada puniti zatvore onima koji rade cijeli život i onda naprave neku pogrešku.

dobrodoshao u korporacijski svijet

18 godina

Zakoni u kapitalizmu najviše štite kapitalistički poredak...ko bi to rekao :)

To vam je kao lijek za rak...koja korist od čovjeka ako mu daš 2 tablete i izliječiš ga...

ali ako ga možeš održavati na životu 3-4 godine nekakvom terapijom koja će mu izmust sve novce, to već može proći Bogataš

18 godina
protjeran

hmmmm

ne mogu nac vijest,ali bio sam uvjeren da je sony morao platiti nobutoshi kiharu novce za ono shto je zaradila na njegovom izumu

a samo nalazim vijest da je novce dobio andreas pavel kao izumitelj prijenosne muzike

i sad sam skroz zbunjen

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice