Krenula nadogradnja na WP 8.1

poruka: 13
|
čitano: 2.409
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krenula nadogradnja na WP 8.1".
18 godina
neaktivan

Ja sad koristim Developer Preview, da li cu mocu nadograditi na punu verziju kad postane dostupna bez problema?

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Krenula nadogradnja na WP 8.1

@robycro

Da, Lumia Cyan zapravo je firmware uređaja, a sam WP 8.1 DP softver će ustvari postati finalna verzija koja će i dalje najnormalnije dobivati svoje manje nadogradnje kao i do sada.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 8:12 (Leprechaun).
18 godina
neaktivan

0 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
Annihilator kaže...

ima Nokia Software Recovery Tool s kojim se može vratiti mobitel na wp8 ako što pođe po zlu, jedino što se time gube svi osobni podaci , fotografije i sl. tako da treba prethodno napraviti backup, prije nego se pokušava update

http://www.nokia.com/us-en/support/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

14 godina
odjavljen

A šta je sa Samsungom?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Paralelno s Nokiom uskoro kreću i Samsung te HTC. Samo tu dobivaš čisti WP 8.1.

14 godina
odjavljen

Samo pitanje je koliko će biti razmaka.... Imam neki fil da ćem čekati dosta za ofiš

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Annihilator kaže...

to ne vrijedi za svih nego samo za one kojima su firme enkriptirale mobitel... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

o yea opet ću biti moderan

17 godina
skank666 kaže...
Annihilator kaže...

to ne vrijedi za svih nego samo za one kojima su firme enkriptirale mobitel... 

Sigurno? Imam 925 i imam developer preview na njoj. Nemam vremena da ostanem zaglavljen u blue screenu.

Postoji li način da se provjeri imam li enkriptiranu verziju?

17 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen

NE! nema šanse da restoram mobitel, opet... kad ga puste dobro ga puste. i taj članak (koji je napisan po nekom nejasnom tweetu) je nejasan...  samo ovi sa bitlockerom imaju problema a i tu su si oni sami sebe zayebali jer na tuđi (vlasnik je neka kompanija) mobitel stavlju softver bez ili adminovog znanja ili dopuštenja...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice