ThinkPad X drži čak 45 posto tržišta poslovnih prijenosnika na svijetu. 
Imam jednog doma, starog nekih 4-5 godina (još dok je bio pod ibm-om, ali izgleda jednako ovako), taj laptop je pao sa stola i preživio. Nikad nije očišćen niti su promijenjeni windowsi, a on radi bez problema.
Sretno koristim već dvije godine x61s... Šteta za x301, to mi je bila tiha patnja... eh, samo da je bio malo jeftiniji...
Sretno koristim već dvije godine x61s... Šteta za x301, to mi je bila tiha patnja... eh, samo da je bio malo jeftiniji...
sad se samo prešaltaj na x201
Imam jednog doma, starog nekih 4-5 godina (još dok je bio pod ibm-om, ali izgleda jednako ovako), taj laptop je pao sa stola i preživio. Nikad nije očišćen niti su promijenjeni windowsi, a on radi bez problema.
noviji imaju "roll cage" do magnezija... činimi se i automatsku blokadu HDDa prilokom pada
imash na youtubeu lika koji sa motorom od 200kila gazi po laptopu, i ništa mu nije
ja sam, zbog oklade, stao na R60e i skocio par puta (imam cca 100kg) i ništa mu nije bilo - neuništivi su
Nikada nisam imao laptop, a kamoli ovo jer vidim da svi pričaju kako su kvalitetni. Ako je to istina svaka im čast
Pih jedan air ili macbook je cvrsci i kvlitetniji jedno petnaest puta a jos je i revolucinanran. Mislim budimo ozbiljni.
(morao sam fali mi artful :))
nazalost, nije to bas tako..
x301 je imao rezoluciju 1440×900, a x201 i x200 su na 1280×800..... a to je ipak razlicito...
i da, x301 je imao optiku, dok ovi 12'' nemaju... tako da im neke ljudi nece to oprostiti....
Pih jedan air ili macbook je cvrsci i kvlitetniji jedno petnaest puta a jos je i revolucinanran. Mislim budimo ozbiljni.
(morao sam fali mi artful :))
ha,ha...ova je dobra....neznam za macbook (and dont care) ali air je odličan ak misliš speć 2-3 kile jajca, šunkice i sl...nalošije hlađenje ikad viđeno u laptopima !
odnosno ovaj gore thinkpad ga pregazi sam tak...and thats a fact
Šteta za X301 bio je to jako kvalitetan laptop, kolega ima jednoga i radi kao urica, tako da sve najbolje o njemu, a što se tiće lenova, bacite oko na ovoga , jeftin a atraktivan i još tome lagan. Vjerojatno ću ga uzeti za posao.
@KonjRR
Ma kakav macbook air, to je preskupa igračka,
nazalost, nije to bas tako..
x301 je imao rezoluciju 1440×900, a x201 i x200 su na 1280×800..... a to je ipak razlicito...
i da, x301 je imao optiku, dok ovi 12'' nemaju... tako da im neke ljudi nece to oprostiti....
jedina stvar kod x301 kaj me užasno smetala je to kaj nije imal dock a kaj se x201 tiče, ko ima za njega ima i za bay
Zar je srkazam postao toliko problematican??? :))
Ma air je bolji sto puta :))
Zar je srkazam postao toliko problematican??? :))
Ma air je bolji sto puta :))
ma saki mek je milion puta bolji
ae