Kraj za Skype na Windows Phone 7

poruka: 18
|
čitano: 2.793
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za Skype na Windows Phone 7".
17 godina

Ahahahahahahahahahahahahahahaah 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
13 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

a zasto odma kad vec zele da korisnici imaju najbolju uslugu ne ukinu i wp 7! :D
ono vas mobitel vise nece raditi od 1.9.2014 jer koristite stari sistem a mi vam zelimo ponudit samo najbolju uslugu!

hahahahha idiotarija majko moja!

Moj PC  
12 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Kraj za Skype na Windows Phone 7
Da se google drzi te politike - vjerojatno bi cijelu firmu ugasili
17 godina
Google je premocan da bi njemu trebala politika - za razliku od MS-a.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
11 godina
neaktivan

Hvala bogu da mi ništa ne ovisi o servisima poput Skypea i da komuniciram s ekipom koja je voljna promijeniti softver za komunikaciju kad se dogodi ovako nešto.

Ovo je naprosto sramotno kao što je sramotno i da mi "pušimo" ovakvo ponašanje velikih firmi već godinama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 12:44 (BudalastoStvorenje).

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dal se to odnosi na sve WP7, znaci 7.5 7.8 ili samo 7.0 (7.1)?

Ako je za sve onda sto je njima? Kaj misle da ce svi 2 god stare telefone bacit i kupit nove Lumie? E ja iz principa necu!
11 godina
neaktivan
Drazen kaže...
Ako je za sve onda sto je njima? Kaj misle da ce svi 2 god stare telefone bacit i kupit nove Lumie? E ja iz principa necu!

Da, oni žele da u što kraćim razmacima kupiš novi mobitel. Zato skraćuju intervale između izbacivanja novih modela mobitela na tržište. Nezasitni su zarade.

Neću niti ja kupiti novi mobitel tako skoro, ali čisto sumnjam da će mi ovaj mobitel kojeg imam izdržati više godina rada kao što su to bez problma mogli stari "glupi" mobiteli. Sve je napravljeno da se raspadne i pokvari u što kraćem roku. Plus što je ljudima sustavno usađivan lažam osjećak sramote ako u javnosti na mogu pokazati najnoviji model mobitela. Daj probaj iz džepa izvući stari mobitel star 7-8 godina i stavit ga na stol u kafiću. U roku od minute krenut će zezanje na tvoj račun. Nisam sreo nikoga tko toliko pažnje posvećuje izboru gaća i čarapa koliko pojedinci troše vrijeme na izbog mobitela.

17 godina

Neki dan frendu riknuo Skype na HTC Trophy i začuđeno smo ga pokušavali popravit. Nakon deinstalacije skužili da se ne može više ni instalirat. Pošto mu je skype potreban zbog posla, a i privatno, morao je kupit novi mobitel, iako je do tog dana dok nije prestao radit sve sasvim normalno funkcioniralo. Stvarno sramota.

Kupio je SGS4 sad, ne pada mu na pamet uzeti više nikad WP nakon ovog jer mobitel ima jedva 3 i pol-4 godine, i još je OK.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 15:23 (lllnuclearlll).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
lllnuclearlll kaže...

Neki dan frendu riknuo Skype na HTC Trophy i začuđeno smo ga pokušavali popravit. Nakon deinstalacije skužili da se ne može više ni instalirat. Pošto mu je skype potreban zbog posla, a i privatno morao je kupit novi mobitel, iako je do tog dana dok nije prestao radit sve sasvim normalno funkcioniralo. Stvarno sramota.

Kupio je SGS4 sad, ne pada mu na pamet uzeti više nikad WP nakon ovog jer mobitel ima jedva 3 i pol-4 godine, i još je OK.

4 godine star mobitel? Microsoft će uskoro tražiti da se takve ljude sudski goni!

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
odjavljen

Standardna MSova logika - proizvod se ne prodaje (WP8 telefoni, Vista/7/8...) - ubij podršku za starije uređaje/softver. Nema DX10 za XP, .Net 4.5 također, zadnji office ide samo na Win7 i novije, VS2013 isto hoće Win7 ili noviji...

My name is Legion... For we are many!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 15:05 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

Klasika za MS i nema se tu tko sta cuditi. Takav je to OS, takva je to firma, takva je to skola.

Za razliku od OSS zajednice di i dan danas mozete pokretati software pisan 80tih godina bez ikakvih problema kod MSa to nije tako, takva je to politika od DOSa, Win3.11/95 pa NTa... Svaki OS je donosio odredjenu nekompatibilnost sa starim OSom a to se dogadja zbog lošeg kernela, lošeg pisanog OSa/apija i hackova koje su programeri koristili zbog MSova suluda razvoja tog zgužvanog OSa. Sve je to preneseno na WM a onda i na WP.

Danas, nakon mnogo godina vidimo posljedice i dalje, meni je to sramotno i totalno smiješno! :D

hail Gates! :D

1 0 hvala 0
14 godina

Stvarno čudno kaj ukidaju podršku za aplikaciju za os koji nikad nije ni imao tržišnog udjela a za koji se podrška ukida za mjesec dana. Onak, šokantno.

Veći problem je što je skype kao desktop/mobile aplikacija ostala u 2010. Sporo, nepouzdano, ružno, i sa konfuznim sučeljem. Dobra je stvar da što više developera usmjere na razvoj verzija za aktualne os-ove a ne da krpaju verziju za uređaje kojih nikad nije ni bilo puno a pitanje je kolko je od onih koji su i prodani ostalo aktivno.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Chronosus kaže...

Stvarno čudno kaj ukidaju podršku za aplikaciju za os koji nikad nije ni imao tržišnog udjela a za koji se podrška ukida za mjesec dana. Onak, šokantno.

Veći problem je što je skype kao desktop/mobile aplikacija ostala u 2010. Sporo, nepouzdano, ružno, i sa konfuznim sučeljem. Dobra je stvar da što više developera usmjere na razvoj verzija za aktualne os-ove a ne da krpaju verziju za uređaje kojih nikad nije ni bilo puno a pitanje je kolko je od onih koji su i prodani ostalo aktivno.

To ipak ne mora značit da postojećim korisnicima (pa čak i da ih je tek par hiljada/tisuća) trebaš onemogućit korištenje aplikacije. Uredu je prestanak podrške ali onemogućavanje pristupa starijim verzijama Skype aplikacije je već bezobrazluk (a to smo od Microsofta imali prilike vidjeti još za vrijeme MSN Messengera).

16 godina
odjavljen

I za Symbian gase.. Neka, ionako je bio program za*urac, a whatsapp radi miljama bolje.

Svi smo mi Mentalist.

1 0 hvala 0
16 godina

Lumia 800 me jos drzi dobro, dan danas nema ogrebotine nikakve i pala je svega mozda 15 puta a vecinu toga u futroli - to je tako kada krvavo zaradis za mobitel i jos je dosao 2500 kn u to vrijeme.. Neka gura jos koju godinu dok se ne raspadne pa je tek onda vrijeme za novi mob.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 16:40 (Fake_Alert).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Logicno bi bilo da su ugasili podršku za tu aplikaciju, na tom mobilnom OS-u, al da kompletno onemoguce koristenje te aplikacije, samo zato sto je to WP7, e to samo Microsoft može... Ovim potezom salju losu poruku potencijalnim kupcima WP8(8.1), ali i aktualnim userima, jer cisto sumnjam da ce WP8(8.1) proc bolje, kad dode WP9(il kako ce ga vec zvat)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

I za Symbian gase.. Neka, ionako je bio program za*urac, a whatsapp radi miljama bolje.

A da? A kako ću razgovarati na Symbianu preko Whatsappa? Briga me za poruke i slanje koječega i sve ostalo. Sad mi je još samo Fring ostao za razgovor i moram ljude obavještavati da me više nema na Skypeu.

17 godina

Na tržištu smartphonea nisu još naučili ni hodati a već pucaju sebi u nogu, klasični microsoft.

Žao mi je samo što nokiu vuku za sobom, možda bi imala svijetliju budućnost da je se fokusirala na Meego i daljnje razvijanje symbiana.

Moj PC  
6 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice