ajoj.... Znaći ja mogu slobodno s 775 na novi socket i preskočim 1366.. Kako se zove novi socket
ajoj.... Znaći ja mogu slobodno s 775 na novi socket i preskočim 1366.. Kako se zove novi socket
1155
Uf,a ja se još veselim sa svojim q6600 u 60nm...
,a malo je šteta što quad-ove uklanjaju,sumnjam da postoji koja aplikacija/program/igra koja bi ih zaposlila 100%(iskljućivši benchmark-e i testove),sad se jedino možemo nadati da će Intel spustiti cijenu i3/i5/i7 procesorima
,a malo je šteta što quad-ove uklanjaju,sumnjam da postoji koja aplikacija/program/igra koja bi ih zaposlila 100%(iskljućivši benchmark-e i testove),sad se jedino možemo nadati da će Intel spustiti cijenu i3/i5/i7 procesorima
Bolje i to nego moj Pentium u 65nm
šta bi ja onda trebao reć 
takvog i ja imam pa sam zadovoljan :)
Ti su mi procesori prirasli srcu. Veoma mi je žao, ali morao je doći taj dan. 
Ti su mi procesori prirasli srcu. Veoma mi je žao, ali morao je doći taj dan. 
Prirasli srcu? Prirasle su srcu tvoje pare Intelu.
Čuj ti barem imaš 2 jezgre, on ima samo jednu 
Inače, čudim se kako prije nisu išli u EOL pošto je 1156 i 1366
već dugo sa nama. A uskoro i Sandy bridge.
A valjda zbog Macintosha, oni još uvijek imaju C2D...
Hahahahaha.......
A ja kao da se veselim sa svojim starim veseljakom(Pentium4=90nm)xD
Inače, čudim se kako prije nisu išli u EOL pošto je 1156 i 1366
već dugo sa nama. A uskoro i Sandy bridge.
to je i mene cudilo, jos malo izlazi nova serija
tako da i5 i i7 moraju pasti cijene..
Postoji, samo ju ti očito ne koristiš... 
Nego iznenadila me ova vijest, mislio sam da su se davno prestali proizvoditi 
Vec sam zaboravio kad sam kupio svoj E5200. Bio je teski jeftinjak. proslo je par godina i taj CPU jos uvijek postoji u svojim reinkarnacijama.. Krajnje vrijeme je za nesto potpuno drugo cak i za najnizi segment.
Ja sam q6600 kupio prije 2 i pol god koji je bio tad među jačim cpu-ima , a imam i e5200 god dana kasnije kupljeno... Sve u svemu sa quadom sam solidno zadovoljan koliko me drži, dualac dobar za solidan rad ( čak mi radi na većinu igara dobro osim baš gdje traži cpu sa 4 jezgre ), al mislim da bi trebao opet u pecanje ako bude sniženje cijena i5/i7...
Me too, a ne znam kad će bit para za nešto novo...
Meni je baš drago da sam se strpio sa kupovinom novoga kompa, sada ću skombinirati novu seriju grafičkih i novi proc, makar bi najrađe da mi netko proda Q9550 i opet miran...
A ja kao da se veselim sa svojim starim veseljakom(Pentium4=90mm)xD
A što kažete na mog Athlona: 130 nm... I
A nekad mi se čini kao da se tu zapravo radi o centimetrima.
Hahahahaha.......
Pentium4 90mm??? milimetara... Inače mislim da imam najslabijeg ovdje prezentiranog pentium4 1.7 180nm.
De molim te. Pa samo razlika izmedju q6600 i core i7930 u Lightwaveu prilikom rendanja je ogromna. Sve jezgre su na 100% prilikom procesa rendanja. Ali q6600 definitivno jedan od legendarnih procesora.
Hahahahaha.......
Pentium4 90mm??? milimetara... Inače mislim da imam najslabijeg ovdje prezentiranog pentium4 1.7 180nm.
Ma krivo napiso, ispravak nm.
Koliko tražiš? :)
Za moj će primjerak kraj doći tek za cca 2 godine :P
previše si doslovan, govorim za svoj primjerak, ne za čitavu seriju - dakle za procesor koji kuca u mom kućištu, mislim da će bez problema gurati još 2 godine bar
I ja imam takav.
Meni sve poslove obavlja zadovoljavajuće, ponekad mi u kojoj igri zafali quad.
I ja imam takav.
Meni sve poslove obavlja zadovoljavajuće, ponekad mi u kojoj igri zafali quad.
heh vise ne igram... stalno radim neke encodove sim tam tak da X6 bi mi bio najbolji kolko sam ga platio odlican je
al kak ga zlostavljam to je nekaj strasno
100% cpu usage i vent na 500rpm,a zna mi se i istekat ventilator pa mi se znao vec dosta put ugasit od prevelike temperature,ali gad nece crknut
AMD ipak car
Naslov je pun pogodak, kao ono, svi prelazimo na trinajsteretojezgraše!?