Kraj podrške za Firefox 3.5

poruka: 23
|
čitano: 173.476
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj podrške za Firefox 3.5".
14 godina
protjeran

Cisto normalan potez {#} i dalje ne shvacam zasto neko ostaje na starijim verzijama programa koji su puni rupa,imaju manje mogucnosti itd....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kraj podrške za Firefox 3.5
Fenrzy kaže...

Cisto normalan potez {#} i dalje ne shvacam zasto neko ostaje na starijim verzijama programa koji su puni rupa,imaju manje mogucnosti itd....

Mozda im ne treba vise od onoga sto trenutno imaju? A FF 3.5 nije pun rupa jer se do sada redovno updateao sa zakrpama kao i 3.6 i 4.0

Pun ce rupa biti tek nakon prestanka izdavanja zakrpa...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina

razumio bih da su to pay programi.. ali ovako nikako!

Zbog cega su uopcje razvijali toliko dugo 3.5 verziju??

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
sisko93 kaže...

razumio bih da su to pay programi.. ali ovako nikako!

Zbog cega su uopcje razvijali toliko dugo 3.5 verziju??

Zbog jako dugog razvoja verzije 4.0

Mozilla obicno podrzava trenutnu i prethodnu verziju. Zasto podrska za verziju 3.5 nije prekinuta odmah po izlasku verzije 4.0, nemam pojma...

17 godina
M_dipl. kaže...
Fenrzy kaže...

If it ain't broken, don't fix it!

Tako i oni koji koriste IE6 misle da "ain't broken".

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I vreme je posle dve godine.

Što se tiče budućih sigurnosnih podrški za buduće verzije (Firefox 5+) one će prestati.

Isto kao i kod Chrome-a.

Edit: pod prestati mislim na to da neće podržavati stare verzije već će sigurnosne ispravke dolaziti zajedno sa novom verzijom.

A to će biti svaka 3 meseca.

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 18:00 (icecold).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja ne kužim te "rupe" u browseru !?

Čim neka verzija izađe odmah ima rupu i treba zakrpu. ova verzija 4 je imala rupu u glavi prije nego je izašla na tržište u full izdanju. Odmah su je nadogradili s 4.1.

Ja sam uredno na verziji 3.5 i nemam nikakvih problema sa surfanjem. Vjerojatno bi tako bilo da sam i na verziji 3.0.

Puno je tu marketinga, loadanje donosi profit itd.

Osamina supruga je tužna !

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Originalni_manic kaže...
M_dipl. kaže...
Fenrzy kaže...

If it ain't broken, don't fix it!

Tako i oni koji koriste IE6 misle da "ain't broken".

Gle, ako nekome paše, neka koristi što hoće. No, analogija ti nikako ne stoji, jer FF 3.5 je od 3.6 ili 4.0 mnogo bliže negoli IE6 od IE8 ili 9.

Da, tu i je problem, a to što se web developeri moraju mučiti da bi dobili pravilan prikaz stranice u IE6 nema veze...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Verzija 3x je meni bila najstabilnija.Ovo sranje 4x nevalja uvecanici od merkura.Svako malo se rusi sa 1-2 taba,a da ne pricam za 15+ tabova koji su radili stabilnije na 3x.

Udem u bug.hr logiram se pobjeli ekran izleti poruka"ff je presto raditi stisnite zatvori program ili potrazi pomoc na netu".Stabilniji je ie8 od ff 4x.

Bolje bi im bilo da su koristili durex nego zaceli ovo sranje ff 4x

Edit:Evo je treci put danas.Ova poruka mi je nocna mora postala od verzije 4x,a prije 4x nisam ni znao da postoji.

http://aixtended.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 20:45 (AIX 2.0).

0 5 hvala 0
14 godina
protjeran
AIX 2.0 kaže...

Verzija 3x je meni bila najstabilnija.Ovo sranje 4x nevalja uvecanici od merkura.Svako malo se rusi sa 1-2 taba,a da ne pricam za 15+ tabova koji su radili stabilnije na 3x.

Udem u bug.hr logiram se pobjeli ekran izleti poruka"ff je presto raditi stisnite zatvori program ili potrazi pomoc na netu".Stabilniji je ie8 od ff 4x.

Bolje bi im bilo da su koristili durex nego zaceli ovo sranje ff 4x

Edit:Evo je treci put danas.Ova poruka mi je nocna mora postala od verzije 4x,a prije 4x nisam ni znao da postoji.

Ti imaš malo veći problem. Nema to rušenje veze s firefox verzijom 4.0 ili 4.1

Meni se Firefox inače srušio 3 puta u životu a imam ga od jedinice.

17 godina
AIX 2.0 kaže...

Ajde startaj Firefox u "safe modu", bez pluginova i addonova, pa surfaj. Kladim se da te je*be neki addon.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
protjeran

Ali ja ne mogu da zivim normalno bez tih pluginova i addona.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vrtis li mozda flash stranice? Obicno je to najjcesci razlog rusenja browsera.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...

Ali ja ne mogu da zivim normalno bez tih pluginova i addona.

Pa ne bi ni trebao koristiti safe mode na dnevnoj bazi, to nije normalno. Dakle pokreni ga u safe modu, vidi rusi li se i tada (vjerojatno nece). Ako se ne rusi, onda te ceka pikanje jednog po jednog addona i plugina dok ne skuzis koji radi probleme...

16 godina
protjeran

Ma rusi se gdje god stigne.Evo sad mi se po 4 put danas srusila na rapid share.Neznam koji je kardan vise.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ma da, u pravu si, najbolje je da se milijardu korisnika natjera da se služe softverom koji je najviše po volji developera, da im se skrate muke. Bravo!

Nisi nikada radio web stranice, vidi se.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cudno.

Osobno nisam sa 4 imao problema, radi kaj urica.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Imam 17 pluginova i 10 extenzija.E sad koji je kriv {#}

0 0 hvala 0
17 godina
AIX 2.0 kaže...

Imam 17 pluginova i 10 extenzija.E sad koji je kriv {#}

Disejblaj sve, enejblaj jedan po jedan, pa gledaj. Možda u nekoj čudnoj kombinaciji dva addona ubiju jedan drugog.

Ajde, malo troubleshootinga, lakše je popljuvati program, a pluginove ništa, jelda? :)

Dakle, startaj FF u safe modu (imaš link u start meniju), isključi sve pluginove i addonove, i surfaj malo golim firefoxom.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
Endimion kaže...

Ja ne kužim te "rupe" u browseru !?

Čim neka verzija izađe odmah ima rupu i treba zakrpu. ova verzija 4 je imala rupu u glavi prije nego je izašla na tržište u full izdanju. Odmah su je nadogradili s 4.1.

Nisu tu rupe u pitanju, već postojeći bagovi tj. problemi.

Svaki browser ih ima, samo što su neke manje primetne a neke više.

Kod Firefoxa 4.0 su delili bagove na softblocker i hardblocker.

Softblocker - one koje su manje primetne i koje su manje iritantne, hardblocker - one koje su primetne i bez njih se ne može svakodnevno surfati bez problema.

Nakon izlaska finalne verzije, radili su na ispravljanju ostalih softblockera kako bi poboljšali stabilnost i ispravili preostale bagove koji su manje primetni.

Firefox 4 sam sam stavio kod prijatelja, poznanika i bez problema im radi.

Firefox 4 - najčešće postavljena pitanja - http://www.firefox4faq.blogspot.com/
14 godina
protjeran
AIX 2.0 kaže...

Ma rusi se gdje god stigne.Evo sad mi se po 4 put danas srusila na rapid share.Neznam koji je kardan vise.

Ne vjerujem ti više ništa. {#}

16 godina
protjeran
Endimion kaže...

A stoooooooo.Evo sad frend bio kod mene uso on na svoj facebook i probo igrati pokera... svaki 10 sekundi se zaledi i pise(ne reagira) pa se odledi i opet nakon 10 sekundi zaledi i tako u nadogled.

Nije mogao odigrati posteno partije.

15 godina
AIX 2.0 kaže...
Endimion kaže...

A stoooooooo.Evo sad frend bio kod mene uso on na svoj facebook i probo igrati pokera... svaki 10 sekundi se zaledi i pise(ne reagira) pa se odledi i opet nakon 10 sekundi zaledi i tako u nadogled.

Nije mogao odigrati posteno partije.

instaliraj novi flash... ja sam se preporodio kada sam bio instalirao Flash 10.3 (tada jos u beti!!)

Tko se zadnji smije, nije skužio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice