Kraj za Nexus One

poruka: 63
|
čitano: 6.532
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj za Nexus One".
15 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One

Možda bi više uspijeha imao da se prodavao i u ostatku svijeta.

6 0 hvala 0
17 godina
Kraj za Nexus One

Ma imam osječaj da već google ima nešto drugo u planu, ili će izbaciti nexus two negdje kad se pojavi android 3,0 ili bi mogli izdati svoj tablet. Ja se samo nadam da će nexus one update-ati na android 3,0 kad izađe jer onda znam da će i desire dobiti android 3,0 dali službeno ili preko portova ali će ga imatiSmijeh

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Kraj za Nexus One

Šteta, nadao sam se da će doći i u Hrvatsku...

EDIT: koliko vidim prestat će se prodovati samo online, dok će ih se još uvijek moći kupiti kod partera ua EU je to Vodafone....

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 18:53 (AlterEgo).
17 godina
Kraj za Nexus One

kako su popušili 

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Boli njih briga, nece im ovo upropastiti profit. No nakraju krajeva sami su si krivi, rijetko tko kod nas je cuo uopce za taj Nexus One a da i ne spominjem da nije dosao u prodaju. Trebali su jednostavno baciti pretplatu ko pametni ljudi iz Applea plus samostalni uredaj sa cijenom koju je imao.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
Independent kaže...Cool

Boli njih briga

O daaaaaaa Smijeh baš ih boli, propali milijuni investirani u razvoj i kojekakve glupisti, i najveca glupost što je tu napisano je da su samo htjeli vidjet jel mogu konkurirat iphonu (što si kao dokazali da mogu) ali je ipak propalo sve šro je TOTALNO nebitno Cool

17 godina

Nisu niti forsirali Nexus One kako ne bi radili konkurenciju ostalim proizvođačima mobitela, a zbog istog razloga i izlaze iz toga. Ako se krenu gurati u mobitele najvjerovatnije je slijedeći potez konkurencije da smanje izdavanje novih android uređaja i sabotiraju android gdje god stignu.

Bolje im je razvijati android, gurati svoje reklame i search, a pustiti njima prodaju mobitela.

18 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One

Ma napravit će oni opet nešto (tablet), kad su htjeli konkurirat iPhon-u, mogli bi sad i iPad-u. Osmijeh

iKnow :)

2 1 hvala 0
18 godina
Kraj za Nexus One

toliko o iPhone killeru...

a ovo je samo jedan u nizu takvih

šteta, nadao sam se da će se barem veliki Google probiti kako spada i izazvati zaluđenost barem upola kao apple-ov iPhone

medutim loš marketing, loš sistem prodaje, a isto tako i odličan OS koji nije zatvoren već dostupan na mnogim drugim mobilnim uređajima nije dovoljno privukao korisnike 

www.stripovi.tk

1 3 hvala 0
17 godina
Kraj za Nexus One

Nexus One je odradio svoje - napravljen je kao dev phone za Android platformu i u tome je uspio.

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
bik kaže...

... propali milijuni investirani u razvoj i kojekakve glupisti ...

Pa i nisu baš propali, imaju sada odličnu bazu s Androidom i sve pod svojom kapom. Taj mobitel je ipak napravio onu najvažniju stvar - promovirao Android.

Ali da je Nexus One flop i to ogroman, ostaje činjenica. Neka, oglasit će se prije ili kasnije s nečim novim, sve samo da privuku ljude na svoje servise i gledanje oglasa :)

Gledam te!
17 godina
Kraj za Nexus One

Ma važno je njima da se android diže, a mobitel je usput napravljen kao što su rekli da bi imali svoj mob za izradu i prilagodbu androida. A to što opet svi melju o iphone killeru i slično već ste svi dosadni, mislim da su to svađe kao i da li je lexus ili bwm jači, sve su to odlični uređaji različitih koncepata i prednosti i mana, ono što kome paše to i uzme i gotova stvar. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Kraj za Nexus One

haha, google nexus one.. EPIC FAIL

gdje su sad ovi zagovornici andorid-a

pa ovi štancaju taj OS svaki dan nova verzija, a bilo što kupis na toj bazi sve je na 1.6 verziji i nema legalnog updejta, a nove verzije kao naj naj naj..

to je ko serija lud zbunjen normalan :)

1 19 hvala 0
18 godina
dadoremix kaže...

pa ovi štancaju taj OS svaki dan nova verzija, a bilo što kupis na toj bazi sve je na 1.6 verziji i nema legalnog updejta, a nove verzije kao naj naj naj..

Nexus One = HTC Desire koji se prodaje ko lud. Epic WIN!

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One

koliko sam upoznat i ja nexus je isti uredaj kao mi Desire... pa neznam kako govorite o proasti modela koji je i dalje number one samrtphone ;)

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran
ivoleko kaže...

toliko o iPhone killeru...

a ovo je samo jedan u nizu takvih

šteta, nadao sam se da će se barem veliki Google probiti kako spada i izazvati zaluđenost barem upola kao apple-ov iPhone

medutim loš marketing, loš sistem prodaje, a isto tako i odličan OS koji nije zatvoren već dostupan na mnogim drugim mobilnim uređajima nije dovoljno privukao korisnike 

gle,,, iphone killer nije marketinski uspijeh, nego tehnoloska nadmoc.... :)

18 godina
neaktivan
irmascher kaže...

koliko sam upoznat i ja nexus je isti uredaj kao mi Desire... pa neznam kako govorite o proasti modela koji je i dalje number one samrtphone ;)

Nije baš isti, postoje razlike ali Desire je po karakteristikama najbliži.

Za razliku od Apple-a, Google nije kompanija koja živi od prodaje lijepo dizajniranih gadgeta  ... s obzirom da milijarde zarađuju negdje drugdje. Nije čak ni kompanija koja živi od razvoja vlastitih operativnih sustava (ChromeOS, Android). Cilj Nexus-a je bio popularizacija Android platforme ... a za Android se veže hrpa Google-ovih servisa i najveća reklamna mašinerija na netu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 22:07 (stef).
17 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One
cinjenica: google nije glup
google je razvio nexus za neku odredenu stvar, da li je to promicanje androida, ubijanje iphona, pokazivanje moci ili otvaranje vrata smartphonima sa androidom u to ne bi ulazio.
sto god to od gore navedenih stvari bilo google je vise-manje uspio i zato ga povlace.
uskoro cemo vidjeti da li google ima novog konja za utrku ili ce hardware prepustiti drugima.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One
cinjenica: google nije glup
google je razvio nexus za neku odredenu stvar, da li je to promicanje androida, ubijanje iphona, pokazivanje moci ili otvaranje vrata smartphonima sa androidom u to ne bi ulazio.
sto god to od gore navedenih stvari bilo google je vise-manje uspio i zato ga povlace.
uskoro cemo vidjeti da li google ima novog konja za utrku ili ce hardware prepustiti drugima.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
Kraj za Nexus One

navalite dok ga još ima, svojevrsni raritet

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Vrlo interesantno znao sam da se lose prodavao, ali da se skroz odustaje iznenadujuce!

Cini mi se da je ovo najava nasljadnika, neznam, nadam se....
Full HD Addict :)
16 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One

Zaista je tesko sa jednim modelom biti konkurent nekome u svijetu smartphonea...

Za sada to jedino moze Apple..

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 6 hvala 0
18 godina
dadoremix kaže...

Nova verzije ne izlazi svaki dan. Tempo je svakih 4-6 mjeseci po do sada vidjenom. A to su ionako update-i tipa service pack, tj. 0.x verzije. Moj HTC Legend nije vrh ponude, a ima Android 2.1, sluzbeni update (ne vidim kako bi bio nelegalni, taj izraz nema sto raditi u ovom kontekstu) i u dolasku 2.2.

Tako da po gore napisanom zakljucujem da je taj post bio "EPIC FAIL" ili zavist...

15 godina
neaktivan

Greška Google Nexus One telefona je jedino u tome što se on prodavao kao ekskluzivan mobilni uređaj samo na pojedinim tržištima i samim time nije mogao postići neki veći uspjeh. Onda se nakon njega pojavio HTC Desire koji je pomeo konkurenciju u segmentu smartphona i dokazao i pokazao da je moguće napraviti mobitel na Android platformi koji je bolji od famoznog i po meni precijenjenog IPhona.

Verzije OS se ne štancaju svaki dan nego svakih pola godine, a i ne vidim po čemu je to negativno - evo recimo novu verzija Androida 2.2 moći će instalirati i vlasnici Desirea i Legenda na svojim već kuplljenim uređajima. Android evoluira i definitivno je naj, naj, naj...

Da si imao par dana kod sebe Iphone i onda ga usporedio sa HTCovim uređajima vidio bi razliku (i to ogromnu)...

15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Zaista je tesko sa jednim modelom biti konkurent nekome u svijetu smartphonea...

Apple je precijenjen. Ne vidim nikakve revolucije u Appleovom Iphoneu 4G, prije bi bilo da se radi o evoluciji jednog mobitela koji je od starta, pa ... precijenjen. Ne mogu baš reći da me Iphone nešto posebno impresionirao. Ima i boljih uređaja na tržištu i to po znatno nižoj cijeni (barem u Hrvatskoj).

18 godina
Igor_glasgow kaže...
stevan94 kaže...

Apple je precijenjen. Ne vidim nikakve revolucije u Appleovom Iphoneu 4G, prije bi bilo da se radi o evoluciji jednog mobitela koji je od starta, pa ... precijenjen. Ne mogu baš reći da me Iphone nešto posebno impresionirao. Ima i boljih uređaja na tržištu i to po znatno nižoj cijeni (barem u Hrvatskoj).

Mene je impresionirao dizajn. Kod starijih modela nije bilo tako al ovaj je stvarno lijep. Kad bi barem drugi proizvodjaci ulagali u dizajn kao Apple to bi bilo super. I bilo bi super kad bi apple ulagao u kvalitetu, pouzdanost i feature kao ostali proizvodjaci gdje bi nam bio kraj :)

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Kralj je umro živio kralj :) Nexus One ...... ( par mjeseci stanka ) ..... Nexus Two ........ ( par mjeseci stanka ) ........ Nexus Three ...... etc...

http://www.woodgamesfx.com
17 godina
neaktivan
Kraj za Nexus One

Ja stvarno ne vidim po cemu je Nexus One epic fail. Istina je da je Google pogrijesio s nacinom prodaje, ali mobitel je ipak odradio ono sto je trebao. Ugurao je na trziste natjecanje u izradi sto jacih mobitela (korisnici profitirali) po nizoj cijeni. Uveo je na trzste izvanredni opensource Android OS koji je zasigurno najmocniji OS za mobitele danas i OS sa najsvijetlijom buducnoscu. Eh i da, za razliku od iOS-a Android OS ne poznaje rijeci legalno i nelegalno. Slobodan si raditi s OS-om sto te volja, A to sto neki proizvodjaci tipa Samsung kasne sa svojim verzijama OS-a i ne misle na korisnike to je druga pjesma. Ukratko mobitel je epic win a ne fail

Ovdje bih nešto kao trebao napisati, jel?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mr. Monster kaže...

Ja stvarno ne vidim po cemu je Nexus One epic fail. Istina je da je Google pogrijesio s nacinom prodaje, ali mobitel je ipak odradio ono sto je trebao. Ugurao je na trziste natjecanje u izradi sto jacih mobitela (korisnici profitirali) po nizoj cijeni. Uveo je na trzste izvanredni opensource Android OS koji je zasigurno najmocniji OS za mobitele danas i OS sa najsvijetlijom buducnoscu. Eh i da, za razliku od iOS-a Android OS ne poznaje rijeci legalno i nelegalno. Slobodan si raditi s OS-om sto te volja, A to sto neki proizvodjaci tipa Samsung kasne sa svojim verzijama OS-a i ne misle na korisnike to je druga pjesma. Ukratko mobitel je epic win a ne fail

Da super imaš otvoreni OS koji sve veće kompanije žele zatvorit i standardizirat :) , prije ili kasnije ( možda već i je ) će doći do komercijalnih verzija Android OS-a ili specijaliziranih za pojedine platforme .

Ono na što meni liči Andorid OS je ono što linux nije uspio na osobnim računalima, ne predviđam presvjetlu budućnost Android OS-u, previše je tu disperzija različitih verzija OS-a i podržanih uređaja da bi se recimo moglo reć da postoji unificirani sustav. 

http://www.woodgamesfx.com
18 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Mr. Monster kaže...

Da super imaš otvoreni OS koji sve veće kompanije žele zatvorit i standardizirat :) , prije ili kasnije ( možda već i je ) će doći do komercijalnih verzija Android OS-a ili specijaliziranih za pojedine platforme .

Ono na što meni liči Andorid OS je ono što linux nije uspio na osobnim računalima, ne predviđam presvjetlu budućnost Android OS-u, previše je tu disperzija različitih verzija OS-a i podržanih uređaja da bi se recimo moglo reć da postoji unificirani sustav. 

Pa upravo zato je Google sa verzijom 3.0 odredio minimalne zahtjeve(koji su porilicno visoki)!

Pretpostavljam da ce 2.x biti za "slabije uredaje" a 3.x za jace....

Full HD Addict :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice