Kraj Google Wavea

poruka: 23
|
čitano: 4.147
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj Google Wavea".
16 godina
Kraj Google Wavea

Google se očito neuspiješno pokušava ubaciti među vodeće društvene mreže. Ni njegova velika popularnost mu tu očito ne pomaže. Čudio sam se što su napravili buzz kad su imali wave. Mislim da je on imao još (neuspijelih) pokušaja. 

A možda je i bolje ovako. Stalno imamo google ovo, google ono, pa samo čak dobili i google tv. Još nam samo treba neka popularna mreža poput facebooka i twitera, ada se zove google nešto. Ne predviđam velik uspjeh buzzu. 

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

sto ga zatvaraj kad su svi mediji najavljivali kao "revoluciju email-a" ?

Google u poslednje vreme puca u prazno... od svoji igara,servisa i sl propalih projekata...

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

imam account na wave-u od samih pocetaka ovog servisa i nikad mi nije bila jasna njegova funkcija :/ po meni promasaj od samog pocetka...

thinking...

2 0 hvala 0
17 godina
RE: Kraj Google Wavea
captain_soap_McTawish kaže...

Google se očito neuspiješno pokušava ubaciti među vodeće društvene mreže. Ni  njegova velika popularnost mu tu očito ne pomaže. Čudio sam se što su napravili buzz kad su imali wave. Mislim da je on imao još (neuspijelih) pokušaja.

A možda je i bolje ovako. Stalno imamo google ovo, google ono, pa samo čak  dobili i google tv.  Još nam samo treba neka popularna mreža poput facebooka i twitera, ada se zove google nešto. Ne predviđam velik uspjeh buzzu.

a imaju i svoju društvenu mrežu, Orkut, pa im svejedno ne ide...

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

meni je bio koristan - ne za kolaboraciju nego da drag/dropam datoteke. Kao neki storage - nešto slično. No istina, nemam blagog pojma niti koja mu je prava namjena niti kakva je korist od onih widgeta ili čega već.

Hehe, jedan od najvećih Googleovih flopova :) Tko bi rekao da su ga napravili autori megapopularnog Google Eartha

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mind_challenge kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Google se očito neuspiješno pokušava ubaciti među vodeće društvene mreže. Ni  njegova velika popularnost mu tu očito ne pomaže. Čudio sam se što su napravili buzz kad su imali wave. Mislim da je on imao još (neuspijelih) pokušaja.

A možda je i bolje ovako. Stalno imamo google ovo, google ono, pa samo čak  dobili i google tv.  Još nam samo treba neka popularna mreža poput facebooka i twitera, ada se zove google nešto. Ne predviđam velik uspjeh buzzu.

a imaju i svoju društvenu mrežu, Orkut, pa im svejedno ne ide...

Prvi put čujem za tu mrežu.

Nikad nisam igrao nijedan cod multiplayer.
16 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

a vezano za društvenu mrežu, Google navodno radi na svojem "Google Me" servisu baziranom na "open social" tehnologiji koji će pokušati preoteti primat Facebooku. Nisam siguran zašto bi tako nešto napravili, raditi sami sebi konkurenciju - neznam što točno žele postići.

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zoran123456 kaže...

a vezano za društvenu mrežu, Google navodno radi na svojem "Google Me" servisu baziranom na "open social" tehnologiji koji će pokušati preoteti primat Facebooku. Nisam siguran zašto bi tako nešto napravili, raditi sami sebi konkurenciju - neznam što točno žele postići.

Način na koji oni zarađuju pare itekako je povezan sa brojem korisnika koji koriste njihove servise, a tu negdje ih cifrom i intenzitetom korištenja šije FB... koliko god se glupim i naivnim činilo, tu se radi o sistemu koji omogućuje zaradu ogromnih količina novca.

15 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

Google na trziste pusta poluproizvode pa ako upali, upali.

Troskovi lansiranja nisu veliki pa ako ne uspije nema veze, pokusat ce nesto drugo.

Npr. sa Androidom su uspjeli pa su za kratko vrijeme izdali par verzija...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 16:24 (zoooomm).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kraj Google Wavea

To se moglo i očekivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

kad su već krenuli sa gašenjem, neka ugase i buzz

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Vjerovatno če i njega ubrzo...
17 godina
Kraj Google Wavea

Ima ona stara i prigodna ovdje: "Ljudski je griješiti, ali samo budala ustraje u pogrešci". 

Što reći, bolje ikad nego nikad, ipak ne može im sve upaliti.... idemo dalje za iste pare Belji se

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

Ono kratko vrijeme koje sam bio zainteresiran za taj servis nisam uspio pronaći ništa vrijedno spomena, odnosno ništa što bi ga činilo uspješnim ili mega popularnim.

Očekivao sam ovo...

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

Mora i google failat tu i tamo. Treba nešto puno više od wave-a za uspjeh

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

Tko zna, možda im upali sa Google 7.

If a program actually fits in memory and has enough disk space, it is guaranteed to crash. If such a program has not crashed yet, it is waiting for a critical moment before it crashes.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
i542 kaže...

Tko zna, možda im upali sa Google 7.

Šta je Google 7?

17 godina
Kraj Google Wavea

Za mene veliko iznenađenje i veliki udarac za Google. Tresla se brda, rodio se miš.

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šteta.

Po meni najmoćniji alat za brainstorming i ostale idejne gluposti sa timom koji je razasut po kugli zemaljskoj...

Every hole is a goal!
15 godina
neaktivan
nixass kaže...

kad su već krenuli sa gašenjem, neka ugase i buzz

Ja ga iskuljucio nakon prvog dana. Nije mi se svidilo njuskanje po mom adresaru.

18 godina
Kraj Google Wavea

Fail za failom. Najprije wave onda buzz... :))))

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kraj Google Wavea

možda zgodno za ljude unutar poduzeća, za običnog korisnika ne služi ničemu

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kraj Google Wavea

Čekamo sljedeći Googleov promašaj. Cool

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice