Kraj 10-inčnih netbooka – za neke

poruka: 7
|
čitano: 1.578
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kraj 10-inčnih netbooka – za neke".
17 godina

mislim da je najugodnije za netbook 12 "

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kraj 10-inčnih netbooka – za neke

Preveliko... Da hoću tako nešto, imama laptope u entry segmentu.

IMHO 10.1" je sasvim dovoljno za net, office alate, film i kodiranje nečega u vlaku kad ti padne ne pamet...

Bolje bi im biko da povećaju broj USB portova, jojih, po mom mipljenju, kronično fali...

Every hole is a goal!
16 godina
protjeran

Imam netbook sa ekranom od 10-inca jedina stvar koja bi mu trebala je dvd drajv!Kad to ubace u njih bice pravi pogodak,ekran je dobar!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rajko kaže...

Imam netbook sa ekranom od 10-inca jedina stvar koja bi mu trebala je dvd drajv!Kad to ubace u njih bice pravi pogodak,ekran je dobar!

možeš si to ugradit, al košta 700kn...

Dompa
17 godina
Dompa kaže...
Rajko kaže...

bolje se isplati kupiti eksterni dvd od par sto kuna i riješen problem.

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
neaktivan
Dompa kaže...
Rajko kaže...

kako se to može ugradit, objasni molim te!

netbook se baš pravi iz tog razloga da bude minimalistički. imaš usb, čitač kartica, bluetooth, ethernet i to je sasvim dovoljno za takav mali uređaj.

16 godina
neaktivan
Rajko kaže...

Nisam u svoj laptop ubacio DVD ne sjecam se od kada. Imas uvijek neki komp u koji mozes ubaciti DVD, pa citati preko mreze.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice