mislim da je najugodnije za netbook 12 "
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preveliko... Da hoću tako nešto, imama laptope u entry segmentu.
IMHO 10.1" je sasvim dovoljno za net, office alate, film i kodiranje nečega u vlaku kad ti padne ne pamet...
Bolje bi im biko da povećaju broj USB portova, jojih, po mom mipljenju, kronično fali...
Imam netbook sa ekranom od 10-inca jedina stvar koja bi mu trebala je dvd drajv!Kad to ubace u njih bice pravi pogodak,ekran je dobar!
Imam netbook sa ekranom od 10-inca jedina stvar koja bi mu trebala je dvd drajv!Kad to ubace u njih bice pravi pogodak,ekran je dobar!
možeš si to ugradit, al košta 700kn...
bolje se isplati kupiti eksterni dvd od par sto kuna i riješen problem.
kako se to može ugradit, objasni molim te!
netbook se baš pravi iz tog razloga da bude minimalistički. imaš usb, čitač kartica, bluetooth, ethernet i to je sasvim dovoljno za takav mali uređaj.
Nisam u svoj laptop ubacio DVD ne sjecam se od kada. Imas uvijek neki komp u koji mozes ubaciti DVD, pa citati preko mreze.