Koliko kasni PlayStation Move?

poruka: 22
|
čitano: 3.007
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koliko kasni PlayStation Move?".
18 godina
neaktivan

Ma dobro je. Još dok dok dođe će se to srediti.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A jel iko zna kolika je latencija na Nintendu Wii?

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Koliko kasni PlayStation Move?
Renesis kaže...

A jel iko zna kolika je latencija na Nintendu Wii?

I ja sam se to odmah zapitao...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

pa bas i mene to zanima! hmm....

16 godina
neaktivan

Wiimote ima više mehanizama za detekciju pokreta - akcelerometri, digitalni žiroskopi i IR kamera. Najveće kašnjenje se javlja kod upravljanja kursorom uz pomoć IR kamere i Sensor Bara, oko 150 ms.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 7:54 (Veli Joža).
18 godina
protjeran

0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Vidjeli su microsoftovci kako nintendo wii postaje super popularan(barem u americi) pa ga idu imitirati(al im lose ide)... Ja bih si osobno htio nabaviti nintendo wii jer se cini kao vrlo zabavna spravica;-)
www.val.hr
16 godina
odjavljen
wanderer kaže...
Vidjeli su microsoftovci kako nintendo wii postaje super popularan(barem u americi) pa ga idu imitirati(al im lose ide)... Ja bih si osobno htio nabaviti nintendo wii jer se cini kao vrlo zabavna spravica;-)

Jesi siguran u to što si napisao? Da nije Sony?

Ja nemam potpis!?
16 godina
neaktivan
da vidis totalno sam smušen, hvala na ispravku...
www.val.hr
16 godina
odjavljen
wanderer kaže...
da vidis totalno sam smušen, hvala na ispravku...

Nema problemaOsmijeh

Ja nemam potpis!?
17 godina
protjeran
wanderer kaže...

kak im ide lose imaju manji lag neg nitenodo a jos je u beta fazi i mozes ga drzat pod vecim kutem znaci mozes pravi zamahaj napravit 

i ide u sve osi dok wiimote nejde 

a i bolje da su kopirali nitendo...kaj da rade drugo ne valjda ono sranje od natala

npr. ps eye kamera moze odredit tocan polozaj move kontrolera u prostoru dok kod wii kontrolera to nije slucaj on tamo sluzi ko pointer 

znaci od ide gore-dolje,lijevo-desno nejde naprijed nazad i kontroler moras uvjek imat uperen prema infracrvenom svijetlu dok kod movea to nije slucaj

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 11:24 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
protjeran

Ako mi je do fitnesa radije ću otići na svijež zrak i odigrati partiju nogometa sa prijateljima (ROFL) a samom dualshocku 3 ne zamjeram baš ništa tako da me Move,kao ni veliku većinu igrača,uopće ne zanima niti me dakle briga za možebitne probleme sa latencijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
QFlash kaže...

Ako mi je do fitnesa radije ću otići na svijež zrak i odigrati partiju nogometa sa prijateljima (ROFL) a samom dualshocku 3 ne zamjeram baš ništa tako da me Move,kao ni veliku većinu igrača,uopće ne zanima niti me dakle briga za možebitne probleme sa latencijom.

ma nije ni meni do fitnesa nit mi netreba neg bila hebenica igrat neke igre sa time (hack n slash..itd)

a problema sa latencijom nece bit u to sam 100% siguran

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 13:03 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
super onda je tehnologija jos bolja i kvalitetnija, vidjet cemo cijenu...
www.val.hr
17 godina
protjeran
wanderer kaže...
super onda je tehnologija jos bolja i kvalitetnija, vidjet cemo cijenu...

da bas to moze se nazvat poboljsani wii kontroler 

kostat ce ti malo manje od 100 dolara dobijes 

igru,controler i kameru u paketu 

naravno ak vec imas kameru mozes i kontroler posebno kupit

18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

kak im ide lose imaju manji lag neg nitenodo a jos je u beta fazi i mozes ga drzat pod vecim kutem znaci mozes pravi zamahaj napravit

a i bolje da su kopirali nitendo...kaj da rade drugo ne valjda ono sranje od natala

npr. ps eye kamera moze odredit tocan polozaj move kontrolera u prostoru dok kod wii kontrolera to nije slucaj on tamo sluzi ko pointer

znaci od ide gore-dolje,lijevo-desno nejde naprijed nazad i kontroler moras uvjek imat uperen prema infracrvenom svijetlu dok kod movea to nije slucaj

Wii je izašao 2006.  Smijeh Sad je 2010. i Sony i Microsoft izbacuju svoje besramne kopije koje su eto nešto boljih performansi, dovoljno tek da im se ljudi ne smiju u lice  Smijeh

17 godina
protjeran
paintb0x kaže...

Wii je izašao 2006. Smijeh Sad je 2010. i Sony i Microsoft izbacuju svoje besramne kopije koje su eto nešto boljih performansi, dovoljno tek da im se ljudi ne smiju u lice Smijeh

a ajd reci kakav bi ti izmislio novi kontroler kad si tak pametan..ps move je veliko poboljsanje a natal nije ko ovo dvoje on je poboljsana ps eye kamera a ne kopija wii kontrolera đ

Kao sto sam vec rekao wii kontroler radi na jako jednostavan nacin uz pomoc infracrvenih dioda i infracrvene kamere i to je to zato je tak jeftin moze ga se nac za jako malu cijenu neprecizan je i on vise sluzi ko pointer 

znaci sa njim tucnjave bas i nejdu kada nemozes zamahivat naprijed nazad samo gore-dolje-ljevo desno 

kao mis znaci nema dubinu tak da on nije nekaj revolucionarno 

ps move je dosta komplicraniji  

evo pogledaj malo ovaj video i vidjet ces kolko on ima prednosti nad wii kontrolerom 

znaci ovo od 1:10 nadalje je nemoguce na wii napravit

i btw ja na ovom videu ne vidim bas nikakav lag pogotvo ne od 130ms

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 14:31 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
znaci sa njim tucnjave bas i nejdu kada nemozes zamahivat naprijed nazad samo gore-dolje-ljevo desno 

Kako tucnjave ne rade? Slazem se da Wii mote ne zna gdej se tocno nlazi u prostoru, ali zna da li ga mices napred ili nazad ili lijevo ili desno ili gore ili dolje. Ovo je moguce radi inercije. Moze odrediti i kojom brzinom ga guras u nekom smjeru.

Cak ti i mobiteli kuze gibanje u svim smjerovima bez infracrvene kamere. Bila je neka aplikacija za iPhone - visinomjer. Na pod stavis jstuk, dignes iPhone na visinu koju zelis izmjeriti i pustis ga. Telefon skonta kada je u slobodnom padu, pokrene stopericu i skonta kada je prestao padati te zaustavi stopericu. Iz vremena padanja moze odrediti visinu.

17 godina
protjeran
JosephBullet kaže...

Kako tucnjave ne rade? Slazem se da Wii mote ne zna gdej se tocno nlazi u prostoru, ali zna da li ga mices napred ili nazad ili lijevo ili desno ili gore ili dolje. Ovo je moguce radi inercije. Moze odrediti i kojom brzinom ga guras u nekom smjeru.

Cak ti i mobiteli kuze gibanje u svim smjerovima bez infracrvene kamere. Bila je neka aplikacija za iPhone - visinomjer. Na pod stavis jstuk, dignes iPhone na visinu koju zelis izmjeriti i pustis ga. Telefon skonta kada je u slobodnom padu, pokrene stopericu i skonta kada je prestao padati te zaustavi stopericu. Iz vremena padanja moze odrediti visinu.

a da to sam se zeznuo malo al to kaj sad moze ps move to sam ja ocekivao da ce moci wii i zato sam se razocarao kad sam vidio

18 godina
neaktivan

a ajd reci kakav bi ti izmislio novi kontroler kad si tak pametan..ps move je veliko poboljsanje a natal nije ko ovo dvoje on je poboljsana ps eye kamera a ne kopija wii kontrolera đ

Kao sto sam vec rekao wii kontroler radi na jako jednostavan nacin uz pomoc infracrvenih dioda i infracrvene kamere i to je to zato je tak jeftin moze ga se nac za jako malu cijenu neprecizan je i on vise sluzi ko pointer

evo pogledaj malo ovaj video i vidjet ces kolko on ima prednosti nad wii kontrolerom

znaci ovo od 1:10 nadalje je nemoguce na wii napravit

i btw ja na ovom videu ne vidim bas nikakav lag pogotvo ne od 130ms

Izmislio bih kontroler kojim mogu raditi bitch-slap preko Interneta. Wii kontroler nije revolucionaran, a Move jest? Ne mogu vjerovati da si to napisao. Ozbiljno.

18 godina
protjeran
wanderer kaže...

prvo,ako cemo iskreno,naslov je savrshen,a nismo ga skuzili

dakle, PlayStation Move kasni jedno 4 godine :)

nadalje,tu je spomenut lag od 133 milisekunde

a u onom pdf-u koji sam dao,testirano je da je lag wii-ja 50-ak milisekundi

ili sam ja nesh krivo shvatio u tom pdf-u? :P

zelim,hocu,mogu al neam koga
17 godina
protjeran

Izmislio bih kontroler kojim mogu raditi bitch-slap preko Interneta. Wii kontroler nije revolucionaran, a Move jest? Ne mogu vjerovati da si to napisao. Ozbiljno.

pa di sam napisao da move jest.ozbiljno.

natal je trebao bit revolucija

microsoft ga nazivo prekretnica u gaming industriji i cinilo se tak dok se nisu vidlo na kaj to lici

------------------------------------------------

i lepi sry krivo sam procitao taj pdf...

da move kasni 4 godine jer su mislili da ce ps eye bit popularniji nego sto je

i pogle onaj demo sa E3a koji sam stavio na njemu se ne vidi bas nikakav lag

bas me zanima ko je mjerijo taj lag

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 4:10 (hrvatskafarkasevec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice