Kodakov solarni punjač

poruka: 6
|
čitano: 1.895
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kodakov solarni punjač".
17 godina
neaktivan
Kodakov solarni punjač

pa cijena uopće nije velika...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kodakov solarni punjač

Stvar je predobra...40 dolara- oko 200kn. Isplati se...samo ako i bude dostupna kod nas koštati će najmanje duplo...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Kodakov solarni punjač
Riker kaže...

Stvar je pre...40 dolara- oko 200kn. Isplati se...samo ako i bude dostupna kod nas koštati će najmanje duplo...

evo da ti ja kazem stvar ye PREFUKlNG JEBE|\|A , 40 zelembaca i nije tako puno, samo da je ima u nasim apotekama

nema
17 godina
neaktivan
Kodakov solarni punjač

ali 28 sati punjenja :P to je 3 dana da ti stvar stoji na suncu i da čekaš da se napuni (btw, koliko znam mobiteli i slične stvari ne trpe baš previše stajanja na direktnom suncu). tko će čekat toliko? u ta 3 dana ćeš prije nać utičnicu negdje... jedino gdje bi možda moglo bit korisno je ako ideš na pusti otok gdje struje nema u krugu od 1000km od tebe

...I put on my robe and a wizard hat...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pootzko kaže...

ali 28 sati punjenja :P to je 3 dana da ti stvar stoji na suncu i da čekaš da se napuni (btw, koliko znam mobiteli i slične stvari ne trpe baš previše stajanja na direktnom suncu). tko će čekat toliko? u ta 3 dana ćeš prije nać utičnicu negdje... jedino gdje bi možda moglo bit korisno je ako ideš na pusti otok gdje struje nema u krugu od 1000km od tebe

pise ta se taj uredaj treba puniti na suncu 28 sati pa onda punis mobitel negdje u hladovini

16 godina
neaktivan

otkad ja imam solarni punjac za mobitel, koji u sebi ima 800mah bateriju, koja se napuni za 2 suncana dana, pa moze jednom napuniti mobitel. noname proizvodjac, na ebay. nista novo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice