pa cijena uopće nije velika...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvar je predobra...40 dolara- oko 200kn. Isplati se...samo ako i bude dostupna kod nas koštati će najmanje duplo...
Stvar je pre...40 dolara- oko 200kn. Isplati se...samo ako i bude dostupna kod nas koštati će najmanje duplo...
evo da ti ja kazem stvar ye PREFUKlNG JEBE|\|A , 40 zelembaca i nije tako puno, samo da je ima u nasim apotekama
ali 28 sati punjenja :P to je 3 dana da ti stvar stoji na suncu i da čekaš da se napuni (btw, koliko znam mobiteli i slične stvari ne trpe baš previše stajanja na direktnom suncu). tko će čekat toliko? u ta 3 dana ćeš prije nać utičnicu negdje... jedino gdje bi možda moglo bit korisno je ako ideš na pusti otok gdje struje nema u krugu od 1000km od tebe
ali 28 sati punjenja :P to je 3 dana da ti stvar stoji na suncu i da čekaš da se napuni (btw, koliko znam mobiteli i slične stvari ne trpe baš previše stajanja na direktnom suncu). tko će čekat toliko? u ta 3 dana ćeš prije nać utičnicu negdje... jedino gdje bi možda moglo bit korisno je ako ideš na pusti otok gdje struje nema u krugu od 1000km od tebe
pise ta se taj uredaj treba puniti na suncu 28 sati pa onda punis mobitel negdje u hladovini
otkad ja imam solarni punjac za mobitel, koji u sebi ima 800mah bateriju, koja se napuni za 2 suncana dana, pa moze jednom napuniti mobitel. noname proizvodjac, na ebay. nista novo.