i-Knock

poruka: 9
|
čitano: 1.290
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "i-Knock".
17 godina
protjeran
i-Knock

Ženski dio čitatelja (ako ih uopće ima, zapravo njih dvije tri) će pomisliti "joj kako je slatko".

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: i-Knock

joj kako je slatko.

Biologists think they are biochemists, Biochemists think they are Physical Chemists, Physical Chemists think they are Physicists, Physicists think they are Gods, And God thinks he is a Mathematician
17 godina
i-Knock

OPET ovo aj [i] ispred.

ZAŠTO Apple jednostavno nije zaštitio slovo "i" ispred riječi kao i Peugeot znamenku  u sredini broja.

Kublach
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2008 15:13 (Kublach).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i-Knock

Jaaako zanimljivo, čovjeku dođe da sam sebe udara čekićem po glavi kad vidi ovo  Belji se

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero1234 kaže...

Ženski dio čitatelja (ako ih uopće ima, zapravo njih dvije tri) će pomisliti "joj kako je slatko".

Evo javlja se jedna od dvije tri ženske i pomislila sam "Joj, koja budalaština"
Znam da je ovdje 98% muške populacije, ali ja sam u onih 2% žena tako da nebude više zamjene Ja bi dSLR a nemrem ga imati - weeeee baš suuuper http://www.nabava.net/kategorija.php?kat=12&se=4255&order=min_cijena
17 godina
neaktivan
svaka cast...
17 godina
protjeran
cozmika kaže...
Pero1234 kaže...

Evo javlja se jedna od dvije tri ženske i pomislila sam "Joj, koja budalaština"
 Joj ali baš je slatko :)
17 godina
neaktivan
i-Knock

A ne mogu vjerovati sto ce ljudi sve izmisliti radi zarade. Strašno

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
da imam viska para uzeo bi to :D ako ljudi imaju zvona u kucama sto ne bi imao i "zvono" za net ;) ,mada bi bilo jos bolje da moze da javlja kad je nov mail stigao...
K'eni pa te vat' ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice