I Kindle DX izvan SAD-a

poruka: 6
|
čitano: 2.885
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Kindle DX izvan SAD-a".
17 godina
neaktivan
I Kindle DX izvan SAD-a

preeeeeeeeeeeee skup za ono sta nudi

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Kindle DX izvan SAD-a

ja znam ljude koji te pare daju za nekakve mobitele (htc, n97 i slične igračke). ovo je puno korisnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: I Kindle DX izvan SAD-a
funat kaže...

ja znam ljude koji te pare daju za nekakve mobitele (htc, n97 i slične igračke). ovo je puno korisnije.

Mozda, nekome tko zeli uredaj na kojem ne moze napraviti backup i nema ekran u boji niti prosirivu memoriju ili wifi, ali zato ima DRM i provider mu moze obrisati dokumente. Da nema veliki ekran i Amazon iza sebe, bio bi prilican promasaj.

17 godina
neaktivan
I Kindle DX izvan SAD-a

Baš se pitam kolika će mu biti cijena i da li će ju Plastic Logic ipak srušiti sa svojom brojkom :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
14 godina
I Kindle DX izvan SAD-a

ima li netko kakva iskustva s DX-om ? 6 in. mi je premali za ono što mi treba, pa se DX čini kao odlično rješenje, a cijenu mi je smislenije uspoređivati s tabletima nego s 6 in.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: I Kindle DX izvan SAD-a
da10 kaže...

ima li netko kakva iskustva s DX-om ? 6 in. mi je premali za ono što mi treba, pa se DX čini kao odlično rješenje, a cijenu mi je smislenije uspoređivati s tabletima nego s 6 in.

Ja sam ga mislio kupiti preko ebaya, ali kad sam usporedio cijenu sa nekim tabletima, vidio sam da nema previse smisla. Na kraju sam u frenda uzeo iPad za cijenu blizoj obicnom Kindleu.

I am creationist. I believe man created god.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice