preeeeeeeeeeeee skup za ono sta nudi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja znam ljude koji te pare daju za nekakve mobitele (htc, n97 i slične igračke). ovo je puno korisnije.
ja znam ljude koji te pare daju za nekakve mobitele (htc, n97 i slične igračke). ovo je puno korisnije.
Mozda, nekome tko zeli uredaj na kojem ne moze napraviti backup i nema ekran u boji niti prosirivu memoriju ili wifi, ali zato ima DRM i provider mu moze obrisati dokumente. Da nema veliki ekran i Amazon iza sebe, bio bi prilican promasaj.
Baš se pitam kolika će mu biti cijena i da li će ju Plastic Logic ipak srušiti sa svojom brojkom :)
ima li netko kakva iskustva s DX-om ? 6 in. mi je premali za ono što mi treba, pa se DX čini kao odlično rješenje, a cijenu mi je smislenije uspoređivati s tabletima nego s 6 in.
ima li netko kakva iskustva s DX-om ? 6 in. mi je premali za ono što mi treba, pa se DX čini kao odlično rješenje, a cijenu mi je smislenije uspoređivati s tabletima nego s 6 in.
Ja sam ga mislio kupiti preko ebaya, ali kad sam usporedio cijenu sa nekim tabletima, vidio sam da nema previse smisla. Na kraju sam u frenda uzeo iPad za cijenu blizoj obicnom Kindleu.