Killer Xeno

poruka: 8
|
čitano: 1.529
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Killer Xeno".
18 godina
Killer Xeno

Bolje pricekat prebacivanje 5min duze nego pljunut 150$.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Killer Xeno

možda, ali ako ti je svaki fps bitan(samo luđacima je), ovo je odlična stvar. dignut će ti za negdje 5-10 fps, jer će odteretit proc.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina

Zašto recenzirate ovakve gluposti koje nitko nece trebat, bolje nabacite koju kvalitetnu recenziju normalnih mrežnih kartica koje svi koristimo, čisto neke usporedbe, brzine i to, opča znaja o tome.

AMD Athlon 4200+ X2,2GB ram, 2x160GB hdd xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd ,Win 7 b
18 godina
Matatata krele od zanata kaže...

možda, ali ako ti je svaki fps bitan(samo luđacima je), ovo je odlična stvar. dignut će ti za negdje 5-10 fps, jer će odteretit proc.

U tome i jest stvar - prošla verzija nije uopće podigla frame rate niti smanjila latenciju, a u nekim igrama su rezultati čak bili i minimalno lošiji.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 12:48 (Drago).
18 godina
bik kaže...

Zašto recenzirate ovakve gluposti koje nitko nece trebat, bolje nabacite koju kvalitetnu recenziju normalnih mrežnih kartica koje svi koristimo, čisto neke usporedbe, brzine i to, opča znaja o tome.

A što smo to "recenzirali"?
This space for rent!
17 godina
neaktivan
Killer Xeno

Kolko se ja sjecam prva verzija "killer nic-a" nije donosila nikakve prednosti u odnosu na standardne integrisane. Ne vidim zašto bi ova bila drugačija...

EDIT: Drago me je pretekao :)

:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.3.2009 12:21 (Zaratustra).

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Drago kaže...
bik kaže...

A što smo to "recenzirali"?

Hehe, ova je dobra. Dakle, napišeš 3 rečenice o nečemu što je izašlo i eto ti recenzije (ljudi misle da je to recenzija). Zapravo, ja sam upravo napravio recenziju ovih postova! :)))))))))
Freak Show Inc.
17 godina
Killer Xeno

..I tu e javiše par picajzli, OMG momci!, ajd složite nešto pameto na papir.

AMD Athlon 4200+ X2, Gigabyte MA770-UD3 2GB ram, 2x160GB xfx GF 9600GT 512 22"Asus vw222 lcd ,Win 7068b
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice