Bravo Mitsouka, nije mala stvar uvuć se u rovove Bugovih testera

op op, pa da me i Bug spomene katkad čak nas je Šef pronašao na jednom videu: http://www.techradar.com/videos/samsung-galaxy-s3-handson-review-video-7LZ1JV2TAJ3sY
Hvala Petric
op op, pa da me i Bug spomene katkad čak nas je Šef pronašao na jednom videu: http://www.techradar.com/videos/samsung-galaxy-s3-handson-review-video-7LZ1JV2TAJ3sY
Hvala Petric
Meni bilo dovoljno i to što ste se smijali mom komentaru
Znao sam da je Petric čudan,ali da da ima takve sklonosti...
Hvala Petric
E , i ja sam ga vidio na par videa na youtubu, i još si mislim jel to Petrić. Znam da top komentar bio "od svih zgodnih cura ovaj snima čelavog tipa"
Na stranu to sto je taj S-Voice imitacija Siri, nego kako to da se nitko ne buni zasto S-voice ne dolazi na starije uredaje (ponajprije SGSII)?
Kad je Apple napravio istu stvar sa Siri svi su graknulli, a najglasnije oni koji uopce ni nemaju iPohne, kako to nije fer od njih.. Zasto je sada tu u redu? Ja nisam jos vidio da se netko zali na to..
Na stranu to sto je taj S-Voice imitacija Siri, nego kako to da se nitko ne buni zasto S-voice ne dolazi na starije uredaje (ponajprije SGSII)?
Kad je Apple napravio istu stvar sa Siri svi su graknulli, a najglasnije oni koji uopce ni nemaju iPohne, kako to nije fer od njih.. Zasto je sada tu u redu? Ja nisam jos vidio da se netko zali na to..
Zato jer je nešto slično već i bilo funkcionalno i na staaarim samsung uređajima. Bez problema se pisalo mailove i SMS-ove, naravno na engleskome. Sad je taj feature napredniji i dobio je naziv S Voice. Isto tako, ne mora značit da neće tokom kasnijeg updatea doći na SGSII.
Ja sam to koristio prije 5 godina na smartphonu ASUS (na engleskom naravno) stisneš tipku sa strane i kažeš koju aplikaciju želiš pokrenuti ili koga želiš nazvati, jao korisno u autu jer je ta tipka bila i na bluetooth handsfree slušalicama, nakon dvije godine kupio sam kao super Samsung koji došao bez bilo kakve dodatne opreme (nosač u autu, torbica za remen, auto punjač, ), nije imao kompatibilni mini ili mikro USB konektor nego samsung, i gotovo bez softvera (ASUS je došao sa svim potrebnim softverom ) tako da me strašno razočarao... Na žalost ASUS nije nije razvijao dalje samostalno svoje smartphone nego je pokušao s Garminom i linux os-om. Iskreno volio bih da se mobitelima može birati OS kao hoću Nokiu Lumia 900 i Android 4 ili GS III i WP7....
samsung nema vise volje za tuzakanja

ocekujem vijest, "sta smo razmisljali tokom testiranja Galaxy S3"
ocekujem vijest, "sta smo razmisljali tokom testiranja Galaxy S3"
citaj malo bolje, razmisljali su o prosjecnim velicinama :)

Zato jer je to feature koji nikome ne treba, nikoga ne zanima i onda se niko ne opterečuje s time.
Kad recimo Apple izbaci telefon koji je isti ko stariji model samo sa slovom S onda ljudima smeta. iPhone 4S donosi Siri i nist vrijedno spomena. Tak da se ta problematika spominje.
Imam SGII i ne trebam ovo novo sranje niti ga budem koristio kad kupim SGIII.
Doci ce on bez problema. Ne koristi nikakve sistemske fileove vec je samo .apk
Cekajmo da ga rootaju i onda dobivamo S-Voice na sve uredaje.

Nece trebat root za instalaciju, samo u postavkama unknown sources.
Mislim stvarno ste ga istestirali, nema sta oznojio se jadan od testiranja.
Q: koliko bugovih testera i treba za saznati kolika je prosjecna obdarenost?
A: svi, i jos im treba jedan forumas da to snimi posto su svi zauzeti mjerenjem.
A: svi, i jos im treba jedan forumas da to snimi posto su svi zauzeti mjerenjem.
Neki ljudi očigledno nisu dovoljno inteligentni za malo šale.
Po postovima samo na ovih par tema o SIII ,ima ih ohoho.
A velikoj većini je predznak posjedovanje (ili tiha patnja za) iP*** uređajem!
Neki ljudi očigledno nisu dovoljno inteligentni za malo šale.
A očito nisi kad nisi shvatio vic.
...sljedeći dan na vjestima: čovjek švercao mobitel preko granice u vlastitom želucu
Doci ce on bez problema. Ne koristi nikakve sistemske fileove vec je samo .apk
Cekajmo da ga rootaju i onda dobivamo S-Voice na sve uredaje.
A neka autentifikacija sa serverom? Čisto sumnjam da će proći bez toga, jer inače bi radio i na konkurentskim mobovima, a čisto sumnjam da to žele.
Mene više zabrinjava framework, možda ovisi o njemu.
@power_user Proxyji kao za iP?
Onda cijela poanta posta nestaje(ljudi se žale zašto nema siria na iP4, a ne zasto nema S-voicea na SGSII)
Onda cijela poanta posta nestaje(ljudi se žale zašto nema siria na iP4, a ne zasto nema S-voicea na SGSII)
Pa Mitsouka je već počea pričat o instalaciji S Voicea na druge uređaje pa sam se nadovezao na post.
Nijedna Samsungova aplikacija ne radi bez touchwiz frameworka. To je recimo jedan od problema AOSP Romova za Samsunge (ne radi većina Samsungovih aplikacija).
Biti će port zasigurno za Galaxy modele, ali za ostale teško.
Pa Mitsouka je već počea pričat o instalaciji S Voicea na druge uređaje pa sam se nadovezao na post.
Mitch, ne ja.
Mitch, ne ja.
Ispričavam se, samo sam bacio pogled i vidio Mi pa sam mislio da si ti...