Kad će ta integracija?

poruka: 35
|
čitano: 8.781
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kad će ta integracija?".
13 godina
neaktivan
Re: Kad će ta integracija?
nixass kaže...

a ti kad gledaš prodaju nekog brenda, gledaš kak se prodaje samo u europi il globalno?

to sta ti vidis nagadjanja i upitnike je zato sta se pravis grbav.

to je gotova stvar samo sto su preveliki milijuni u pitanju da bi se samo tako to objavilo.

europa, jer globalno se ne sjecam da sam ikad naletio na podatak,ali znam da ameri jako "pate" za europskim autima.

zadnji put kad sam naletio na jedan dobar dokumentarac bila je rijec o Audi tvornici u SAD-u gdje se rade ekskluziv modeli Audi-a.

razlozi su jasni zasto su otvorili tvornicu gore, nemogu pokriti potraznju uvozom iz europe pa su si fino napravili tvornice gore,a igrom slucaja te iste godine je GM upao u sranje :)

svabo nikad ne ulazi sa investicijama na "blef" ;)

ako nadjem video budem ga dodao pa si pogledaj, budes skuzio koliko je VW koncern jak

17 godina

znam da je vw jak ali ima i jačih i proizvođača jednakih vw-u.. i znam da ameri pate za skupim eu proizvođačima..

no to je sve van teme koju si načeo..

btw i bugatti je danas švabo pošto ga je vw kupio od francuza krajem 90ih..

btw, ja vidim nagađanja i zato se i pravim "grbav"..

no, daj ti meni još informacija pa da odemo do kladionice, pošto imaš hrpu inside info..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
Kad će ta integracija?

na zalost nema toga na kladi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kad će ta integracija?

Joj rasprave. Pa i ptice na grani znaju da se vec godinama samo VW i Toyota bore na vrhu. Niko drugi im nije ni blizu. Kakvi bola Ameri?

A zasto se VW cijeni, pogotovo Golfovi? Jedna rijec - kvaliteta. VW-u i Mercedesu nema ravnih po kvaliteti. I Opel je nijemac, pa im je limarija trula za par godina...

Golf je uvijek bio pristupacno auto. Zato nije ni radjen kao luksuzna auta, da bude udoban. Ali je zato s vana kvalitetan. Kao sto sam rekao, samo Mercedes se moze mjeriti po tom pitanju sa VW-om. Ali je Mercedes isto tako kvalitetan i iznutra, bez obzira na model. Zato i jesu skuplji. A isto tako ima i VW-a luksuznijih i skupljih, koji su kvalitetni i iznutra i s vana.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bilal kaže...

Joj rasprave. Pa i ptice na grani znaju da se vec godinama samo VW i Toyota bore na vrhu. Niko drugi im nije ni blizu. Kakvi bola Ameri?

A zasto se VW cijeni, pogotovo Golfovi? Jedna rijec - kvaliteta. VW-u i Mercedesu nema ravnih po kvaliteti. I Opel je nijemac, pa im je limarija trula za par godina...

Golf je uvijek bio pristupacno auto. Zato nije ni radjen kao luksuzna auta, da bude udoban. Ali je zato s vana kvalitetan. Kao sto sam rekao, samo Mercedes se moze mjeriti po tom pitanju sa VW-om. Ali je Mercedes isto tako kvalitetan i iznutra, bez obzira na model. Zato i jesu skuplji. A isto tako ima i VW-a luksuznijih i skupljih, koji su kvalitetni i iznutra i s vana.

Da bi automobil bio kvalitetan osim ugradnje kvalitetnih materijala treba imati i dobru mehaniku i pouzdanost. Mercedes i VW (Audi, Seat, Skoda) su izuzetno kvarljivi automobili. Nemoj sad pocet s pricom "imam ja" ili "ima  mi rodjak" golfa koji je presao 10 milijuna kilometara bez i jednog kvara. Postoje statistike i relevantni izvori koji VW i Mercedes u srednju pa i donju klasu pouzdanosti automobila. I to te statistike rade njemci pa su opet japanski automobili daleko ispred konkurencije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice