Kad stiže iPad 2?

poruka: 12
|
čitano: 2.375
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kad stiže iPad 2?".
16 godina
Kad stiže iPad 2?

Ili neka samo naprave prvi u više boja i stave par megabajta više prostora...

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kad stiže iPad 2?

koja korist, kad ga kupis, vec je zastario jel dolazi novi

igracka s rokom trajanja, izgleda...

ubio si sve moje ljude
17 godina

Danas je sve sa kratkim rokom, uzmimo na primer digitalne aparate, vec zam zamenio 3 komada

16 godina
protjeran
Kad stiže iPad 2?

definitivno više giga za iste novce, jer onih 16gb za u verziji 3G za 600 eura je definitivno premalo... bilo bi poželjno čitač sd kartica, ali to je još veci SF.

1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kad stiže iPad 2?

IMHO najveća mana iPada je ekran, tj. "mutan font" u defaultnom zoomu zbog niskog PPI-a.

0 0 hvala 0
17 godina
martin kaže...

IMHO najveća mana iPada je ekran, tj. "mutan font" u defaultnom zoomu zbog niskog PPI-a.

Slažem se, trebali bi povećati rezoluciju bar 50% u oba smijera, što bi otprilike udvostručilo broj pixela

15 godina
neaktivan
Kad stiže iPad 2?

Eh da imam para kupio bi sebi komp normalan

...Queter you become more able you can hear..
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kad stiže iPad 2?

@apoteka

Nikad nisi cuo za "product life cycle"? To znaci kad je nesto duze u prodaji s vremenom se losije prodaje, pa se onda napravi nesto novo (il se nesto doda)  da se bolje prodaje. Sasvim normalna stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 23:40 (popstar).
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

koja korist, kad ga kupis, vec je zastario jel dolazi novi

igracka s rokom trajanja, izgleda...

Pa nemoras imati sve najnovije... Meni je OK, a bit ce i jos dugo godina...

http://4find.us
18 godina

bez obzira na sve tko hoće kupiti nekakav tablet po svemu sudeći bolje je čekati iPad 2 jer će sigurno biti dobrih poboljšanja.

15 godina
neaktivan
nek poduplaju rezoluciju na retina display (određen broj pixela pi inchu) dodaju sd, usb i micro usb utor i to bi vec bilo pristojno...
i kameru naravno...
Aint no man above the crew
18 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
nek poduplaju rezoluciju na retina display (određen broj pixela pi inchu) dodaju sd, usb i micro usb utor i to bi vec bilo pristojno...
i kameru naravno...

Poduplana rezolucija bi bila 2048 x 1536, a to je previše za bilo koji mobilni grafički procesor. Ne očekujem tako nešto u skoroj budućnosti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice