Još slušalica za iPod Shuffle

poruka: 5
|
čitano: 1.504
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još slušalica za iPod Shuffle".
17 godina
neaktivan
Još slušalica za iPod Shuffle

lol. kad bi bar apple neku normalnu stvar plasirao a ne ovakve gluposti s novim ipodom.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Još slušalica za iPod Shuffle
Matatata krele od zanata kaže...

lol. kad bi bar apple neku normalnu stvar plasirao a ne ovakve gluposti s novim ipodom.

Aha... a Apple i inace lansira totalne gluposti?

17 godina
neaktivan
ChrisB kaže...
Matatata krele od zanata kaže...

Aha... a Apple i inace lansira totalne gluposti?

ne uvijek.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
18 godina
protjeran
Izbor je na tebi, siguran sam da ce ga dosta ljudi kupiti
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
Izbor je na tebi, siguran sam da ce ga dosta ljudi kupiti
 pogotovo oni koji se ne razumiju u tehnologiju. lol
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice