pa naravno kad je najbolji browser na svijetu !!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Operu koristim još od doba kad se plaćala (verzija 5 mislim). Sve blagodati koje danas nude moderni browseri dolaze od ideja operinih inžinjera (prvenstveno mislim na tabove). Tu i tamo poigram se chrome.om, probao sam i novi IE9 (koji za jedan IE nije uopće loš mora se priznati), FF mi je smećast od prvog dana, dizajniran kao u 90-ih. Tu i tamo se pojave problemi sa nekim verzijama ali meni je jednostavno užitak raditi s njom..
Posebno bih naglasio mogućnost kompresije sadržaja (opera turbo) čime sam na web n walku štedio promet i surfao nekoliko puta više za istu cijenu a to se odnosi i na operu mini koja mi štedi data paket na androidu..
ma Opera Mini je car
!
Kako stoji Opera na Androidu s podrškom za flash ?
Kako stoji Opera na Androidu s podrškom za flash ?
Nikako
Stvarno taj flash ti netreba u zivotu!Opera mini je presavrsen browser.Otvara brzo stranice u orginal kompresiranom izdanju...predobro!
Pa pola Interneta je na flashu
. Pola fotografskih siteova koje posjećujem su na flashu, tako da mi nikakve koristi od browsera koji mi ne podržava flash.
YOU WILL BE ASSIMILATED
Opera mini i meni štedi megabajte na HTC Desireu :)
Jel treba kaj podesit u Operi da štedi ili je to vec naštimano?
Jel treba kaj podesit u Operi da štedi ili je to vec naštimano?
ma ne, samo odes na market skines operu mini i dereš...
inače supee je browsere jer jako malo troši, a dosta dobro loada stranice.
Ovo sa flashom nema smisla, opera mini se ne fokusira na hrpu dodataka koji će sve loadati, nego na što brže i kompaktnije interpretiranje weba na mobu. Flash uzima puno neta i nema ga smisla stavljati u browser tog tipa...
Operu koristim još od doba kad se plaćala (verzija 5 mislim). Sve blagodati koje danas nude moderni browseri dolaze od ideja operinih inžinjera (prvenstveno mislim na tabove). Tu i tamo poigram se chrome.om, probao sam i novi IE9 (koji za jedan IE nije uopće loš mora se priznati), FF mi je smećast od prvog dana, dizajniran kao u 90-ih. Tu i tamo se pojave problemi sa nekim verzijama ali meni je jednostavno užitak raditi s njom..
Posebno bih naglasio mogućnost kompresije sadržaja (opera turbo) čime sam na web n walku štedio promet i surfao nekoliko puta više za istu cijenu a to se odnosi i na operu mini koja mi štedi data paket na androidu..
vijest govori o operi mini, znači browser za mobilne telefone :D
na dummy phonu opera definitivno rula (prije sam je koristio neko vrijeme)