Još popularnija Opera Mini

poruka: 13
|
čitano: 4.042
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Još popularnija Opera Mini".
16 godina
neaktivan

pa naravno kad je najbolji browser na svijetu !!

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stvarno je zakon Opera! :)

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Operu koristim još od doba kad se plaćala (verzija 5 mislim). Sve blagodati koje danas nude moderni browseri dolaze od ideja operinih inžinjera (prvenstveno mislim na tabove). Tu i tamo poigram se chrome.om, probao sam i novi IE9 (koji za jedan IE nije uopće loš mora se priznati), FF mi je smećast od prvog dana, dizajniran kao u 90-ih. Tu i tamo se pojave problemi sa nekim verzijama ali meni je jednostavno užitak raditi s njom..

Posebno bih naglasio mogućnost kompresije sadržaja (opera turbo) čime sam na web n walku štedio promet i surfao nekoliko puta više za istu cijenu a to se odnosi i na operu mini koja mi štedi data paket na androidu..

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma Opera Mini je car Smijeh!

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina

Kako stoji Opera na Androidu s podrškom za flash ?

Deckard
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Još popularnija Opera Mini
deckard kaže...

Kako stoji Opera na Androidu s podrškom za flash ?

Nikako

16 godina
neaktivan

Stvarno taj flash ti netreba u zivotu!Opera mini je presavrsen browser.Otvara brzo stranice u orginal kompresiranom izdanju...predobro!

0 0 hvala 0
18 godina

Pa pola Interneta je na flashu Smijeh . Pola fotografskih siteova koje posjećujem su na flashu, tako da mi nikakve koristi od browsera koji mi ne podržava flash.

Deckard
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
meni fali flash na operi mobile pa sam nekad prisiljen koristiti deafult browser na symbianu.
YOU WILL BE ASSIMILATED
18 godina

Opera mini i meni štedi megabajte na HTC Desireu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Originalni_manic kaže...

Jel treba kaj podesit u Operi da štedi ili je to vec naštimano?

17 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Originalni_manic kaže...

Jel treba kaj podesit u Operi da štedi ili je to vec naštimano?

ma ne, samo odes na market skines operu mini i dereš...

inače supee je browsere jer jako malo troši, a dosta dobro loada stranice.

Ovo sa flashom nema smisla, opera mini se ne fokusira na hrpu dodataka koji će sve loadati, nego na što brže i kompaktnije interpretiranje weba na mobu. Flash uzima puno neta i nema ga smisla stavljati u browser tog tipa...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
18 godina
2fast4u kaže...

Operu koristim još od doba kad se plaćala (verzija 5 mislim). Sve blagodati koje danas nude moderni browseri dolaze od ideja operinih inžinjera (prvenstveno mislim na tabove). Tu i tamo poigram se chrome.om, probao sam i novi IE9 (koji za jedan IE nije uopće loš mora se priznati), FF mi je smećast od prvog dana, dizajniran kao u 90-ih. Tu i tamo se pojave problemi sa nekim verzijama ali meni je jednostavno užitak raditi s njom..

Posebno bih naglasio mogućnost kompresije sadržaja (opera turbo) čime sam na web n walku štedio promet i surfao nekoliko puta više za istu cijenu a to se odnosi i na operu mini koja mi štedi data paket na androidu..

vijest govori o operi mini, znači browser za mobilne telefone :D

na dummy phonu opera definitivno rula (prije sam je koristio neko vrijeme)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice