4S je dosta dosegao po prodaji, ali SGS2 se i dalje prodaje ko lud...kao i drugi uređaji highend segmenta tako da je ovo čudno.
Procito sam ovu vijest i na drugim stranicama, al sumnjam da iOS raste vise u odnosu na Android ,mislim da je apple tu iskesiro koji $.
Mislim da je ovo za Ameriku, što su zaboravili staviti?
konacno se ljudi opametili!
blackberry pod vrata da se ne zatvaraju, android djetetu da se igra a iphone u ruku i udri
:)
Ova tema ima potencijala da se pretvori u Epic Flame War
Mislim da je ovo za Ameriku, što su zaboravili staviti?
Je očito da se radi o SAD-u, ne znam zašto ne naglase od kud dolaze ove statistike, nije prvi put.
konacno se ljudi opametili!
blackberry pod vrata da se ne zatvaraju, android djetetu da se igra a iphone u ruku i udri
:)
lose frende lose
Ova tema ima potencijala da se pretvori u Epic Flame War
Dude, koja Android, iOS, Apple, MS, Windows tema se nije pretvorila u flame war.
Prestao sam komentirati na takvim temama, ali uvijek je dobro čitati izjave "stručnjaka", zna biti komično.
Pojacana prodaja uređaja temeljenih na IOS-u se savrseno poklapa s izdavanjem novog 4S modela, sirenjem njegove dostupnosti po zemljama svijeta te smrti Stevea Jobsa i nevjerojatnom hypeom nastalim oko doticnih dogadaja..
Nothin' more, nothin' less....
BTW ako pogledate poprilicnu simetricnost "pada" androida i "uzleta" IOS-a, vise je no evidentno da su gotovo simetricni, sto znaci da se android prodavao jednako kao i prije, samo je porasla prodaja IOS uređaja radi doticnih događaja, sto je u konacnici povecalo ukupni volumen smartphona te dovelo do prividnog pada androida.
Procito sam ovu vijest i na drugim stranicama, al sumnjam da iOS raste vise u odnosu na Android ,mislim da je apple tu iskesiro koji $.
Znaš onu od Mark Twain-a:
Postoje 3 vrste laži: laž, prokleta laž i statistika.
Posve očekivano. Ipak je iphone 4S mobitel godine po svim istraživanjima i anketama korisnika. Dijagram iphone prodaje će i dalje rasti a granica je samo nebo.
Posve očekivano. Ipak je iphone 4S mobitel godine po svim istraživanjima i anketama korisnika. Dijagram iphone prodaje će i dalje rasti a granica je samo nebo.
Imam iP4s i mogu rec da je sranje a ne mobitel godine.Baterija jedva izdrzi 3.5 sata bez punjenja a od iP4 nije nista previse brzi.
Imam iP4s i mogu rec da je sranje a ne mobitel godine.Baterija jedva izdrzi 3.5 sata bez punjenja a od iP4 nije nista previse brzi.
Nakon što dođe do 10% i meni baterija izdrži 3.5 sati bez punjenja.
Ako želis kupiti mobitel s dobrom kamerom, izbor stupidfonova ti bas i nije velik. Samo jedan od primjera.
Kako je, je. Stalna prodaja iPhonova je, sigurno 20%, potpomognuta poslovnim ljudima koji misle da je iPhone vrh vrhova i to kupuju.
Pod poslovnim ljudima mislim na one malo starije koji cuju iPhone.
Isto tako i "celebritya" koji takoder nemaju pojma.
Ali isto tako i mi Androidasi moramo priznati da i dosta djece ima Android. Ali je sada pitanje zasto ga ika. Pa zato sto mozes uredno doci u ducan i kupiti uredaj za 700 kn. Tu je po mojemu Apple pogrijesio. Oni su trebali izdati iPhone, i iPhone junior koji bi pripadao sreenjem razredu i imao upola manju cijenu.
Neznam zasto iPhone mora kostati 7000kn, a SG GSII mozes kupiti za 4000 kn.

malo ti je pokvaren!!? meni na 3gs-u izdrži barem 4.5h gledanja divx-a (u vlaku jeli) sa ios 5...
Da je po mome, ali nije :) - ja bi da iPhone kosta i 20 000 kn, pa neka tim facama jos vise poraste nos da mogu parat nebo s njim :)

Neznam zasto iPhone mora kostati 7000kn, a SG GSII mozes kupiti za 4000 kn.
Pa zato što je 2x bolji. Prema tome ovo je čak i povoljna cijena a oni kojima kvaliteta znači više od novca uvijek će odabrati iphone.
P.s. Rat pocinje.

imam deset iphonova i zato mi je kita veca od onih koji ga nemaju.
P.s. Rat pocinje.
Po kvaliteti izrade, brzini os-a, kompaktnosti, dizajnu, mogucnostima i broju aplikacija...lista je zapravo beskonačna kao i ordinata do koje će se penjati prodaja ajfona.
P.s. Rat pocinje.
Po kvaliteti izrade, brzini os-a, kompaktnosti, dizajnu, mogucnostima i broju aplikacija...lista je zapravo beskonačna kao i ordinata do koje će se penjati prodaja ajfona.
kenjas li ga kenjas...
da glupost boli, kanta morfija ti nebi ublazila bolove...
Pitanje je dali je ovo usporedba iPhone vs gal sII, ili iPhone vs. vrh androida = gal sII, sensatio xe...

P.s. Rat pocinje.
kvaliteta izrade - možda
brzina os-a - subjektivno
kompaktnost - subjektivno
dizajnu - subjektivno
mogucnostima - subjektivno
broj aplikacija - totalno nebitno
- eto i moj mali doprinos da se što prije zarati
4S je dosta dosegao po prodaji, ali SGS2 se i dalje prodaje ko lud...no.
Mitch, zar ne mislis da su to neistine?
Pa koji se mobitel cijene Golf-a trojke prodaje kao lud?
Pitanje je dali je ovo usporedba iPhone vs gal sII, ili iPhone vs. vrh androida = gal sII, sensatio xe...
sve drži vodu, a ukusi su jedino o čemu ima smisla raspravljati jer specifikacije su specifikacije i o njima se nema šta raspravljati.
to je usporedba iphone vs sve
Ako netko vec mrzi Apple zasto onda ne kupi Windows Phone koji je 100x bolji, stabilniji, brzi, ljepsi od Androida!? Cudna stvar.
4S je dosta dosegao po prodaji, ali SGS2 se i dalje prodaje ko lud...no.
Mitch, zar ne mislis da su to neistine?
Pa koji se mobitel cijene Golf-a trojke prodaje kao lud?
naravno da mislim, al zbog ovakvih stvari rastu i padaju dionice
Ako netko vec mrzi Apple zasto onda ne kupi Windows Phone koji je 100x bolji, stabilniji, brzi, ljepsi od Androida!? Cudna stvar.
Imam i Android i WP.
Nema tog OS-a koji je dostojan Manga.
Čeka se Tango :D
Ja isto imam iPhone 4S, upecao sam ga za 4k na njuškalu. Svakako je najbolji, najbrži, najkvalitetniji itd. Jučer mi je pao s prvog kata nije mu ništa zbog besprijekorne kvalitete izrade. U ruci leži najbolje od svih, oštri rubovi su kao stvoreni za moje ruke. Ekran je strašan, s besprijekornom rezolucijom pa je tako gledanje filmova užitak na tom prostranom ekranu, a igre da ne govorim.