iPhone OS 4

poruka: 16
|
čitano: 2.696
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone OS 4".
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4

a jaki ti napredak

multi-tasking, mape i poboljšanja

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4

nije bas da ide na bolje.

Sad kada apple sebe pocne reklamirati u svakoj igri po 10 minuta.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: iPhone OS 4
dantex kaže...

a jaki ti napredak

multi-tasking, mape i poboljšanja

mape su fora, ali je glupo sto je multi tasking samo na novijim eneracijama iphona i ipod toucha, iako to nije bilo neocekivano.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
iPhone OS 4

Al ovo s reklamam? Šta će ti sad i mobitel bit pun reklama?

Tko je tu lud a tko normalan? Tom applu su samo dolari u očimaViče

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
iPhone OS 4

A kome nisu? Googlu? On ne zaradjuje reklamama? Gledate ravno ko konji i ovo sto vam ne pase ne vidite...

I'm going woo woo

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Googlu su najveći prihodi od reklama, zato i svoje proizvode daje besplatno.

A i googlove reklame me ne smetaju tolko, ne iskaču, ne tjeraju te da obraćaš pozornost na njih...

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
17 godina
iPhone OS 4

Nece IPhone OS bit pun reklama nego eventualno prije ulaska u igru (vjerujem da ce se ovo najvise koristiti na besplatnim igrama/demoima)

Citaj sta pise prije nego komentiras...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geek kaže...

A i googlove reklame me ne smetaju tolko, ne iskaču, ne tjeraju te da obraćaš pozornost na njih...

Zašto ljudi uvjek moraju komentirati nešto što neznaju ni kako radi ni zašto? :D

1. iAd se odnosi samo na FREE aplikacije, dakle ako kupiš aplikaciju nema reklama.

2. Do sad su FREE aplikacije imale ili znale imati nekakav tipa banner recimo u gornjem ili donjem dijelu ekrana, a klik na što bi te izvadio iz aplikacije , upalio safari i odveo na njihovu stranicu. Jako iritantno jer si izašao van aplikacije, možda izgubio igru i slično.

3. Sad opet FREE aplikacije će imati tako neki banner ili nešto ali klik na isto ( dakle ti moraš tapnuti na to, nitko ti ništa ne otvara niti te slik da gledaš zaboga ! ) te ne vodi van aplikacije i u browser nego se unutar aplikacije otvara prozor sa reklamom ( koja uzgred budi rečeno mora biti napravljena po određenim standardima, između ostalog HTML5 ) koja može biti interaktivna, bogata sadržajem i slično ali koju možeš odmah i ugasiti tapom na mali x i nastaviti se igrati kao i do sad.

zaključak: manje intruzivno i bolje nego do sad. Developeri dobijaju 60% profita od reklama da bi svoje aplikacije i dalje mogli nuditi i free. apple zadržava 40%. za uzvrat hosta sve skupa. Usput je povećao sebi profit na uštrb googlea i adobea što je bio i cilj.

A.
17 godina
neaktivan
Geek kaže...

pa ni ove ti neće iskakati, ako si koristio neku free iphone aplikaciju s reklamama, vidio si - dolje ili gore smješten mali banner - razlika je kad ga klikneš - prije si bio prebačen iz appa u browser, sada se reklama otvara fullscreen unutar aplikacije i možeš ju isključit gore lijevo na tipku X kad god poželiš (čitaj: odmah :P)

Potpis ;)
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4

Ne znam sta da kazem!!

Kako je moguce da tportal koji se inace ne pise previse o tehniki napise clanak prije vas o novom iPhone OS 4 i to ne par sati vec gotovo cijeli dan!

evo link da se uvjerite:

http://www.tportal.hr/tehno/mobiteli/62859/Predstavljen-iPhone-OS-4-0.html

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rorret kaže...

Ne znam sta da kazem!!

Kako je moguce da tportal koji se inace ne pise previse o tehniki napise clanak prije vas o novom iPhone OS 4 i to ne par sati vec gotovo cijeli dan!

evo link da se uvjerite:

http://www.tportal.hr/tehno/mobiteli/62859/Predstavljen-iPhone-OS-4-0.html

Pa sta sad. Kao da je smak svijeta. Ionako previse govore o jabukama. Valjda su htjeli malo ostaviti za poslije a ne sve dat odjedanput. Svaka treca vijest o njima.

Set condition one throughout the forum
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4

ovaj forum je stvarno pun svakojakih likova... momci je da ste teenageri i da vas hormoni pucaju ali valjda znace citati ... iad ne znaci da ce se tebi upaliti reklama usred aplikacije i da ces ti gledati reklamu 10 minuta kao na tv-u... tv je tu spomenut kao takav da on kao ta vrsta medija prenosi reklamu krajnjim korisnicima s nekom vrste emocije slika zvuk... a internet prenosi reklamu s interakcijom ... ti kliknes sto hoces viditi ecc ecc.... iad je ubiti dodatak za reklame sto ih pravi "emotivno interaktivne" bar mislim da su se tako izrazili... ilitiga imas reklamu tamo je bio konkretan primjer za nike... kliknes on ti u aplikaciji otvori reklamu i ti unutar reklame mozes raditi vise stvari... npr.. mogao si vidjeti povijest nike air patika... moga si napraviti svoju patiku i naruciti je ... mozes odmah iz reklame vidjeti gdje ima nike ducan blizu tebe... sve to a ne izlazis iz aplikacije...

ovo po meni je dobar poticaj developerima jer u 90% slucajeva free aplikacije su free jer ih reklame placaju...

dakle prvo procitajte malo proucite prije nego idete ista reci jer onda ispadate samo neupuceni i brzopleti da nekazem neuki

0 0 hvala 0
17 godina

U novom SDK-u apple je promjenio pravila, ne dopušta niti jedan drugi jezik osim: Objective-C, C/C++ i JavaScripta. Adobe upravo u šoku(jer za 3 dana izlazi CS5) i svi developeri zbunjeni ovim događajem.

16 godina
neaktivan
iPhone OS 4

Pa gore u lijevom kutu reklame ima (X) tako da nemoraš gledati reklamu ako neželiš, pa još mi samo treba kao na TV-u da mi usred ili čak pri početku filma bubnu reklame od 15 minuta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
makopos kaže...

U novom SDK-u apple je promjenio pravila, ne dopušta niti jedan drugi jezik osim: Objective-C, C/C++ i JavaScripta. Adobe upravo u šoku(jer za 3 dana izlazi CS5) i svi developeri zbunjeni ovim događajem.

hehe, bit će sad zabavno... :))

Potpis ;)
16 godina
neaktivan
iPhone OS 4

In other words, Apple is going to ensure advertisers that there'll be no way for users to get around playing their ads. In addition, Apple can further determine whether a user pays attention to the advertisement. The determination can include performing, while the advertisement is presented, an operation that urges the user to respond; and detecting whether the user responds to the performed operation. If the response is inappropriate or nonexistent, the system will go into lock down mode in some form or other until the user complies. In the case of an iPod, the sound could be disconnected rendering it useless until compliance is met. For the iPhone, no calls will be able to be made or received.

In the case of a desktop or notebook, the UI and its components (e.g., menu bars, icons, etc.) may be faded, darkened, brightened, blurred, distorted or otherwise visually modified during the initial state (or while the advertisement is being presented) so as to emphasize that the desktop UI is temporarily inactive.

http://www.patentlyapple.com/patently-apple/2009/10/apple-prepares-to-rock-the-market-with-hardware-subsidizing-program.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice