iPhone OS 3.0

poruka: 15
|
čitano: 2.519
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone OS 3.0".
18 godina
protjeran
iPhone OS 3.0

Hoce li raditi i na iPod Touchu?

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: iPhone OS 3.0
bestia kaže...

Vrlo vjerojatno. Touch i 3G koriste istu platformu.
18 godina
iPhone OS 3.0

Napokon s ovim updateom, ovaj se telefon pretvara u ono oko čega se napravio toliki hype.

Zbilja do sada nisam nikada pomislio na nabavku ovog uređaja, vjerojatno i dalje neću, ali što jest jest, ovo je sada isplativa investicija za gadget freakove ili ovisnike o apple uređajima.

Ja ipak ostajem pri svom HTC-u, ali iPhone sada ipak nešto i vrijedi. Ili će vrijediti kada izađe novi OS.

Povrati u rijeku pasji skote Pojedi novac i reci HVALA TI ŽIVOTE!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 3.0

Moj brat ga misli uzeti uz otplatu na dvije godine, ali 'bed' je što te, kako mu rekoše, najčešće traže oko 2k kuna za garanciju, valjda da budu sigurni da ga nećeš ukrasti... Naravno, to ti vrate za nekoliko mjeseci kad se pokažeš dostojnim koristiti iPhone :P

ROFLPANCACES - njajbolje poslužiti tople.

0 0 hvala 0
17 godina
iPhone OS 3.0

Ma kome stvarno treba ta cigla na uhu.

Menije to bezveze,bacanje para...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
iPhone OS 3.0

Kao što sam i mislio, ovaj mobitel će postati ono što sam i očekivao od njega --- najfunkcionalniji uređaj na tržištu. Znam da će sada dežurni kritičari biti na trenutak ušutkani, no naći će oni već nešto da mogu iskazati svoju ljubomoru i neznanje, čak i primitivno ponašanje (nema flash, kameru od 10 megapixela...). Samo da ti kažem da tu ciglu fura i moja sestra od 153 cm i 47 kg i nije joj ga teško držati, pa kakve si ti onda građe da ti je teško??????????????

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
bestia kaže...

Kcer mi ima iPod touch i super je kaj ga mozes pretvoriti u telefon da zove preko Skypea, nazalost samo tamo gdje ima bezicne mreze.
17 godina
neaktivan
iPhone OS 3.0

Uh čovječe , tko će dočekati ljeto. Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
ivaninho kaže...

Kao što sam i mislio, ovaj mobitel će postati ono što sam i očekivao od njega --- najfunkcionalniji uređaj na tržištu. Znam da će sada dežurni kritičari biti na trenutak ušutkani, no naći će oni već nešto da mogu iskazati svoju ljubomoru i neznanje, čak i primitivno ponašanje (nema flash, kameru od 10 megapixela...). Samo da ti kažem da tu ciglu fura i moja sestra od 153 cm i 47 kg i nije joj ga teško držati, pa kakve si ti onda građe da ti je teško??????????????

Nisam mislio daje težek nego prevelik,pami djeluje pomalo smiješno.
17 godina
neaktivan

Doba kada se svrsava na mobitele velicine graška je prošlo. Sjecam se idiotskih erikssona koji su bili stvarno maljušni. Sada se trazi multifunkcionalnost, privlacan dizajn, dobar ekran, dosta funkcija te potencijal kakvog iPhone sigurno ima, postoji zaista tisuce aplikacija potpuno besplatnih koji iPhone pretvaraju u zaista impozantan uredjaj.

17 godina
iPhone OS 3.0

Nekami netko odgovori-zašto kupiti iphone,ane neki drugi mobitel ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zzz kaže...

Nekami netko odgovori-zašto kupiti iphone,ane neki drugi mobitel ?

Tak da kad ideš na wc da moreš surfat ;)
Kupil sam ga curi jer je wajnala da treba novi telefon a pretplata mi je taman istekla.
Iskreno telefon je predobro napravljen ali je preveliki a takav mora biti da bi radil to sve kaj radi.
Ne dopada mi se kaj svaki film ili seriju moram prebacivat u mp4 da bi mogel gledat.
Mogel bi srat po telefonu ili isto tak ga hvalit ali najbolje je da odeš u t-scum i probaš pa ak ti igra i imaš love gz.
Sebi ga ne budem nikad kupil.
17 godina
neaktivan

Imam ga i stvarno je nepotrebna glupost.

18 godina
neaktivan
iPhone OS 3.0

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/novi-iphone-os-30-zelje-ocekivanja/19554.aspx
evo pogledajte moju temu, pri dnu moj post u kojem sve pise (na 1. stranici). To sam pisao za vrijeme predstavljanja (jucer u 18h) i tamo su nabrojane SVE nove mogucnosti. Meni se osobno jako svidja, sada je jos jedini problem video (za koji postoji aplikacija, mislim da kosta $2 pa stvarno nije peroblem neki) i flash. Imam iTouch, pa mi MMS i te stvari nisu nikad bile bitne, ali ovaj update mi se jako svidja. Verzija za iphone ce biti besplatna, a za iPod ce kostati $9.95. Radit ce na svim iTouchevima i iPhoneovima, ali MMS i P2P BT nece raditi na iPhone-u 2G zbog nedostatka hardvera koji je potreban.

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone OS 3.0

Bilo se teško probiti do najnovije verzije, što zbog navale developera što je prouzročilo i nedostupnost developer.apple servera, što  zbog novog Licence Agreementa kojeg je bilo uvjet prihvatiti prije skidanja OS 3.0.

Nakon prvog dana korištenja OS 3.0 zaključci:

• email je sada stvarno kako i treba biti, ugrađena je tražilica i landscape mode
  • peer to peer koji se spominje u ovom članku za bluetooth zapravo ne postoji, osim između dva iPhonea koja na taj način mogu igrati neku igricu, kako je i prezentirano na konferenciji
  • Spotlight, najkorisniji Mac feature je pravi užeitak sada na iPhoneu
  • Copy/cut/paste je pravi užitak i elegantno riješeno
  • Attachmeni se u mailove sada mogu dodavati multiple
  • Novi AppStore izgleda bolje, ugrađen je preglednih za screenshotove znatno bolji
  • Push notification, koji se isto spominje u članku je zapravo izvedenica multiprocessinga koja za razliku od svih ostalih mobilnih uređaja koji koriste raznorazne messangere, troši samo 20% više baterije naspram 80%. Good job!
  • MMS je tu, ako to doista nekome treba
  • Kupovina unutar aplikacija koja se spominje u članku je u biti Subscriptions, korisnici će moći plaćati pretplatu npr. mjesečno za čitanje iPhone verzije magazina poput Bug-a i sl. A najviše će koristiti developerima igrica koji će na ovaj način moći naplatiti dodatne nivoe igrice, onima koji to žele i spremni su platiti.

A ima još hrpa drugih sitnica, da ne spominjem.

I da, iPod Touchovci će morati izdvojiti nešto manje od 10$ ako žele novi OS, za iPhone korisnike je free.

Do Not Feed The Trolls!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice