iPhone najbrži na dodir

poruka: 83
|
čitano: 15.311
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone najbrži na dodir".
13 godina
neaktivan
Re: iPhone najbrži na dodir
Ezio kaže...
logik kaže...
Ezio kaže...

nema multitasking i više upaljenih aplikacija? koji iphone? 2G? zamorno?

mislim da ne znaš o čemu pričaš.

Pa svi iPhonei koji nemaju iOS7. Nema back tipke, kad krivo klikneš treba se vratiti na početni ekran i ponovno ulaziti u aplikaciju. Molim lijepo.

Prvo: Ima multitasking odavno a ne sa pojavom ios7

Drugo: Riješeno je to bez tipke za nazad koja je na androidu potrebna

Treće: Nemaš se šta vraćat nazad. Ko ima iphone, gleda samo naprijed.

I onda ne vidi kad ga odostraga neko opali nogom u guzicu! Kao Android! {#}

Slušaj svoje srce! o_O ..... Eem. Who am I kidding? Samo budi logičan! :-)
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
logik kaže...
Ezio kaže...

nema multitasking i više upaljenih aplikacija? koji iphone? 2G? zamorno?

mislim da ne znaš o čemu pričaš.

Pa svi iPhonei koji nemaju iOS7. Nema back tipke, kad krivo klikneš treba se vratiti na početni ekran i ponovno ulaziti u aplikaciju. Molim lijepo.

Prvo: Ima multitasking odavno a ne sa pojavom ios7

Drugo: Riješeno je to bez tipke za nazad koja je na androidu potrebna

Treće: Nemaš se šta vraćat nazad. Ko ima iphone, gleda samo naprijed.

Istina rješeno je "back" gumbima na ekranu, koji se u svakoj aplikaciji nalaze na drugom mjestu (iOS6)... mislim da sam to prvi put primjetio na videu na YT.

15 godina
protjeran
@Logik
Ti si dragi pricao o tome kako iphone nema multitasking i da kad izadjes iz aplikacije se nemozes vratiti gdje si bio nego da ju load-a iz pocetka.
Dakle - pojma nemas o tome kako iOS funkcionira a dajes si za pravo pametovat.
14 godina
ansha kaže...
@Logik
Ti si dragi pricao o tome kako iphone nema multitasking i da kad izadjes iz aplikacije se nemozes vratiti gdje si bio nego da ju load-a iz pocetka.

Ma pusti ga vidis da je vidio na youtubu {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
13 godina
neaktivan
ansha kaže...
@Logik

Pa istina može se nekakvim tipkama vratiti taj jedan korak u natrag, međutim ne u svim situacijama. Također multitasking na iP5S u usporedbi s npr. Note 3 je kao misaone sposobnosti orangutana prema čovjeku.

YT je korisna stvar zapravo. Iako sumnjam da ga mrzitelji Googlea koriste kada ima alternative kao odlični Vimeo.

A iP sam imao priliku koristiti, nakon te prilike vratio sam se Androidu i počeo raditi pravi posao. ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 16:46 (logik).
17 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...
Koliko zapravo ovakve rasprave imaju koristi kad će se naći neko ko će pljuvati po iPhone-u ili po Androidu, bez nekih normalnih argumenata nego 'dječjih izraza'.

Čisto da kažem ljubitelj sam Androida čisto radi novčanika, ali iPhonu priznajem da ima najbolji odaziv koji sam dosad isprobao ;)

Ako hoćeš iskustvo slično iphoneovom, novčanik će ti biti više ispražnjen...

13 godina
neaktivan
Egregični kaže...
MARKOZD15 kaže...
Koliko zapravo ovakve rasprave imaju koristi kad će se naći neko ko će pljuvati po iPhone-u ili po Androidu, bez nekih normalnih argumenata nego 'dječjih izraza'.

Čisto da kažem ljubitelj sam Androida čisto radi novčanika, ali iPhonu priznajem da ima najbolji odaziv koji sam dosad isprobao ;)

Ako hoćeš iskustvo slično iphoneovom, novčanik će ti biti više ispražnjen...

Ti si siguran u to?

Android flagshipi (npr. S4) koštaju isto ili manje od trenutnog iPhonea u većini trgovina.

14 godina
iPhone najbrži na dodir
@logik, vidi se da si dobro informiran, najvjerojatnije si dugo koristio iPhone pa pricas iz iskustva... Nije ni cudo da androidasi nas nazivaju neobrazovanim ovcama i slicno, pa ovaj ce jos malo napisat da sa iphona nemozes surfat netom ili poslat sms.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
iPhone najbrži na dodir

Stvarno zanimljivo.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 14:37 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
@logik, vidi se da si dobro informiran, najvjerojatnije si dugo koristio iPhone pa pricas iz iskustva... Nije ni cudo da androidasi nas nazivaju neobrazovanim ovcama i slicno, pa ovaj ce jos malo napisat da sa iphona nemozes surfat netom ili poslat sms.

Dakako da možeš. Iako je nekad zvanje i SMS bio problem, a i navigacija malo zna zavaditi korisnika i okolinu...

14 godina
logik kaže...
FuzzyBrain kaže...

Dakako da možeš. Iako je nekad zvanje i SMS bio problem, a i navigacija malo zna zavaditi korisnika i okolinu...

Ili npr kad se na androidu trebas javit pa se zaledi? Pa gledas u ekran i nakon par sekundi kad cujes drugu stranu skuzis da se covjek dere dobrih 10sekundi pa je mislio poklopit. Ili mozda kad saljes sms pa kad se crta napuni do kraja a sms i dalje stoji kao neposlan? Ja priznajem da je 4ka imala probleme sa signalom ali nije mi jasno na sto aludiras sa sms porukama? Ako mislis na iMsg onda to i mogu progutat posto je besplatno a one se mogu lako iskljucit, just swipe your finger ;-)
Ako sam ti pomogao opali TD!
13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
logik kaže...
FuzzyBrain kaže...

Ili npr kad se na androidu trebas javit pa se zaledi? Pa gledas u ekran i nakon par sekundi kad cujes drugu stranu skuzis da se covjek dere dobrih 10sekundi pa je mislio poklopit. Ili mozda kad saljes sms pa kad se crta napuni do kraja a sms i dalje stoji kao neposlan? Ja priznajem da je 4ka imala probleme sa signalom ali nije mi jasno na sto aludiras sa sms porukama? Ako mislis na iMsg onda to i mogu progutat posto je besplatno a one se mogu lako iskljucit, just swipe your finger ;-)

Naravno da je imao i Android problema kao i iOS. Ali onda se ne može govoriti kako je iOS i iP oduvijek bio savršen i za razliku od androida dobar u radu otpočetka. Prvi iPhonei su bili sranja doslovno. Isto kao i Androidi do prošle godine.

15 godina

Iphone je bio dobar u radu od pocetka. To sto neke funkcije nije u pocetku imao ocito nije bio problem jer se inace ne bi toliko prodavao. Android je imao vise funkcija ali radio je ko krepana macka.

Potpis!
17 godina
protjeran
logik kaže...

Pa istina može se nekakvim tipkama vratiti taj jedan korak u natrag, međutim ne u svim situacijama. Također multitasking na iP5S u usporedbi s npr. Note 3 je kao misaone sposobnosti orangutana prema čovjeku.

Možeš se uvijek ali baš uvijek vratiti do početnog ekrana aplikacije. Iz aplikacije se izlazi pritiskom na "home", uvijek i bez izuzetaka. Note se ne uspoređuje sa telefonom već sa tabletima tako da si i tu promašio. A tableti su opet Appleovo čedo, oni su pokazali kako to treba izgledati i raditi da bi bilo prihvatljivo desecima miliona kupaca... kopirantu jedan :)

13 godina
neaktivan
Egregični kaže...
logik kaže...

Možeš se uvijek ali baš uvijek vratiti do početnog ekrana aplikacije. Iz aplikacije se izlazi pritiskom na "home", uvijek i bez izuzetaka. Note se ne uspoređuje sa telefonom već sa tabletima tako da si i tu promašio. A tableti su opet Appleovo čedo, oni su pokazali kako to treba izgledati i raditi da bi bilo prihvatljivo desecima miliona kupaca... kopirantu jedan :)

Da ali ja sam govorio da se ne može vratiti npr. za jedan korak unatrag u nekim aplikacijama već samo na početni ekran aplikacije ili home screen.

Ako je mobitel S4 s ekranom 5" onda i Note sa 5.5" pripada više smartfonima nego tabletima od 7" na dalje. Također, koristi se i za zvanje pa si malo fulao.

Apple je razvio kult imena, brend i sektaške sljedbenike (većinom sitnozube amere i sl) zahvaljujući odličnoj reklami i shiny looku. Tako je bilo i s iPadom koji je prvi model bio praktički neupotrebljiv za išta osim igrica i interneta - znači bio je konzola ili jako skupi browser u aluminijskom kučištu.

Sory ako je boljelo {#}

14 godina
logik kaže...
Egregični kaže...
logik kaže...

Da ali ja sam govorio da se ne može vratiti npr. za jedan korak unatrag u nekim aplikacijama već samo na početni ekran aplikacije ili home screen.

Ako je mobitel S4 s ekranom 5" onda i Note sa 5.5" pripada više smartfonima nego tabletima od 7" na dalje. Također, koristi se i za zvanje pa si malo fulao.

Apple je razvio kult imena, brend i sektaške sljedbenike (većinom sitnozube amere i sl) zahvaljujući odličnoj reklami i shiny looku. Tako je bilo i s iPadom koji je prvi model bio praktički neupotrebljiv za išta osim igrica i interneta - znači bio je konzola ili jako skupi browser u aluminijskom kučištu.

Sory ako je boljelo {#}

Kako se nebi mogao vratiti korak unazad, uvijek postoji neka strelica unazad ili slicno. Meni se cini da ti pricas napamet i nikad nisi ni koristio iphone.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina
logik kaže...
Egregični kaže...
logik kaže...

Sory ako je boljelo {#}

A za sto ti koristis tablet molim te? Kontrolu ubrzavanja cestica u CERNu?

A s iPhoneom si imao dodira kao i ja s doticnim institutom.

***** Maxxy *****
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:53 (Maxxy).
13 godina
protjeran
iPhone najbrži na dodir

Lik unazad par dana trolla do iznemoglosti. No naravno, on nece dobiti crveni karton. Za takve slucajeve tu je ignore momci, iskoristite ga ;)

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
iPhone najbrži na dodir

Mislim da je ovo neko plaćeno istraživanje od strane Apple-a.

Meni je brža Nokia Lumia 920 s Win 8.

Na dodir leti, dok mi Iphone 5s nije baš ostavio takav dojam.

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

3 1 hvala 1
17 godina
protjeran
logik kaže...

Sory ako je boljelo {#}

Korak unatrag u aplikacijama je stvar aplikacije: i na androidu i na windowsima - programer mora definirati događaj i nabaciti barem jednu liniju koda da ga odradi tako da je to o čemu pričaš totalna bedastoća. Na iOS-u barem znaš kada ti "back" ili "properties" radi - ako ga vidiš na ekranu, onda radi dok na androidu možeš klikati po gumbima koliko hoćeš ako aplikacija nije isprogramirana da nešto učini, uzalud si klikao...

Btw, tableti i danas služe baš za internet i igranje.

13 godina
neaktivan
Egregični kaže...
logik kaže...

Sory ako je boljelo {#}

Korak unatrag u aplikacijama je stvar aplikacije: i na androidu i na windowsima - programer mora definirati događaj i nabaciti barem jednu liniju koda da ga odradi tako da je to o čemu pričaš totalna bedastoća. Na iOS-u barem znaš kada ti "back" ili "properties" radi - ako ga vidiš na ekranu, onda radi dok na androidu možeš klikati po gumbima koliko hoćeš ako aplikacija nije isprogramirana da nešto učini, uzalud si klikao...

Btw, tableti i danas služe baš za internet i igranje.

Onda su aplikacije loše napisane. Kako god, nakon Androida mi po tom pitanju nije bilo ugodno iskustvo.

BTW znam da danas služe za to - što povlači druga pitanja ali nema veze. Ja pod pravo tablet računalo gledam neko koje može obaviti svakodnevne zahtjevnije zadatke.

I vidim da se nema stvarno više o čemu ovdje raspravljati jer jednostavno uopće nemate namjeru pročitati probleme koje sam naveo i dati objektivno rješenje ili pobijanje, pa pozdrav!

17 godina
protjeran
logik kaže...

Onda su aplikacije loše napisane. Kako god, nakon Androida mi po tom pitanju nije bilo ugodno iskustvo.

BTW znam da danas služe za to - što povlači druga pitanja ali nema veze. Ja pod pravo tablet računalo gledam neko koje može obaviti svakodnevne zahtjevnije zadatke.

I vidim da se nema stvarno više o čemu ovdje raspravljati jer jednostavno uopće nemate namjeru pročitati probleme koje sam naveo i dati objektivno rješenje ili pobijanje, pa pozdrav!

Osobno ne uvolim ugniježdene opcije; to je i nekakvo pravilo dizajniranja sučelja da se na jednom ekranu obavi sve što je potrebno, a povezano je smislom ili namjenom. Evo gledam aplikaciju Slooshaj (internetski radio) - nema potrebe ni za kakvim back dugmetom jer je aplikacija organizirana u 5 tabova pa je bilo koja opcija dostupna nakon jednog klika. Meni je to toliko brutalno jednostavno, praktično i pregledno da ne mogu zamisliti ništa bolje. Ali ok, kada se navikneš na jedan način rada svaki prelazak na nešto drugačije je blago frustrirajući. Znam kako ti je...

Pa eto, pozdrav

15 godina
logik kaže...

ios aplikacije su jedno 3 svjetlosne godine ispred android aplikacija po dizajnu sučelja. kako estetski tako i po pitanju upotrebljivosti.

Potpis!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice