iPhone, iPhone, iPhone

poruka: 312
|
čitano: 104.311
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone, iPhone, iPhone".
14 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

skonto sam kako poslat podatke sa kompa na mob bez iTuns-a  al mozel neko rec kako instalirat aplikacije na njeg il jel moguce to ikako bez nekog flashovanja il dekodiranja, posto nisam prije imo iPhone da je neki drugi mob lakse bi bilo :D pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: iPhone, iPhone, iPhone
Skonto si ti sad bi ti rekel kaj! To nije iPhone i na njemu ne funkcioniraju appovi za iOS, ne radi s iTunsom, i jos jednom jer ne shvacas koliko vidim, to nije iPhone nego kopija koja mu je slicna samo izgledom sa dva i po metra ako si na minimum 7 pivi, a ponekad ni tada...
14 godina
neaktivan

dobro druze skonto sam sta oces rec znam i ja da niej iPhone al en znam kako ga drugacije nazvat, al meni terba ako neko zna da kaze kako i na ovaj mob instalirat aplikaciju jer mora postojat neki nac pa nisam ja ejdini koji ima kopiju iPnona

16 godina
devil111 kaže...

dobro druze skonto sam sta oces rec znam i ja da niej iPhone al en znam kako ga drugacije nazvat, al meni terba ako neko zna da kaze kako i na ovaj mob instalirat aplikaciju jer mora postojat neki nac pa nisam ja ejdini koji ima kopiju iPnona

Ne postoji način, nisi jedini, ali mob to jednostavno ne može.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
iPhone, iPhone, iPhone

Ovo mi je najbolje

"Nismo bili na mjestu događaja (daleko je centar Zagreba, hladno je, a i u to doba mi igramo Battlefield 3)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
iPhone, iPhone, iPhone

Jel zna neko program za stvaranje pjesama u ringtone na iphone-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ljudi jedno pitanje..

Ima li načina da se aplikacije u app store-u plate ako nemaš kreditnu?

Zeppe :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:16 (Zeppe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Ljudi jedno pitanje..

Imaš u Hypo banci prepaid kartice.

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
15 godina
vjeko kaže...
Zeppe kaže...

Ljudi jedno pitanje..

Potvrdjujem ovo. Ja trenutno koristim prepaid karticu od zabe i sa njom uredno kupujem aplikacije za iphone. Cak sam uzeo i par igara za trojku na psn hrvatska
15 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Zeppe kaže...

Ljudi jedno pitanje..

iTunes prepaid kartice ili? Nekužim se baš previše u to.. :)

17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...
vjeko kaže...
Zeppe kaže...

Ljudi jedno pitanje..

iTunes prepaid kartice ili? Nekužim se baš previše u to.. :)

Hypo MasterCard prepaid kartica. Ako nemaš 18 odeš sa roditeljima. 

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone
Evo mene opet, imam jedan problem. Nakon jailbreakea sam odlucio instalirati SBSettings. Nakon postavljanja bigboss sourca te pronalaska sbsettingsa, doslo mi je do problema tijekom installa. Naime kada idem na install cydia mi izbaci tekst ,cannot comply' the requested modifications cannot be complied" itd.. Dakle nemogu instalirati jer me cannot comply tekst blokira. Bio bi zahvalan kada bi mi pomogli pri rjesavanju ovog mog problema. Hvala! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ako imate što protiv apple-a zadržite to za sebe i prestanite sra*.  

Tetoviram kurve lemilicom:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2012 15:57 (gave233).
Moj PC  
1 6 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gle iPhone nije toliko loš nego je precjenjen samo ona jabuka na pozadini ti diže cjenu za 10-15%... ja sam koristio iphone 4S i zadovoljniji sam s SGS2. Nemožeš ti uređivati iphone s mobitelom od 1000kn.

Uspoređuj ga s jaćim mobitelom npr SGS2, Xperia Arc... iPhone 4s ima cjene od 4500-6000kn. 4500 je ok cjena ali preko te cifre je previše. I malo mi je premali ekran SGS2 ima veći ekran.

Arian RIčko
14 godina
protjeran
gave233 kaže...

Šta je androidaši? Smo mi Appelovci kad sr*li po androidu? Nismo. Zato nemate pravo sr*t po Appelu i njegovim proizvodima. Ajde priznajte da apple radi 10 puta kvalitetnije i bolje uređaje od LG-a,Samsunga,HTC-a i ostalih. Zato im i treba 1 godinu da izdaju proizvod da zadovolje kupca. Imo sam android, i to HTC Wildfire. Bio je na 2.2 androidu, promjenio sam 10 custom romova, ali nikad nisam dobio ono što sam dobio kod iOS-a. Na iPhonu mogu organizirati sve, odškole, izvannastavnih aktivnosti do druženja s fredovim. Ja imam 3Gs. I na njemu mogu igrati koju god igru želim, pokrečem bilo koju aplikaciju, uz normalnu količinu štekanja i trzaja.  3Gs ima 600 MHz procesor, 256 rama, solidnu grafu za mobove, dok kod androida sa istim performansama štekaju najobičniji Angry Birds, a da ne govorimo o naprednijim igrama i aplikacijama.

Svaki mobitel je napravljen da služi svrsi. Premda, moje mišljenje je da je Apple napravio dosad najbolji posao u vezi tog. Zato se i vidi zašto košta 4000 kuna, kad možeš dobit smartphone za 1000 kuna koji je doslovno gov*o. Zato ako ste ljubomorni na Apple i na njegove proizvode zato je nemate para, pa počinjete štovati android nisam vam ja kriv. Ostavite nas na miru već jednom. I da - iPhone ima skoro jednake mogućnosi kao i na androidu. Na što mislim pod mjenjanje tema, ikona, unaprjeđenje softwera pomoću Cydie i raznih tweaksa.

A to što vaš google nemože napraviti pošteni dictation pomoću voica (mislim na Siri), dovoljno ljep i brz software, jednostavan jailbreak pomoću kojeg dobivaš bezbroj mogučnosti...

Ako imate što protiv apple-a zadržite to za sebe i prestanite sra*.  

Ovo je slika koja mi je prošla kroz glavu kad sam pročitao ovaj nadasve dječiji postić:

Lulz is on lulz.
13 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone
Molim vas da mi netko odgovori i pomogne može li novi IPhone raditi bez ITunes ? Hvala vam

0 0 hvala 0
14 godina
ifa kaže...
Molim vas da mi netko odgovori i pomogne može li novi IPhone raditi bez ITunes ? Hvala vam

Moze. Mogu i stari ako imaju firmware 5.0 na vise. Osim, naravno, ako ne mislis stavljati muziku s kompa na iPhone.
14 godina
iPhone, iPhone, iPhone

Bilo bi im pametno da naprave sa strane dva gumba poput R1 i L1, pošto sve više i više dobrih pucačina ima poput Modern Combat 3 i N.O.V.A. 3, te bi bilo puno bolje igrat dok bi mogao skretat pomoću tipki, a ne s prstom {#} evo zovem u Apple da im predložim ideju! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

sad sam u inozemstvu i čim sam prešao granicu stavio sam iphone u airplane mode i nastavio koristit whatsapp kad sam spoen na wireless, dali će mi tmobile uspijet nekako zaračunat roaming?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
BoDdAH kaže...

sad sam u inozemstvu i čim sam prešao granicu stavio sam iphone u airplane mode i nastavio koristit whatsapp kad sam spoen na wireless, dali će mi tmobile uspijet nekako zaračunat roaming?!

Settings / Data Roaming - OFF

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

jel se li zna dal je iphone 5 u planu i kad bi to moglo biti?

čisto me zanima, prešao bih sa dummyphona na smartphone i to bi bio iphone 4s.

No ne prati te vijesti pa neznam. 

Zanima me to, jer ako bi izašao još ove godine ili na početku sljedeće, vjerojatno bi ovom 4s pala cijena.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone, iPhone, iPhone

novi iphone bi trebali najaviti kako se priča 12. rujna a onda desetak dana kasnije i početi prodavati.(kako je i prošle godine izašao 4S) tako da bi tamo negdje 10-11 mjesec mogao biti i kod nas za kupiti :)

Ali svejedno mislim da bi ti 4S-u i dalje ostala cijena, teško da bi nešto puno pala...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
iPhone, iPhone, iPhone

Pozdrav! imam iphone 4 i trebala bi mi aplikacija ili neki tweak za Pauzu/snimanje videa!

Ima ova nova MoviePro, ali radi samo na 4S-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ljubitelji iphone-a...slobodno pogledajte ovo ako vas nekad muči trajanje baterije na vašem ljubimcu :DD!

http://www.njuskalo.hr/iphone-oprema/mophie-juice-pack-plus-eksterna-baterija-iphone-4-4s-oglas-6036941

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Pocket light meter, e sad..free na app store ali traži 4.2.1 a meni se neda jer mi je 90% na 3.1.3 pa ajd ti iznova. Ima li načina skinut  aplikaciju da mi radi na starom OS, il neku sličnu?

Life is like a penis - simple, soft, relaxed and hanging freely. Then women make it hard.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPhone, iPhone, iPhone

Pozdrav. Želim kupiti Iphone 4 ili 4S rabljeni, pa me zanima na što pripaziti priliokom kupovine, jasno mi je za fizičku stranu ali me najviše zanima software kako prepoznazio IOs dali je Jailbraken itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iPhone, iPhone, iPhone

bok decki, ponosni vlasnik Iphonea 4s starog 1 dan. e sad kako nariftati safari/operu/bilokoji drugi preglednik da mi otvara int. stranice kao na kompu a ne onu predviđene za telefone (m.bug.hr).

posto mi je to prvi susret s ios-om malo se "streljam". tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lord_Marko kaže...

bok decki, ponosni vlasnik Iphonea 4s starog 1 dan. e sad kako nariftati safari/operu/bilokoji drugi preglednik da mi otvara int. stranice kao na kompu a ne onu predviđene za telefone (m.bug.hr).

posto mi je to prvi susret s ios-om malo se "streljam". tnx

Nikako, to je do stranica. Kad prepoznaju iPhone onda ti daju stranice za njega. Obicno na dnu stranice imas link na "desktop stranice".
17 godina
protjeran
iPhone, iPhone, iPhone

ljudi, imam iPhone 4, malo mi steka itd.. i odlucio sam napraviti restore iphonea.. i sada me zanima.. dali cu ja izgubiti sve slike i sve sto imam na iphoneu ako idem na restore i kako da to sprijecim a da svejedno napravim restore.. jer pise da iphone radi back up samo contactsa, kalendara, smsa i drugih postavki ?

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Black Iso kaže...

ljudi, imam iPhone 4, malo mi steka itd.. i odlucio sam napraviti restore iphonea.. i sada me zanima.. dali cu ja izgubiti sve slike i sve sto imam na iphoneu ako idem na restore i kako da to sprijecim a da svejedno napravim restore.. jer pise da iphone radi back up samo contactsa, kalendara, smsa i drugih postavki ?

Zar nisi već napravio account na ICloud, pa tamo prvo prebaci sve što želiš, kasnije samo povučeš, isto kao na Google, jednom kada napraviš sync, uvijek imaš sve što ostaviš u ICloud-u {#}!!!!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice