iPhone 8 također dobiva veće zaslone

poruka: 18
|
čitano: 2.481
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 8 također dobiva veće zaslone".
17 godina
odjavljen

Mirko935 na aparatima. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čisto sumnjam da će sada uslijedit redizajn. Deseta generacija ovo ono...ali uvijek leakovi se objestine, pa čekamo prvo njih.

0 0 hvala 0
15 godina

Na ovo mogu komentirati samo, "Vozi Miškoooooo"!!!!! 

Ovo mi pomalo sliči na situaciju kada su u Bugatti Veyron odlučili ugraditi W16 motor, bez obzira na cijenu razvoja, pa se pitam, kuda će otići nakon ovog dizajna cijene mobilnih gadgeta, jer će "ovo" koštati sigurno jako puuuuno! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: iPhone 8 također dobiva veće zaslone
ATJLučko kaže...

Ovo mi pomalo sliči na situaciju kada su u Bugatti Veyron odlučili ugraditi W16 motor, bez obzira na cijenu razvoja, pa se pitam, kuda će otići nakon ovog dizajna cijene mobilnih gadgeta, jer će "ovo" koštati sigurno jako puuuuno! 

Koja je tu konkrentno cijena razvoja? Sve što se ovdje spominje je davno razvijeno i implementirano.

Porez na budale ako ovo naplate više od cijene iPhonea koja je sad.

15 godina
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Koja je tu konkrentno cijena razvoja? Sve što se ovdje spominje je davno razvijeno i implementirano.

Ako si pročitao članak sa razmišljanjem, onda si mogao uočiti jedan vrlo znakoviti detalj, bezžično punjenje "U PUNOM SMISLU" riječi, što još NIGDJE nije davno razvijeno, još manje implementirano. 

Utvaram si da je sve moguće i ništa nije nemoguće, a kada ćemo to vidjeti u punom smislu  riječi, i koliko će koštati, kada suparnička ekipa/ekipe počnu kopirati, gdje je kraj priče prijatelju moj?! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...

Ako si pročitao članak sa razmišljanjem, onda si mogao uočiti jedan vrlo znakoviti detalj, bezžično punjenje "U PUNOM SMISLU" riječi, što još NIGDJE nije davno razvijeno, još manje implementirano. 

Utvaram si da je sve moguće i ništa nije nemoguće, a kada ćemo to vidjeti u punom smislu  riječi, i koliko će koštati, kada suparnička ekipa/ekipe počnu kopirati, gdje je kraj priče prijatelju moj?! 

Haha...pa nije Apple glup da implementira prvi nešto što drugi još nisu....njima je to praktički najbolji analitički proizvod...LG je trenutno najveći inovator i na njihovim greškama se isplati učit.

Patent na bežićno punjenje, u punom smislu riječi, ima Intel. Tu tehnologiju (rezonantnu) još nisu ugradili u tanke uređaje niti vjerojatno neće. Samsung ju je trebao ugraditi 2013., ali mislim da nisu jer su naveli da je neefikasna, dakle puno prespora (pa i sam Qi je do 300% sporiji).

Tako da ono....ova fora s Touch ID ispod ekrana bi mogla zaživjeti budući da je LG razvio istu prije 6-7 mjeseci odnosno razvio ju je odjel Innotek.

Ali ostalo je tipična navlakuša dovoljno nakon izlaska 7ce. 

Zakrivljeni ekran čisto sumnjam.

Upgrade rezolucija - još manje....sjećam se kako je Retina predstavljala developerima problem, ako bi morali kalibrirati dizajn za još jedan paket ekrana više gustoće...onda nema više smisla u riječi "bržem i boljem" razvijanju aplikacija na iOSu u odnosu na Android (koji koristi MDPI, HDPI...)

Max što se može dogoditi u 8ici (ili vjerojatno 7S) je upravo taj embeddani touch ID. Ali što bi onda bez home gumba? On screen buttoni? Okej, ali za njih im treba OLED - dakle to je jako izgledno budući da su naručili gro ekrana od Sharpa.

5.8" 7S+, OLED ekran...to bi bio dobar dealbreaker da ljudi razmisle pri kupnji Samsunga.

18 godina
Mitch kaže...

Čisto sumnjam da će sada uslijedit redizajn. Deseta generacija ovo ono...ali uvijek leakovi se objestine, pa čekamo prvo njih.

Xiaomi Mi Mix je već krenuo u ovom pravcu, čak mu, za razliku od rendera iz članka, ne treba ni rupa za zvučnik (ali jeste ostavio tanak donji bezel za prednju kameru i mikrofon). Očekuje se da nešto slično uradi i Samsung sa svojim 8-icama, i verovatno neće biti jedini. Ako bude bilo tako, Apple teško da može sebi da priušti da čeka kraj 2019., da bi veliki redizajn išao uporedno sa okruglim brojem 10 (pošto po sadašnjem ritmu izdavanja 2017. očekujemo 7s i 8, pa 2018. 8s i 9, pa tek 2019. 9s i 10).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
12 godina
neaktivan

OLED vec neko vrijeme najavljuju tako da pretpostavljam da ce doci na 7s, sta se tice samog micanja fizicke home tipke meni se iskreno ni na 7 ne svidja sta su napravili al ocigledno da su odlucili dalje razvijati u tome smjeru. Upgrade rezolucije ne bi trebao biti preveliki problem posto postoji auto layout koji bi se trebao o tome pobrinuti na aplikacijama koje su vec sada na App Store-u.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Mirko935 na aparatima. :D

Šta ja, zašto ja? :D

A što se tiče članka... Nema gore stvari u IT industriji od predviđanja analitičara. Isti ti analitičari od tamo negdje 2010. prognoziraju dizajn iPhonea bez rubova i OLED-e. Nije mi uopće jasno zašto bi itko prenosio te njihove baljezgarije.

10 godina
odjavljen

Plus sto vec godinama iphone ukida sa novom generacijom a nista ne donosi.... Sta je zadnje donio? 3dtouch koji nije njihov patent niti su prvi niti donosi ista funkcionalno sto nema i bez njega....

17 godina
neaktivan

"3.5 incha je savršen ekran i Apple neće nikada raditi veće ekrane."  -SJ

Can't find a better Jam!

3 2 hvala 0
18 godina
neaktivan

Razumijem da su to sve špekulacije i nagađanja, ali stakleni?! Zašto, što će mi dovraga stakleni (all-glass) uređaj? Kakav mi to premium feel daje? Šparanje u firmi, ne idu više iPhoneovi kak su nekad išli, pa je jeftinije zaljepit dvije, tri kriške troslojnog stakla?
Da se razumijemo, ne hejtam Apple, al ne razumijem ideje koje ispadaju van.

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sad si me upravo podsjetio na tadasnjeg docimera koji je imal ajfon 3, a ja neki znj mob od 4.7" i kad mi je tvrdil da moze bez problema palcem jedne ruke u sva 4 kuta ekrana i da ja to ne mogu, kak je ios bolji i ostalo... Nakon toga je kupil nekog samsunga, s3 il tak nes kad mu je ajfon crko i vise rijec nije reko za ajfone, ocito i sam skuzil kaj je stalno govoril kad se napokon maknul s ajfona(izgledalo je ko da je prestankom koristenja ajfona mu i mozak napredoval, prestal bit ogranicen sa samo ajfon semom.. :)

A ovu sliku iz clanka sam vidio prije par god. Mozda ne identicnu ali jako slicnu... Tak da ta predvidanja i galama na sve strane nis ne znaci kad jos nisu napravili, a xiaomi suti i radi, samo odjednom izbaci :D

Ajfon je po meni pocel padati smrcu Jobsa
17 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Haha...pa nije Apple glup da implementira prvi nešto što drugi još nisu....njima je to praktički najbolji analitički proizvod...LG je trenutno najveći inovator i na njihovim greškama se isplati učit.

Patent na bežićno punjenje, u punom smislu riječi, ima Intel. Tu tehnologiju (rezonantnu) još nisu ugradili u tanke uređaje niti vjerojatno neće. Samsung ju je trebao ugraditi 2013., ali mislim da nisu jer su naveli da je neefikasna, dakle puno prespora (pa i sam Qi je do 300% sporiji).

Tako da ono....ova fora s Touch ID ispod ekrana bi mogla zaživjeti budući da je LG razvio istu prije 6-7 mjeseci odnosno razvio ju je odjel Innotek.

Ali ostalo je tipična navlakuša dovoljno nakon izlaska 7ce. 

Zakrivljeni ekran čisto sumnjam.

Upgrade rezolucija - još manje....sjećam se kako je Retina predstavljala developerima problem, ako bi morali kalibrirati dizajn za još jedan paket ekrana više gustoće...onda nema više smisla u riječi "bržem i boljem" razvijanju aplikacija na iOSu u odnosu na Android (koji koristi MDPI, HDPI...)

Max što se može dogoditi u 8ici (ili vjerojatno 7S) je upravo taj embeddani touch ID. Ali što bi onda bez home gumba? On screen buttoni? Okej, ali za njih im treba OLED - dakle to je jako izgledno budući da su naručili gro ekrana od Sharpa.

5.8" 7S+, OLED ekran...to bi bio dobar dealbreaker da ljudi razmisle pri kupnji Samsunga.

Intel i proizvodi dosta toga za Apple tj. Apple prvi implementira mnoge Intelove tehnologije. Inače, sporost 'stvarno bežičnog' punjenja nije problem, jer je dovoljno da mobitel odložiš u blizini, što znači da ga možeš puni bez da se potrudiš oko toga. Postolje onemogućava korištenje i previše je traljavo.

Što se tiče Applea, oni implementiraju uglavnom prvi veliku većinu atraktivnih tehnologija.

prodajem jednu od mašina
10 godina
odjavljen
Kao na primjer?
17 godina
odjavljen
Torent kaže...
Kao na primjer?

Da ti guglam? USB-2-only računala, FireWire, kapacitivni touch ekrani, tableti (lol), high-ppi ekrani na mobitelima i laptopima, thunderbolt, 3d-touch u ekranima (pressure sensitive)...

prodajem jednu od mašina
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Torent kaže...
Kao na primjer?

Da ti guglam? USB-2-only računala, FireWire, kapacitivni touch ekrani, tableti (lol), high-ppi ekrani na mobitelima i laptopima, thunderbolt, 3d-touch u ekranima (pressure sensitive)...

E sad će ti torent očitat bukvicu... Triggerd!! Da si se družio s nama u iPhone 7 temi znao bi o ćem pričam... Incoming shitstorm! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
odjavljen

E, kad bi mene to brinulo... 

prodajem jednu od mašina
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice