iPhone 4 i u Vipnetu

poruka: 73
|
čitano: 17.309
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 i u Vipnetu".
17 godina
iPhone 4 i u Vipnetu
Sta ste se uhvatili cijene od 8000 kn, kao da ga tko kupuje po njoj. Vecina ga uzme u nekoj tarifi i nakon 4 mjeseca se prebaci na nizu tarifu, tako da iphone 4 dodje oko 4,000 kn ukljucujuci 2 godine pretplate. Koja je situacija se Desireom?

3 0 hvala 0
17 godina
iPhone 4 i u Vipnetu

Dao bi se kladiti da će cijena na nezaključani biti 8091 kn...  Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: iPhone 4 i u Vipnetu
no tengo dinero kaže...

Cim se spomene Iphone odmah hrpa postova, je da su glupi do bola i nemaju veze sa nicim.Tako da govoriti da nije popularan su gluposti.U cemu je problem? 1.zasto ljudi toliko pljuju po tom mobitelu? Sigurno nije najbolji mobitel na trzistu, ali zato dize najvise prasine kada se spomene.Desire i ostali mobiteli ce se brzo zaboraviti u moru modela koje ce htc i ostali izdati, a iphone je samo jedan model i time ostaje duze atraktivan2.Nisam htjeo govoriti o ukusima, ali vidim da neki govore da iphone nije lijep, a ako iphone nije lijep kako nekome desire moze biti lijep? Meni je osobno desire jedan od najruznijh mobitela sa ekranom osjetljivim na dodir.

1. Tako lječe svoje komplekse u koje su načešće uključeni Ljubomora i zavist.

2. O ukusima se ne raspravlja, al slažem se sa tobom

I'll be back
15 godina
iPhone 4 i u Vipnetu

Hvala bogu da se sada iphone moze uzeti i njegdje drugdje.
Vise nikad nista necu uzimati u HT-u Viče.

Naime, prije 4 mj. sam dosao u HT s namjerom uzeti iphone 3GS (16GB) na

akciji za 800kn sa 50% popusta prvih 6 mj. za tarifu i300.

Rekli su OK, samo pricekaj tjedan dana da te prebacimo na HT mrezu.

Kad su me prebacili i kada vise nije bilo povratka, nisam mogao uzeti iphone sa 16 GB,

nego sa 32GB koji je duplo skuplji. Nadalje, morao sam platiti 2400Kn da im

dokazem "svoj kredibilitet". A sada vec 4 mj. mi salju racune bez popusta od 50%, 

tj. oko 300kn, a kazu da kao oni rjesavaju taj propust, ali da svejedno moram platiti

racun da mi ga nebi ukinuli.

Niko me nije tolko opljackao kao HT! 

Janko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
bugonja kaže...
Hacker-ri kaže...

1. pada popularnost iphona, zato vec za sljedecu godinu planiraju izbacit novi- dok se moze sta uzet

2. cijena ce biti ista u kunu, moguce razlike u 20/30 kuna... jer je dogovor vec pao, to nije konkurencija to je (radi svoje ali ne preko nas)

3. vidim ne pise se vise u svim novinama kako cekaju u redovima, dal je to zbog appla prestao vodit marketing ili su ljudi poceli razmisljat svojom glavom

ma nemogu vjerovat koji vamo likovi komentiraju...sta bi trebali imat jedan i jedini iphone 5 godina???pa iphone i izlazi svake godine u isto vrijeme

i jos jednom ponvaljam,iphone4 u hrvatskoj rasprodan,nebrinite se vi za apple

Rasprodan je relativna stvar, a kolicina je druga stvar, pa me zanima fakat kolko je to komada rasprodanih.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
15 godina
neaktivan
iPhone 4 i u Vipnetu

Mate voli Vip , Mate kupiti ajabuku u Vipu

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
bugonja kaže...
MorciTheCroat kaže...

Baah, bolje da smanje cijenu Desire mobitelu koji je po meni bolji nek ovaj ajfon

i kakve sad to ima veze s temom?

jel ti znas da je sav iphone4 rasprodan u HRV i da se čeka druga pošiljka,sad i da netko ima 1000e za free uređaj nemoze ga dobit jer ga vise nema

Točnije , prodano je svih 800 uređaja koji su došli u prvoj turi a koliko sam čuo a čuo sam još prije dva tjedna iphone će nakon 4.11. prodavati tko god će htjeti a ne samo vip i t-com ..

Bit će u slobodnoj prodaji ...

16 godina
neaktivan
iPhone 4 i u Vipnetu

jea right! pokazali su se kao odlicni igraci u "t-koma - vip" duopolu koji se otkrio prije par godina, zasto bi se to sad mijenjalo. :)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nemoraju to nužno biti ni samo kompleksi. Osobno bi i ja volio biti vlasnik jednog od inih modela, ali, ali... da sad ne nabrajam koliko, ali meni dva recimo najvažnija su cijena i mreža za koju si usko vezan. Vjerojatno samo zato "mrzim" taj telefon. Svaka čast ljudima koji si mogu priuštiti takve cijene za nešto što jedan monopolista nemilice iskorištava. A što se tiće ljepote, tko je taj pojedinac ili institucija koja može zaključiti da je generalno nešto lijepo ili ružno. Hvala bogu da smo različiti! I zadnje i po meni možda i naj važnije. Vip nikad nije ni bio konkurencija onom drugom već samo opcija koja je pokušavala nadopuniti nedostatke velikog monopolista i masno to naplatiti...

D.L
17 godina
neaktivan
nalogodavac kaže...

Ma nemoraju to nužno biti ni samo kompleksi. Osobno bi i ja volio biti vlasnik jednog od inih modela, ali, ali... da sad ne nabrajam koliko, ali meni dva recimo najvažnija su cijena i mreža za koju si usko vezan. Vjerojatno samo zato "mrzim" taj telefon. Svaka čast ljudima koji si mogu priuštiti takve cijene za nešto što jedan monopolista nemilice iskorištava. A što se tiće ljepote, tko je taj pojedinac ili institucija koja može zaključiti da je generalno nešto lijepo ili ružno. Hvala bogu da smo različiti! I zadnje i po meni možda i naj važnije. Vip nikad nije ni bio konkurencija onom drugom već samo opcija koja je pokušavala nadopuniti nedostatke velikog monopolista i masno to naplatiti...

nismo mi nikakvi kompleksasi, mi smo ljudi koji imaju viska novaca (vecina) ili 8.000 kuna mogu uzet za 400 kuna ...

kupio sam uredaj koji mi je u tom trenutku trebao a dobio sam sve pohvale uzih prijatelja i partnera, a tada nisam imao vremena eksperimentirat sa ostalim smartphonima..

vjerujem da ima mozda i boljih, sigurno ima jeftinijih, ali iphone je moj izbor, iz mog djepa i moje place, mojih usta...

i sad ce mi se nac neki pametnjakovici (pola njih je ljubomorno jer si ga nemogu priustit, ali ni sebi to priznat) da to nevalja, to ovo to ono...

ma daj....

dosta vise vrtickih fora i gluposti...

ovdje se uopce ne komentira telefon, vec se samo pljuje po njemu...

potpis :D
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
nalogodavac kaže...

nismo mi nikakvi kompleksasi, mi smo ljudi koji imaju viska novaca (vecina) ili 8.000 kuna mogu uzet za 400 kuna ...

kupio sam uredaj koji mi je u tom trenutku trebao a dobio sam sve pohvale uzih prijatelja i partnera, a tada nisam imao vremena eksperimentirat sa ostalim smartphonima..

vjerujem da ima mozda i boljih, sigurno ima jeftinijih, ali iphone je moj izbor, iz mog djepa i moje place, mojih usta...

i sad ce mi se nac neki pametnjakovici (pola njih je ljubomorno jer si ga nemogu priustit, ali ni sebi to priznat) da to nevalja, to ovo to ono...

ma daj....

Evo još jednog "poslovnog čovjeka" koji nema vremena ni pisati kako treba nego piše kao da je na chatu ili facebooku. I još jedan koji misli da su svi ostali izkompleksirani i nemaju novaca ako nemaju iPhone.

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

ma daj....

Bahahahahahahahahhahahaha

Citam ovo i umirem od smijeha (arhiva da se mogu kasnije smijati)...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
Hacker-ri kaže...

Isto kako dok se pokrene tema za android uvijek netko uskoči sa rečenicom : "Taj XXXX mobitel je s*ranje i moj iPhone je najbolji"....

To isto vrijedi i za iPhone, pa onda.

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=SEX10

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=APIPHONE416GBBLACK

Tolko o tome da je kod nas skuplji od ostalih i da zato svi pljuvaju po njemu. Na višim tarifama je skoro badava.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina

Ako netko misli da su se išta dijeli badava... Well, wanna blue or red pill?

iPhone negdje realni košta 2.1 k na našem tržištu. 8100 kn je samo zaštitna cijena da ljudi ne kupuju mobitel, pa prelaze na druge mreže, jer iTarife su čista i bezobrazna pljačka.

Every hole is a goal!
15 godina
protjeran
Bukva kaže...

Ako netko misli da su se išta dijeli badava... Well, wanna blue or red pill?

iPhone negdje realni košta 2.1 k na našem tržištu. 8100 kn je samo zaštitna cijena da ljudi ne kupuju mobitel, pa prelaze na druge mreže, jer iTarife su čista i bezobrazna pljačka.

Molim te obrazlozi zasto su iTarife pljacka? Korisnik sam jedne pa mi nije jasno ko tu koga pljacka, placam 150-200kn mjesecno a iphone sam dobio za 198kn....

17 godina
neaktivan
ansha kaže...

Molim te obrazlozi zasto su iTarife pljacka? Korisnik sam jedne pa mi nije jasno ko tu koga pljacka, placam 150-200kn mjesecno a iphone sam dobio za 198kn....

Nije 198kn na tarifi i500? ^^

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
iPhone 4 i u Vipnetu

Da vam netko ko zna baratati sa Iphonom pokaze sta sve moze mobitel.. i na koji nacin.. plus par dobrih (ima ih mnogo dobrih) aplikacija iz app stora.. koje su stvarno odlicne.. nebi toliko kenjali o njemu da nevalja nista.. jer valja..

A i stvarno ste dosadnih sa tih 8000 kuna.. cijena je tolika da vas tjera da potpisete ugovor.. i da koristite t-comove tarife.. a oni koji nece.. ga moraju masno platit.. jer T-com zeli profitirati dosta i na taj nacin..

Iphone se moze dobiti na crno.. sa garancijom za puno manje para.. tako da..

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 4:12 (Croshadow123).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 4 i u Vipnetu

Nije u iPhoneu problem, u glavama je problem. Onim koji prodaju iPhone po tim cijenama.

I na kraju, uopće nije bitna cijena u tarifi. Može biti i 0kn! Bitan je odnos prema kupcu (ili potencijalnom kupcu, tak svejedno).

Darmok and Jalad at Tanagra.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Septah kaže...
ansha kaže...

Ajde sad ti nama ljijepo objasni KAKO možeš plaćati 150 kn mjesečno??? Šta, nijedan poziv ne ostvariš pa ti ne uzme naknadu od 0,25 za uspostavu poziva???

Daj, nemoj mi pričati.

- A za 200 kn već imaš puuuno boljih opcija!

iPhone je odličan telefon, ali u T-comu je uistinu pljačka korisnika, kako onih naivnih kao ansha, tako i onih koji bi ipak htjeli iPhone, i svjesni su da je to pljačka ali jednostavno nemaju drugog izbora.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 8:13 (Zdravac).
17 godina
Zdravac kaže...
Septah kaže...
ansha kaže...

Ajde sad ti nama ljijepo objasni KAKO možeš plaćati 150 kn mjesečno??? Šta, nijedan poziv ne ostvariš pa ti ne uzme naknadu od 0,25 za uspostavu poziva???

Daj, nemoj mi pričati.

- A za 200 kn već imaš puuuno boljih opcija!

iPhone je odličan telefon, ali u T-comu je uistinu pljačka korisnika, kako onih naivnih kao ansha, tako i onih koji bi ipak htjeli iPhone, i svjesni su da je to pljačka ali jednostavno nemaju drugog izbora.

Ja sam u iTarifi300... i ne mislim da me pljackaju... Jer iskoristim tarifu do kraja. Osim prometa.

I'm going woo woo
15 godina
protjeran
Hacker-ri kaže...
nalogodavac kaže...

ma daj....

e ovo je već upitno....hakeru iz Rijeke...Belji se

15 godina
protjeran
@zdravac
Aj ne kaki, dobro, nije 150-200 nego 160-200, u prosjeku 180kn. 150 minuta mi je taman a jos imam i skype preko kojeg pricam po par sati svaki mjesec + surfam kolko me volja (dok god ne pretjerujem sa streamanjem filmova ili downloadom torrenta preko 3G-a).
A sad ti meni jadnom naivnome objasni kako su me opljackali i koje povoljnije opcije sam imao???
16 godina
neaktivan

Skype imam i ja na iPhoneu3G, i kvaliteta poziva preko 3G mreže je loša (da ni ne govorim o Edge). I to šljaka jedino ako stojiš na mjestu i pričaš.

Nadalje, kolega Tnakir kaže da iTarifu 300  "iskoristi do kraja osim prometa". A što onda kvragu iskoristi? 300 min razgovora za 300 kn? - Jako povoljno... hm

@ansha - Koji iPhone imaš? kako glatko ide streaming filmova? I zar baš moraš torrente skidati na mobu? Što konkretno skidaš? za filmove ti ni taj 1 GB nije dosta!

Gle, ne namjeravam se svađati - Možda sam se malo nespretno izrazio u prošlom postu. NHF Namigiva

naravno - KO VOLI NEK IZVOLI!

Npr; Ja sam sada prešao na 097 mrežu, ali to je opet druga tema.

EDIT;

...A ako baš morate biti na T-mobile, jeste li pogledali "AHA tarife" + webnwalk paket (ako trošiš promet - kupiš paket prometa, ak ne - ne kupiš!? - Pa mi sad recite da to nije povoljnije!

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 18:41 (Zdravac).
17 godina
Zdravac kaže...

Nadalje, kolega Tnakir kaže da iTarifu 300  "iskoristi do kraja osim prometa". A što onda kvragu iskoristi? 300 min razgovora za 300 kn? - Jako povoljno... hm

300 min, 150 poruka i skoro 1 GB prometa...

I'm going woo woo
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Zdravac kaže...

300 min, 150 poruka i skoro 1 GB prometa...

dobro, nije lose

ali za 1gb potrosit moras bit ovisnik

mogu shvatit ljude koji zbog posla moraju bit cesto na internetu, ali 1gb...

15 godina
iPhone 4 i u Vipnetu

Odmah kupujem....Belji se

NOOOTSmijeh

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
protjeran
@apoteka
Jel tebi momak jasno da se 1gb na 3G-u skine za dosta manje od 2 sata??? A taj gigabajt treba trajat cijeli mjesec...
17 godina
ansha kaže...
@apoteka
Jel tebi momak jasno da se 1gb na 3G-u skine za dosta manje od 2 sata??? A taj gigabajt treba trajat cijeli mjesec...

Em sto ga ja koristim za spajanje laptopom na net umjesto onih stikova...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
Čovjek nebi vijerovao kako se brzo internetski promet potroši...osobno mi se dogodilo da sam skinuo 1gb prometa za dva i pol sata surfanja.pa nek neko kaže da je 1gb puno...
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
@apoteka

@ansha - Nisi mi odgovorio koji iPhone imaš? 

I nikak mi nije jasno što to skidaš, a da nemožeš preko wirelessa???????

Baš me zanima kako to pričaš na skype? Kakva ti je kvaliteta poziva.

Mislim, OK ako si ti zadovoljan, ali mislim da treba biti iskren i reći ono što uistinu stoji.

Ja imam iPhone, ali nije mi palo na pamet da veličam nešto što uistinu ima mana. A pogotovo ne Tmobile.

Treba biti objektivan...

Peace Nevinašce

On Topic;

Mislim da ce VipNet ponuditi nesto slicno Tmobile-u, tj. za sličnu cijenu svojim korisnicima. Nema tu prave konkurencije.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 22:01 (Zdravac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice