hmm cijene hmmm...sigurno će biti vrtoglave
I meni je glup preorder a neznas kolike cifre moras ocekivat. I ako ga nemislis kupit maltretirat ce te sa newsletterima i sranjima.
Možeš se odjavit od primanja neslettera.
Napokon da je došao u hrvatsku, nadam se da će idući tjedan bit moj kad ne bude tolke navale.
Pošto je starom istekao ugovor, a i da će cijena biti ista 3GS-a.
Ako ga netko nabavi nabacite review :)
ja brijem da cu uzeti jel mi je pretplata taman istekla moram uzeti novi uredjaj ....samo da ne pretjeraju sa cijenom
T-Mobile je maknuo iz svoje ponude sve ostale iPhone osim 3gs 8 Gb, kako je bilo i planirano.
Samo mi nije jasno zašto je ostala ista cijena modela od 8 Gb kao i onog od 16 Gb?
off topic:
Mato, budeš ga sad kupio? 
T-Mobile je maknuo iz svoje ponude sve ostale iPhone osim 3gs 8 Gb, kako je bilo i planirano.
Samo mi nije jasno zašto je ostala ista cijena modela od 8 Gb kao i onog od 16 Gb?
off topic:
a zašto se nemože odabrati da se vidi cijena uz produženje ugovora :O
off topic:
a zašto se nemože odabrati da se vidi cijena uz produženje ugovora :O
Može se, ali se to zove 'uz prihvaćanje nove posebne ponude'.
Tada možeš vidjeti i za koliko kuna ti bodovi smanjuju cijenu.
Ispravka mojeg gornjeg posta: cijena 3gs od 8 Gb ipak je manja od 3gs 16 Gb!!!
Zbog marketinga
, saznat ćeš ih u petak!
Očekujem visoku cijenu...Nadam se samo da se grdno varam..
ip4 mjenja cijena 3gs-a bas kao i dosad sa svakom serijom....od 1 kn pa nadalje
Who cares ?
Pretplata, tarife - 3000kn (2999 vrlo povoljno)
Cijena uređaja - 7999kn - takodjer vrlo povljno.
Cijena bi morala biti ista kao i do sad. Od 1 kn na dalje. Umjerena pretplata ( 150 ili 300 ) , nešto skupljenih bodova i dobiješ ga za kunu ili par sto kuna kao i do sad.
Cijena bi morala biti ista kao i do sad. Od 1 kn na dalje. Umjerena pretplata ( 150 ili 300 ) , nešto skupljenih bodova i dobiješ ga za kunu ili par sto kuna kao i do sad.
Ja sam 3GS od 32Gb dobio uz produljenje ugovora, zamjena 6000 bodova i tarifa 500 = 1kn :D
Možda sam u krivu ali... ako je sam uređaj cca 8000kn, čemu? Pa za duplo manje love biraš smartphone u toj klasi... 
Znaci tarifa 300, 12000 bodova i dodje me nesto sitno? Pricamo o iPhone-u 4?
Vjerojatno će cijene biti kao i do sada:
900 kn u tarifi i300,
1 kn u tarifi i500
Možda sam u krivu ali... ako je sam uređaj cca 8000kn, čemu? Pa za duplo manje love biraš smartphone u toj klasi... 
Zanima me je li tko na ovom forumu platio iPhone 8000kn, ustvari 5k ili više. Vjerujem da ih nema, ili da ih je jako malo...
I kolika ce biti cijena?8 ili 9 tkn?
pa normalno da oce, za sam uredaj, al normalan covjek ga uzme na pretplatu u kojoj su ukljucene besplatne minute, sms poruke i internet promet, i kad bi uzo neki drugi smartphone bez ugovora nakraju kad pogledas uz pozive poruke i internet promet bi te doso isto ko i iphone ili skuplje, al se vecini ljudi na ovom forumu to nemoze objasnit ;)
pa normalno da oce, za sam uredaj, al normalan covjek ga uzme na pretplatu u kojoj su ukljucene besplatne minute, sms poruke i internet promet, i kad bi uzo neki drugi smartphone bez ugovora nakraju kad pogledas uz pozive poruke i internet promet bi te doso isto ko i iphone ili skuplje, al se vecini ljudi na ovom forumu to nemoze objasnit ;)
Možda ja stvarno nisam upućen onda. Dali ti želiš reći da druge uređaje ne možeš dobiti povoljnije pod istim uvjetima (pretplata, besplatne minute...?) ili govoriš da na iPhone-u nećeš imati trošak na pozive, poruke i internet? Ili oboje?
Editirao...
sad ce starom modelu pasti cijena, ciljam na 3gs.....
iTarifa 300:
SE X10- 2598KN
HTC HD2-3098KN
BB Storm2- 2298KN
N97 mini-1998KN
Samsung Wave-1598
iPhone 4 16GB će doć 998KN
Kak si to izracunao?
vidio na stranicama od tmobila
Neka samo stigne, ćim izađe iPhone 58 odmah idem kupiti!!!!!! 
Možda ja stvarno nisam upućen onda. Dali ti želiš reći da druge uređaje ne možeš dobiti povoljnije pod istim uvjetima (pretplata, besplatne minute...?) ili govoriš da na iPhone-u nećeš imati trošak na pozive, poruke i internet? Ili oboje?
Editirao...
mozes al evo kao sto je kolega gore naveo, opet iphone ispada jeftiniji uz istu mjesecnu naknadu :P
iTarifa 300:
SE X10- 2598KN
HTC HD2-3098KN
BB Storm2- 2298KN
N97 mini-1998KN
Samsung Wave-1598
iPhone 4 16GB će doć 998KN
A kod vipa uz Sve Za Mene 400 tarife:
HTC Desire - 9kn
Galaxy S - 9kn
Tko dosta koristi telefon ovo su pokloni.
mozes al evo kao sto je kolega gore naveo, opet iphone ispada jeftiniji uz istu mjesecnu naknadu :P
Nigdje na T-Mobile stranici pod iTarifama (koliko ja vidim) nije izlistana cijena za iPhone 4G - dakle, to su spekulacije...