Nekad su imali 90% u obije kategorije tako ove brojke jesu gubitak.
ovo je realni poredak po kvaliteti OS .
Ovo je poredak koliko korisnika koristi koliko sam ja shvatio i realna je, jer je ipak ios na 1 mobitelu, android na 1000 mobitela a wp7 na 100(karikiram), da se kvaliteta ocjenjuje vjerojatno bi islo Ios pa android pa WP7. Ali WP7 čeka svjetla budućnost, zasad je slabiji od androida i iosa samo zbog manjka aplikacija.
Ne znas sto pises.
Ovo je postotak udjela SVIH OSeva, pa tako i onih mobilnih.
MS s Windowsima u desktop racunalima jos uvijek vodi sa preko 90%.
Kaj laješ ti ?
Kakva propas microsofta ?
Tu pricas kak je lose kaj se razvijaju novi sustavi ? Pa ko tebe sili da se maknes sa Win2000 ? ili xp-a ?
Ja ću samo reći da Android nije toliko dobar kao što se čini.
Sinoć, snijeg je padao kao lud (-10C0) i htio sam da ga uslikam u zanimljivoj kombinaciji s uličnom svjetiljkom, nekom ogradom, crkvom i prodavaonicom, tad sam ledenim prstima jedva uspio upaliti kameru (da ne kažem da je slika na uređaju od 2000Kn ispala fleka, zato jer je slikana po noći).
Treba te ikone povećati pravo.
Nije ti to bas do androida nego do same arhitekture ekrana jer on ja toplotnu tocku radi. Ja na galaxyu po zimi sa golim rukama hladnim jedva odgovorim na poziv...
Sinoć, snijeg je padao kao lud (-10C0) i htio sam da ga uslikam u zanimljivoj kombinaciji s uličnom svjetiljkom, nekom ogradom, crkvom i prodavaonicom, tad sam ledenim prstima jedva uspio upaliti kameru (da ne kažem da je slika na uređaju od 2000Kn ispala fleka, zato jer je slikana po noći).
Kupi mobitel sa Xenon bljeskalicom.
Ni jedan mobitel sa obicnim flashom nece slikati dobru sliku po noci.
Preporucam Nokiu n8.
Slažem se. Sad kad sam na skijanju bio, prijatelj ima sony ericsson x10 i njemu su tipke jedva radile(pogotovo kada se mob navlaži od hladnoće), tipkat nije mogao. Meni je iphone radio dobro(ne kao i inače, ali ne tako da ništa neće), znam da to nema veze sa androidom, ali je opet čudno.
Ne znas sto pises.
Ja sam napisao točno ono što sam htio. Nekad je 90% ljudi pristupalo na internet koristeći Microsftov OS i Microsoftov browser. Situacija sa Windowsima je bila takva do prije 5 godina, a s browserom su počeli kliziti već nešto ranije. Onda se dogodila ova mobilna revolucija, otprilike kad je izašao iPhone pa kasnije i Android i od tada 30% ljudi šeta internetom bez Windowsa.
Ne znas sto pises.
Ja sam napisao točno ono što sam htio. Nekad je 90% ljudi pristupalo na internet koristeći Microsftov OS i Microsoftov browser. Situacija sa Windowsima je bila takva do prije 5 godina, a s browserom su počeli kliziti već nešto ranije. Onda se dogodila ova mobilna revolucija, otprilike kad je izašao iPhone pa kasnije i Android i od tada 30% ljudi šeta internetom bez Windowsa.
zaboravljaš da tih 30% ljudi od 8-16 radi na tim istim windowsima
WP7 ovim tempom nema pno izgleda
mogli bi oni napraviti nešto od toga ali trebaju sada odmah ogromne pare upumpati u taj operativni sustav tako da bude ispoliran, ako ne i ispoliraniji od iOS-a, i neke masštovite ljude da uvedu neke inovacije kao što Apple svako malo radi
kada to naprave krenuti u marketinšku kampanju, prezentaciju sustava i sklapanje ugovora sa proizvođačima
mni se čini kao da te mobilne operativne sustave ko od reda rade bez puno razmišljanja, vuku potencijal tog operativnog sustava
a vi što se žalite na android, nijedna vaša pritužba nije bila na android, nego na sam uređaj (npr tipke ne rade)
sam android nema veze s time
WP7 ovim tempom nema pno izgleda
mogli bi oni napraviti nešto od toga ali trebaju sada odmah ogromne pare upumpati u taj operativni sustav tako da bude ispoliran, ako ne i ispoliraniji od iOS-a, i neke masštovite ljude da uvedu neke inovacije kao što Apple svako malo radi
kada to naprave krenuti u marketinšku kampanju, prezentaciju sustava i sklapanje ugovora sa proizvođačim
@ boldano
ček, jel se ti šališ ili?
WP7 je svarno ispoliran OS, ako si probao složit ćeš se samnom, a nekim mojim subjektivnim dojmom je i inovativniji/orginalniji i od iOS-a i od Androida.
A uzeti Apple kao vertikalu za inovacije graniči s poremećajem u razvoju.