iPhone < Windows Phone < Android

poruka: 44
|
čitano: 5.161
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone < Windows Phone < Android".
14 godina
neaktivan
Re: iPhone < Windows Phone < Android

Nekad su imali 90% u obije kategorije tako ove brojke jesu gubitak.

17 godina
neaktivan
Trenutno stanje je nebitno i posljedica je inercije i onoga sto je Microsoft bio prije 10 godina. Bitan je trend, a to je da prodaja Windowsa (6% u zadnjem kvartalu) i PCa polako ali sigurno pada i da je poslovni model temeljen na klasicnom desktopu, Windowsima i Office-u prošao svoj maksimum jos prije 10ak godina i nema budućnosti. Sto ne znači da će PCi nestati preko noći, ali njihov udio će padati kako udio drugih tipova uređaja raste. Microsoft je popušio jer jos od vremena XPa nema novih ideja niti bitnih inovacija, nego samo manje ili vise bezuspješno slijedi trendove koje postavljaju drugi (na consumer tržištu). Na isti način kao što je Nokija propušila na mobilnog tržištu. Xbox je još jedini koliko toliko "cool" consumer proizvod od Microsofta, ali to nije dovoljno. Sad sve ovisi o Windowsima 8.
14 godina
neaktivan

ovo je realni poredak po kvaliteti OS .

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovo je poredak koliko korisnika koristi koliko sam ja shvatio i realna je, jer je ipak ios na 1 mobitelu, android na 1000 mobitela a wp7 na 100(karikiram), da se kvaliteta ocjenjuje vjerojatno bi islo Ios pa android pa WP7. Ali WP7 čeka svjetla budućnost, zasad je slabiji od androida i iosa samo zbog manjka aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 16:30 (Volvox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
idelovski kaže...

Ne znas sto pises.

Ovo je postotak udjela SVIH OSeva, pa tako i onih mobilnih.

MS s Windowsima u desktop racunalima jos uvijek vodi sa preko 90%.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Kaj laješ ti ? 

Kakva propas microsofta ?

Tu pricas kak je lose kaj se razvijaju novi sustavi ? Pa ko tebe sili da se maknes sa Win2000 ? ili xp-a ?  

16 godina
protjeran

Ja ću samo reći da Android nije toliko dobar kao što se čini.

Sinoć, snijeg je padao kao lud (-10C0) i htio sam da ga uslikam u zanimljivoj kombinaciji s uličnom svjetiljkom, nekom ogradom, crkvom i prodavaonicom, tad sam ledenim prstima jedva uspio upaliti kameru (da ne kažem da je slika na uređaju od 2000Kn ispala fleka, zato jer je slikana po noći).

Treba te ikone povećati pravo.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije ti to bas do androida nego do same arhitekture ekrana jer on ja toplotnu tocku radi. Ja na galaxyu po zimi sa golim rukama hladnim jedva odgovorim na poziv...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mentalist kaže...

Sinoć, snijeg je padao kao lud (-10C0) i htio sam da ga uslikam u zanimljivoj kombinaciji s uličnom svjetiljkom, nekom ogradom, crkvom i prodavaonicom, tad sam ledenim prstima jedva uspio upaliti kameru (da ne kažem da je slika na uređaju od 2000Kn ispala fleka, zato jer je slikana po noći).

Kupi mobitel sa Xenon bljeskalicom.

Ni jedan mobitel sa obicnim flashom nece slikati dobru sliku po noci.

Preporucam Nokiu n8.

- Psiho246
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Slažem se. Sad kad sam na skijanju bio, prijatelj ima sony ericsson x10 i njemu su tipke jedva radile(pogotovo kada se mob navlaži od hladnoće), tipkat nije mogao. Meni je iphone radio dobro(ne kao i inače, ali ne tako da ništa neće), znam da to nema veze sa androidom, ali je opet čudno.

14 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
idelovski kaže...

Ne znas sto pises.

Ja sam napisao točno ono što sam htio. Nekad je 90% ljudi pristupalo na internet koristeći Microsftov OS i Microsoftov browser. Situacija sa Windowsima je bila takva do prije 5 godina, a s browserom su počeli kliziti već nešto ranije. Onda se dogodila ova mobilna revolucija, otprilike kad je izašao iPhone pa kasnije i Android i od tada 30% ljudi šeta internetom bez Windowsa.

16 godina
neaktivan
idelovski kaže...
Psiho246 kaže...
idelovski kaže...

Ne znas sto pises.

Ja sam napisao točno ono što sam htio. Nekad je 90% ljudi pristupalo na internet koristeći Microsftov OS i Microsoftov browser. Situacija sa Windowsima je bila takva do prije 5 godina, a s browserom su počeli kliziti već nešto ranije. Onda se dogodila ova mobilna revolucija, otprilike kad je izašao iPhone pa kasnije i Android i od tada 30% ljudi šeta internetom bez Windowsa.

zaboravljaš da tih 30% ljudi od 8-16 radi na tim istim windowsima

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan

WP7 ovim tempom nema pno izgleda
mogli bi oni napraviti nešto od toga ali trebaju sada odmah ogromne pare upumpati u taj operativni sustav tako da bude ispoliran, ako ne i ispoliraniji od iOS-a, i neke masštovite ljude da uvedu neke inovacije kao što Apple svako malo radi

kada to naprave krenuti u marketinšku kampanju, prezentaciju sustava i sklapanje ugovora sa proizvođačima

mni se čini kao da te mobilne operativne sustave ko od reda rade bez puno razmišljanja, vuku potencijal tog operativnog sustava

a vi što se žalite na android, nijedna vaša pritužba nije bila na android, nego na sam uređaj (npr tipke ne rade)

sam android nema veze s time

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dantex kaže...

WP7 ovim tempom nema pno izgleda
mogli bi oni napraviti nešto od toga ali trebaju sada odmah ogromne pare upumpati u taj operativni sustav tako da bude ispoliran, ako ne i ispoliraniji od iOS-a, i neke masštovite ljude da uvedu neke inovacije kao što Apple svako malo radi

kada to naprave krenuti u marketinšku kampanju, prezentaciju sustava i sklapanje ugovora sa proizvođačim

@ boldano

ček, jel se ti šališ ili?

WP7 je svarno ispoliran OS, ako si probao složit ćeš se samnom, a nekim mojim subjektivnim dojmom je i inovativniji/orginalniji i od iOS-a i od Androida.

A uzeti Apple kao vertikalu za inovacije graniči s poremećajem u razvoju.

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice