iPada do 5 milijuna u prvoj godini?

poruka: 56
|
čitano: 7.421
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPada do 5 milijuna u prvoj godini?".
18 godina
neaktivan

Rade račun bez krčmara...Ljudi su se istrošili na iPhoneu

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prije bi rekao -5 milijuna :D

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lijepa brojka za stvar koja izgleda ko digitalni okvir za slike; a ni funkcionalnost mu nije puno veća... :-)

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Taj iPad se čini kao dosta zanimljiv i zabavan uređaj... ali većina koja već posjeduje iPhone nema potrebe za nečim takvim...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: iPada do 5 milijuna u prvoj godini?

...HMMMM..... toliko sirotih novih poluzombija.....Mršti se

16 godina
neaktivan
Samo mi nije jasno zašto su toliko počeli forsirati te e-book čitače knjiga... Taj iPad cilja na mlađu generaciju i baš se pitam kada ga uzmeš u ruku da li ćeš gledati youtube, igrati NFS ili čitati knjigu... i još lcd knjigu, da ti oči ispadnu...

Ako hoćeš čitati idi u biblioteku ili nabavi kindle koji je daleko ugodniji za oči...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Krasno. Još jedna vijest na koju možemo flejmati.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ova procjena od 1 do 5 milja komada vjerovatno vazi za americko trziste. Cisto sumnjam da ce se bilo gdje drugo toliko prodati. Ameri su ionako pukli, kupuju fancy stvari, tako da ce to biti vise kao novi mobitel kod nas: Ako ga nemas, nisi u fazonu. :)

1 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Meni iskreno nema baš neku veliku primjenu, dobro je kad si na kenjari pa da imaš šta čitat, i biti online

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MatkoBB kaže...
Samo mi nije jasno zašto su toliko počeli forsirati te e-book čitače knjiga... Taj iPad cilja na mlađu generaciju i baš se pitam kada ga uzmeš u ruku da li ćeš gledati youtube, igrati NFS ili čitati knjigu... i još lcd knjigu, da ti oči ispadnu...

Ako hoćeš čitati idi u biblioteku ili nabavi kindle koji je daleko ugodniji za oči...

slažem se, a e-book knjige se mozda forsiraju zbog ekologije (proizvodnja papira), NISU neugodni za oči (nemaju ekrane u boji već neku posebnu tehnologiju, ne treba im osvjetljenje), zapravo, prema obicnim knjigama nemaju nijednu manu, osim možda osjećaj drzanja knjige u ruci (LOL)

*n00b u53r*
17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

iPad ne podržava Flash, a time ni gledanje videa na Youtube-u. - Moja greška.

Što se tiče čitača knjiga, slažem se da je to prilično naporan način za čitanje knjige usprkos svim novim tipovima ekrana, ali sa druge strane uklanja potrebu za nošenjem gomile knijga u torbi, ovde je svaka knjiga samo skup bitova u memoriji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 9:25 (Quark).
16 godina

da imam para kupio bih ga odmah par dana bi se s njim igrao,kad bih svatio da je beskoristan bacio bih ga negdje u kantun,a budući da nemam para za bacanje kupujem samo koristne stvari koje če se dugo i kvalitetno upotrebljavati ,a koje nisu modni hit,tih pet miljuna komada če kupiti tatini sinovi koji nisu dana u životu radili,jer da su ikad radili ne bi bacali teško zarađen novac na aplle proizvode koji su precijenjeni i potpuno nepotrebni,za svaki njihov proizvod postoji puno bolja i jeftinija  alternativa,mislim taj proizvod je toliko izleklamiran da če se sigurno dobro prodavati

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo, čitam, tražim a nigdje ne piše...

ima li ta spravica ovu mogućnost: pisanje (npr stilusom), prepoznavanje hrvatskog jezika, i sejvanje u npr doc ili txt format?

koliko vidjeh dosad, nema.

ne bih baš dušu, al recimo kosu bih prodala da si nabavim uređaj koji ima gorespomenutu karakteristiku, pa kako mi se čini da teme o apple tabletu imaju najbolju posjećenost, može li mi tko preporučiti nešto slično?

e-bilježnica, jel Cool

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Quark kaže...
MatkoBB kaže...

iPad ne podržava Flash, a time ni gledanje videa na Youtube-u.

Što se tiče čitača knjiga, slažem se da je to prilično naporan način za čitanje knjige usprkos svim novim tipovima ekrana, ali sa druge strane uklanja potrebu za nošenjem gomile knijga u torbi, ovde je svaka knjiga samo skup bitova u memoriji.

Podrzava gledanje videa na Youtube-u. (mozes gledati video stream bez flasha)

18 godina
neaktivan
koliko jada, nerazumijevanja i jala po običaju ... užitak vas je citati :D btw, YouTube, vimeo etc možeš gledati odavno i bez fleša. A prodavati će se sasvim sigurno preko svih očekivanja, pa i appleovih.
A.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
evo jedno konkretno pitanje a ne pametovanje ... @the_rover ...

stylusa bi moglo biti iako neznam zašto bi ti trebao ako možeš prstima pisati?

sto se tiče dokumenata treba pogledati specifikacije iworka ... vrlo vjerojatno možeš snimati u word, txt, excel i slično te otvarati te dokumente. pages i numbers su zapravo mac varijanta worda i excell.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
evo jedno konkretno pitanje a ne pametovanje ... @the_rover ...

stylusa bi moglo biti iako neznam zašto bi ti trebao ako možeš prstima pisati?

Ako Pogo stylus radi na iPhoneu radit će i na iPadu...

16 godina
neaktivan

@artfull

malo mi se čini nezgodno pisat prstom.

jer meni ne treba za upisati bilješku, dvije, treba mi tablet za punokrvno pisanje.

da malo pojasnim, brzo tipkam, ali grbljenje nad laptopom i tipkovnicom mi ubija inspiraciju.

a kad nešto napišem na papir, većinu vremena otežem s pretipkavanjem.

pisanje prstom mislim da ne bi dalo dovoljnu brzinu kao klasično pisanje.

zato sam se poradovala tom appleovom tabletu, ponadah se da će konačno biti jedna od mogućnosti - e-bilježnica Cool

odnosno, čekam gadget gdje ću po touch screenu pisati brže nego da tipkam.

eto.

17 godina
neaktivan

Ja tri puta brže tipkam nego što pišem rukom, tako da mi to nema smisla.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
17 godina
neaktivan

Stylusa nece biti, mislim da ne postoje stylusi za kapacitivni touch screen, no ako na iPhoneu nema potrebe za tim (a stvarno nema), jos manje ce biti potrebe na iPadu.

Inace, meni se cini sasvim zgodno citati neke dokumente na takvom uredjaju, zgodnije nego na laptopu. Mogu zamisliti da npr. na fax nosim u rusku iPad, a ne laptop koji je 3-4 puta tezi, no samo je pitanje koliko bi me takav uzitak kostao.

Npr. ako mi t-mobile omoguci na dual-sim koristenje paketa iz i300 pretplate to bi me moglo zaintrigirati...

17 godina

Mislim da ce ljudi ovo poceti kupovati samo iz znatizelje a da ce onda postati i standard...za par godina mozda i iphone ode u povijest...danas se vise ne zna...sve je otislo u klinac...

TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_rover kaže...

@artfull

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

i ja, nije u tome bit.

bit je da dok ležim u krevetu, sjedim na stanici, čekam nekoga, čekam kod doktora, i u hrpi takvih situacija, tad trebam ili želim pisati neke stvari. (zamisli da tu vadim laptop na koljena i čekam da se loadaju windowsi Smijeh ode vlak...)

jebiga, ideje se stvore kad ih čovjek ne planira.

tu bi uređaj poput ipada divno uletio, kada bi mi omogućio - klik i piši. vidim da ima tipkovnicu, ali to mi onda malo ubija smisao tog uređaja.

možda verzija 2 bude imala nešt slično...

18 godina
neaktivan
the_rover kaže...
andy0101 kaže...

i ja, nije u tome bit.

bit je da dok ležim u krevetu, sjedim na stanici, čekam nekoga, čekam kod doktora, i u hrpi takvih situacija, tad trebam ili želim pisati neke stvari. (zamisli da tu vadim laptop na koljena i čekam da se loadaju windowsi Smijeh ode vlak...)

jebiga, ideje se stvore kad ih čovjek ne planira.

tu bi uređaj poput ipada divno uletio, kada bi mi omogućio - klik i piši. vidim da ima tipkovnicu, ali to mi onda malo ubija smisao tog uređaja.

možda verzija 2 bude imala nešt slično...

ma imaš brdo stylusa za iPhone koji će raditi na iPadu .. proguglaj.

A.
17 godina
neaktivan
Quark kaže...
MatkoBB kaže...

iPad ne podržava Flash, a time ni gledanje videa na Youtube-u.

html5 podržava?

18 godina
neaktivan
vjeko kaže...
the_rover kaže...

@artfull

cool

A.
16 godina
neaktivan
artfull kaže...

ma imaš brdo stylusa za iPhone koji će raditi na iPadu .. proguglaj.

budem, hvala, ak to zbilja funkcionira, jako mi je zgodno i korisno onda uložit u takav uređaj.

17 godina
odjavljen

Mozete vi po njemu pljuvati, ali meni je bas lepi...

Budem si ga kupio za wc da imam sto citati kada obavljam nuzdu. Ono okretanje stranica na novinama mi samo odvlaci koncentraciju... Nadam se da je bar nesto otporan na vodu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 23:03 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
plavooki kaže...

Podrzava gledanje videa na Youtube-u. (mozes gledati video stream bez flasha)

Ako misliš na HTML5, to je daleko od pametne realizacije. Niti W3C nije podržao neki format, a ovi već pile s H.264 (proprietary) ili Mozilla s Theorom/Vorbisom (open source).

Faith is only fiction.
18 godina
neaktivan

Pročitajte na www.mackorisnik.com osvrt Tonija na iPad.  Po meni najbojektivniji i ponajbolji preview. Stvarno je bez ikakvih predrasuda ili "isheep" bolesti čovjek opisao situaciju. Slazem se s njim skoro u svemu.

Mislim, sudeći po videima, brzina i UI na uređaju su bez konkurencije i  da je totalni gušt surfati po tome ili neki oblik multimedije konzumirati. Inače imam iPhone i MacBook Pro, pa mi se čini ipak da nemam potrebe za nećim takvim. Ali kada ne bih imao laptop, onda definitivno ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice