iPad 2 u Hrvatskoj!

poruka: 264
|
čitano: 28.037
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad 2 u Hrvatskoj!".
15 godina
neaktivan
Re: iPad 2 u Hrvatskoj!
apoteka kaže...

pa trudim se bit zabavan, nisi ti valjda ozbiljan?

gledaj, ja ne govorim da je tablet glupa stvar

znam dosta ljudi kojima bi bio idealan

i meni je glupo vidjet laptop od 10000kn spojen na punjac 0-24 u rukama laika

jedino sto hocu rec je da ipad ima mana i da je preskup za ono sto nudi

problem je uvijek kod ovih tema sto appleovci ne daju na svoje

a mane postoje, nekome bitne nekome ne.

je li tesko priznati manu, a ne izmisljat price?

rekao si da mu ne vidiš svrhu. dosta blizu tome da je glupa stvar :)

ipad ima mana. i pad 2 ima mana. i macbook ima mana. i svaki android mobitel ima mana. i mercedes ima mana. sve ima mana. samo onda idemo argumentirano pričati o manama. ali o onima koje stvarno postoje.

p.s. chuck norris nema mana

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
apoteka kaže...

ajmo ovako, kad neko pljuje po browseru od npr symbiana, je li on neupucen?

i ne, nema automatskog text reflowa (barem koliko vidim po kolegama s iphoneima)

Ti si rekao da na ipadu nema text reflow, ne u safariu, znaci neupucen si.

Neupucen je onaj ko iznosi neistine (ako je svjesno onda je lazov), nije bitno sta je u pitanju.

pa i nema

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže...

pa trudim se bit zabavan, nisi ti valjda ozbiljan?

gledaj, ja ne govorim da je tablet glupa stvar

znam dosta ljudi kojima bi bio idealan

i meni je glupo vidjet laptop od 10000kn spojen na punjac 0-24 u rukama laika

jedino sto hocu rec je da ipad ima mana i da je preskup za ono sto nudi

problem je uvijek kod ovih tema sto appleovci ne daju na svoje

a mane postoje, nekome bitne nekome ne.

je li tesko priznati manu, a ne izmisljat price?

rekao si da mu ne vidiš svrhu. dosta blizu tome da je glupa stvar :)

ipad ima mana. i pad 2 ima mana. i macbook ima mana. i svaki android mobitel ima mana. i mercedes ima mana. sve ima mana. samo onda idemo argumentirano pričati o manama. ali o onima koje stvarno postoje.

p.s. chuck norris nema mana

kako pricati kad svaka mana je appleovcu "nebitna"

kazes nema text reflow - to ne treba

kamera je uvreda - ne treba dobra kamera

itd itd

zasto onda raspravljat uopce

p.s. naravno, to se podrazumijeva {#}

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

čisto probaj pa zavrti u zid..da kažem da je u radu sličan po svemu sa iOS-om..stabilnost,nepotrebnost čišćenja i bilo kakvih jalovih aktivnosti..ono,samo se posveti radu...probaj,čisto informativno..kad sam instalirao na sec disk lapa,a imam nVidiju GF 230,uz to što je sve pristojno automatski instalirano,ponudio je instalaciju drivera za nVidiju,što je odradio,naravno automatski.Meni je eto dobitna kombinacija kvalitetniji PC ili lap,brand naravno i LinuxMint...

vidiš, budem probao. znači LinuxMint kažeš. imam ionako jedan hackintosh (neće više windowsi na moje računalo ;) ) pa bi mogao na jedan disk staviti i linux. pa da vidimo kako će sve to izgledati.

15 godina
protjeran
iPad 2 u Hrvatskoj!

najbolja mi je ona kad Stivica kaže:CD driveovi su neuredni i musavi...nisu više potrebni..Jel nije jednostavnije reći red je na SSD i kraj priče nego izigravati nekog vidovnjaka...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
profa31 kaže...
linuxjuzer kaže...

čisto probaj pa zavrti u zid..da kažem da je u radu sličan po svemu sa iOS-om..stabilnost,nepotrebnost čišćenja i bilo kakvih jalovih aktivnosti..ono,samo se posveti radu...probaj,čisto informativno..kad sam instalirao na sec disk lapa,a imam nVidiju GF 230,uz to što je sve pristojno automatski instalirano,ponudio je instalaciju drivera za nVidiju,što je odradio,naravno automatski.Meni je eto dobitna kombinacija kvalitetniji PC ili lap,brand naravno i LinuxMint...

vidiš, budem probao. znači LinuxMint kažeš. imam ionako jedan hackintosh (neće više windowsi na moje računalo ;) ) pa bi mogao na jedan disk staviti i linux. pa da vidimo kako će sve to izgledati.

iznenadit ćeš se pozitivno...u biti ,sve ono što se hvali kod iOS-a postoji kod Linux-a..tako da bi ti trebalo pasati.

14 godina
iPad 2 u Hrvatskoj!

Zanimljivo da nikog nimalo ne uzbuđuje da jedva 2 mjeseca nakon što su predstavili iPad 1 kod nas počeli prodavati dvojku - i to očito po istoj cijeni. Iskreno, da sam jedan od onih koji je za to vrijeme uzeo jedinicu bio bih prilično bijesan. OVak izgleda kao da su ostatak proizvedenih iPada 1 išli gurat ovdje pošto je u to vrijeme predstavljen iPad 2. Divota.

Što se mog iskustva tiče - isto sam se pitao čemu tolka pomama. Onda sam naletio na izloženi primjerak u profil megastoreu i zaigrao se na njemu. I fora djeluje, i lako te zaokupi. I onda sam izašao van i odmah mi se vratilo pitanje - a što će mi to. Onda sam počeo razmišljati kome bi to moglo koristiti. Naravno, za klince je super zabava (iako preskupa - tak i onak vjerojatno žele igrat tradicionalne pc igre pa im tak i onak treba dobar komp). Super je i za penziće koji su prigrlili tehnologiju, intuitivnost je na razini. Za neke prosječne korisnike - ne. Mama mi je učiteljica i inače zazire od kompjutera i tehnike općenito - ali kao učiteljica radi puno u wordu i excelu - i tu tablet ne pruža gotovo ništa. Možeš ti probat od tipkat neš na njemu, samo pitanje koliko će ti to iskustvo biti ugodno i kolko će vremena oduzet u odnosu na tradicionalni pc ili lap. I tu dolazimo do srži problema ovog koncepta - ne može se govoriti o zamjeni za laptop jer jednostavno ne omogućava istu razinu kreativnosti koju pružaju tradicionalni pc i laptop. Kreiranje sadržaja je jednostavno bolno, i zbog veličine ekrana i zbog nedostatka prave tipkovnice i miša. Savršeno je praktičan za konzumaciju sadržaja, ali to je više manje to - s tim da i što se tiče čitanja knjiga i raznih pdfova podbacuje iz razloga što ima lcd i težak je u odnosu na e-readere.

Shvaćam i slažem se da uređaj ima namjenu, shvaćam da je uređaj užasno ispoliran i time lagano privuče ljude, i shvaćam da kao svaki uređaj koji nema jasno definiran smisao privući određen broj entuzijasta i zaljubljenika u tehnologiju. Ono što (na moju žalost) ne shvaćam da ima toliko ljudi koji su spremni odreć se toliko novaca za takav uređaj - pogotovo sada kada svi govore kolko nemaju novaca.

To je bar moje razmišljanje, jer mi pada na pamet bar 10ak stvari (i ne samo stvari) koje bi za tu lovu htio kupiti i koje bi mi koristile u smislu da mi pružaju nešto što trenutno uopće nemam. Al opet, svatko očito ima svoje prioritete.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

itd itd

kako si vidio text reflow nema u safariju, ali ima u alternativnim browserima, ja recimo koristim atomic web browser koji ga ima. ali iskreno kada čitam stranice na ipadu rijetko zumiram. okrenem ga u landscape, mora se malo češće scrollati, ali ne treba se kod 90% stranica zoomat ništa.

moj ipad nema kameru :) a iskreno ne bih ga koristio za fotkanje pa da mi je to zadnje na svijetu, osjećao bi se kao budala da držim tablet i fotkam. iphone 3gs (koji imam) ima solidnu kameru, iphone 4 ima odličnu (to jest čip i software rade kako treba). a ova koju su stavili na ipad2 je smeće. što se reze tiče, što se kvalitete snimke tiče ne znam jer nisam još probao.

ono što vjerujem da im je bila nit vodilja je stavljanje prednje kamere s tako malom rezom čisto zato što bi se trebala u 95% slučajeva koristiti za facetime. a kako će ionako streamat u toj maloj rezi, ovime se smanjuje potreba za transcodingom. istina mogli su napraviti i da facetime automatski ima manju rezu, a ostalo veću. ali iskreno za što bi ti koristio prednju kameru na tabletu?

15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže...

itd itd

kako si vidio text reflow nema u safariju, ali ima u alternativnim browserima, ja recimo koristim atomic web browser koji ga ima. ali iskreno kada čitam stranice na ipadu rijetko zumiram. okrenem ga u landscape, mora se malo češće scrollati, ali ne treba se kod 90% stranica zoomat ništa.

moj ipad nema kameru :) a iskreno ne bih ga koristio za fotkanje pa da mi je to zadnje na svijetu, osjećao bi se kao budala da držim tablet i fotkam. iphone 3gs (koji imam) ima solidnu kameru, iphone 4 ima odličnu (to jest čip i software rade kako treba). a ova koju su stavili na ipad2 je smeće. što se reze tiče, što se kvalitete snimke tiče ne znam jer nisam još probao.

ono što vjerujem da im je bila nit vodilja je stavljanje prednje kamere s tako malom rezom čisto zato što bi se trebala u 95% slučajeva koristiti za facetime. a kako će ionako streamat u toj maloj rezi, ovime se smanjuje potreba za transcodingom. istina mogli su napraviti i da facetime automatski ima manju rezu, a ostalo veću. ali iskreno za što bi ti koristio prednju kameru na tabletu?

nema automatic text reflow ni u alternativnim browserima

mozda nije big deal, ali korisna stvar a vrlo jednostavna za ubacit

daj mi razlog zasto ga safari nema

eto drago mi je da neki appleovac kaze da je kamera smece

iako nije moglo proc bez uobicajenih litanija

je li bolje bilo stavit nista nego ovo?

kamera manje rezolucije od ekrana?

govorim o straznjoj

15 godina
neaktivan
Chronosus kaže...
 Mama mi je učiteljica i inače zazire od kompjutera i tehnike općenito - ali kao učiteljica radi puno u wordu i excelu - i tu tablet ne pruža gotovo ništa. Možeš ti probat od tipkat neš na njemu, samo pitanje koliko će ti to iskustvo biti ugodno i kolko će vremena oduzet u odnosu na tradicionalni pc ili lap. I tu dolazimo do srži problema ovog koncepta - ne može se govoriti o zamjeni za laptop jer jednostavno ne omogućava istu razinu kreativnosti koju pružaju tradicionalni pc i laptop.

A vidiš, moja susjeda je učiteljica. i kada sam joj pokazao neke aplikacije na ipadu oduševila se. i odnijela ga u razred i korisitla ga u radu s klincima. i odmah joj palo na pamet (a i meni) 50 aplikacija koje bi se mogle u školi koristiti...

da, ipad nije zamjena laptopu. može biti u nekim segmentima. u drugima teže, u trećima nikako. ali isto tako i sebi stvara novi prostor koji do sada niti jedan uređaj nije koristio. i to ne samo u konzumaciji sadržaja.

15 godina
neaktivan
apoteka kaže..

govorim o straznjoj

automatic nema. istina, nije big deal, al po meni ni nešto pretjerano korisna (mene je na galaxiju znala iziritirati).

o kameri sam rekao ono što znam. glupo je staviti tako malu rezu (ali i dalje ne znam kakva je kvaliteta), ali isto tako sam čuo da photo boot radi nevjerojatno brzo. što možda s većom rezom, ili čipom s većom rezom ne bi bio slučaj.

a stražnja je po meni potpuno nepotrebna. i ne shvaćam zašto su je stavili uopće. ali sad da mi to smeta i ne baš. zaboli me za nju.

vidiš ja mogu o tome pričati s nekakvim odmakom. ali ti i dalje imaš u potpisu sprdnju na račun applea u kojoj spominješ dvije stvari koje su dokazano pretjerane i neistinite. je li to realno (ne fanboyevsko) gledanje na stvari? :)

17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Nemožeš vjerovati ... ljudi kupili iPad, koriste ga za zabavu i za posao neki, zadovoljni su mahom ... i onda se nađu oni koji ga nisu kupili, neznaju čemu bi im služio pa da im ga eto, netko lud i pokloni i nisu se njima ( barem ne duže ) koristili i ti se onda nađu pozvanim i mjerodavnim pametovati o "isplativosti", kvaliteti i uopće svrsi tableta ( iPada ) ... komedija.

Ista stvar kad god se spomene neki proizvod applea ... ljudi koji ga imaju ga hvale, oni koji ga nemaju govore da je precijenjen ... pa pobogu valjda oni koji su kupili i zadovoljni su znaju nešto više o tome od onih koji nisu?? 

Pc sa windowsima smo svi koristili, oni koju su prešli na Mac su u recimo 90% slučajeva zadovoljni i na njemu ostaju. Dakle dobili su neku vrijednost više. Nije bitno jel im bolje radi posao, jel im ljepše izgleda na stolu, manje zuji ili manje struje troši, ima logičniji OS i bolje programe ili jednostavno imaju fetiš na dobar dizajn ili imaju sve od applea pa im se super slažu gadgeti.

To je sva mudrost. Isto kao što su neki probali i nisu vidili da imaju ikakvu korist od toga pa su ostali na windowsima, linuxu ili čemu već. 

Pc i windowsi su komoditet, svi su ih probali, susreli se barem na duže ili kraće sa njima, znaju kako izgledaju i kako rade, dakle nema govora o neupućenosti i neznanju onih koji su prešli na svjetlo ili mrak kako hoćete. Svejedno kad netko tko je sa nekim razlogom kojeg sam gore naveo, nebitno kojim, prešao na OSX ili iOS, i kad se pohvalno izrazi o svojem iskustvu biva napadan ... zašto se ljudi koji su zadovoljni sa windowsima ili sa androidom ili sa nekim drugim sustavom osjećaju ugroženo i imaju potrebu omalovažavati pozitivno iskustvo "Steveovih sljedbenika" , članova snobovskog kulta iz Cupertina. Pustite ljude da se raduju, da ih preplavi euforija kad shvate da postoje komadi hardwarea i softwarea koji su napravljeni ljudski i za ljude, promišljeno, precizno, pazeći na detalje i sa smislom za estetiku. Zašto je to tako teško?

A.

4 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže..

govorim o straznjoj

automatic nema. istina, nije big deal, al po meni ni nešto pretjerano korisna (mene je na galaxiju znala iziritirati).

o kameri sam rekao ono što znam. glupo je staviti tako malu rezu (ali i dalje ne znam kakva je kvaliteta), ali isto tako sam čuo da photo boot radi nevjerojatno brzo. što možda s većom rezom, ili čipom s većom rezom ne bi bio slučaj.

a stražnja je po meni potpuno nepotrebna. i ne shvaćam zašto su je stavili uopće. ali sad da mi to smeta i ne baš. zaboli me za nju.

vidiš ja mogu o tome pričati s nekakvim odmakom. ali ti i dalje imaš u potpisu sprdnju na račun applea u kojoj spominješ dvije stvari koje su dokazano pretjerane i neistinite. je li to realno (ne fanboyevsko) gledanje na stvari? :)

naravno da boot radi brze

ali po meni je to ruganje s korisnicima

ako vec stavljas kameru, neka je upotrebljiva

a kakva ce bit kvaliteta kod takve rezolucije?

e sad, je li pricas s odmakom, pa i ne bas

opet mane svodis na meni to ne treba i slicno

p.s. drugo je sprd prvo ne

15 godina
protjeran
artfull kaže...

Nemožeš vjerovati ... ljudi kupili iPad, koriste ga za zabavu i za posao neki, zadovoljni su mahom ... i onda se nađu oni koji ga nisu kupili, neznaju čemu bi im služio pa da im ga eto, netko lud i pokloni i nisu se njima ( barem ne duže ) koristili i ti se onda nađu pozvanim i mjerodavnim pametovati o "isplativosti", kvaliteti i uopće svrsi tableta ( iPada ) ... komedija.

Ista stvar kad god se spomene neki proizvod applea ... ljudi koji ga imaju ga hvale, oni koji ga nemaju govore da je precijenjen ... pa pobogu valjda oni koji su kupili i zadovoljni su znaju nešto više o tome od onih koji nisu?? 

Pc sa windowsima smo svi koristili, oni koju su prešli na Mac su u recimo 90% slučajeva zadovoljni i na njemu ostaju. Dakle dobili su neku vrijednost više. Nije bitno jel im bolje radi posao, jel im ljepše izgleda na stolu, manje zuji ili manje struje troši, ima logičniji OS i bolje programe ili jednostavno imaju fetiš na dobar dizajn ili imaju sve od applea pa im se super slažu gadgeti.

To je sva mudrost. Isto kao što su neki probali i nisu vidili da imaju ikakvu korist od toga pa su ostali na windowsima, linuxu ili čemu već. 

Pc i windowsi su komoditet, svi su ih probali, susreli se barem na duže ili kraće sa njima, znaju kako izgledaju i kako rade, dakle nema govora o neupućenosti i neznanju onih koji su prešli na svjetlo ili mrak kako hoćete. Svejedno kad netko tko je sa nekim razlogom kojeg sam gore naveo, nebitno kojim, prešao na OSX ili iOS, i kad se pohvalno izrazi o svojem iskustvu biva napadan ... zašto se ljudi koji su zadovoljni sa windowsima ili sa androidom ili sa nekim drugim sustavom osjećaju ugroženo i imaju potrebu omalovažavati pozitivno iskustvo "Steveovih sljedbenika" , članova snobovskog kulta iz Cupertina. Pustite ljude da se raduju, da ih preplavi euforija kad shvate da postoje komadi hardwarea i softwarea koji su napravljeni ljudski i za ljude, promišljeno, precizno, pazeći na detalje i sa smislom za estetiku. Zašto je to tako teško?

Ti si kao moja baka..puno priča a malo toga kaže,barem malo toga novoga...no fancy..{#}

15 godina
Julijana kaže...

zaluđenost o kojoj govorim je ova:

Apple najavi iPhone 9 i svi korisnici iPhone 8 odluce da ce ga kupiti i prije nego izađe

A sta tebe konkretno smeta kod spoznaje korisnika da je kupio kvalitetan uredjaj i da mu je najpametnija investicija da mu sljedeci bude od istog proizvodjaca? 

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Julijana kaže...

Apple najavi iPhone 9 i svi korisnici iPhone 8 odluce da ce ga kupiti i prije nego izađe

A sta tebe konkretno smeta kod spoznaje korisnika da je kupio kvalitetan uredjaj i da mu je najpametnija investicija da mu sljedeci bude od istog proizvodjaca? 

ako je kvalitetan, zasto ga mijenjati svaku godinu

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Julijana kaže...

Meni je potpuno logično da mi poslije iPhone-a 4 sljdeći bude, recimo, iPhone6 čisto zbog toga da mi aplikacije i igre i dalje rade bez problema i da novac koji sam potrošio na njih ne ide u vjetar. Naravno, kada bi iPhone 6 bio propast uzeo bi neki drugi.

Al da sam prezadovoljan ovime, jesam.

I da, razmišljao sam o iPadu, ali ovaj preskačem i idem na Ipad3 {#}

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Julijana kaže...

to da ili nema para, ili je naviknut jedan telefon nosit dok se ne pokvari ili slicno...

kad je izasao GS, i3 sam dao mami i kupio GS, kad je izasao I4 GS sam dao curi i tako u krug :D

ili ga prodam...

ali meni se svida ovo sta je HG spot napravio... zele se izvuci iz govana i onda zajebu sve kupce Ipada1, i sve zbog toga da bi dobili ugovor za prodavanje Ipad2 (jer da nisu rpodavali Ipad1 ne bi dobili ugovor za iPad 2)...

i onda nam pricaju kako su oni usluzni i ljubazni... a akcija iPad ima kodno ime: zajebi i zatvori

potpis :D
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...

a vidiš to je upravo taj drugačiji pristup koji ljudi koji korsite appleove proizvode razumiju, a ostali se čude tome.

znači, ako će 99.99% ljudi prednju kameru koristiti za videochat (pa usput koriste i photo boot fore) zašto onda sve opteretiti s kamerom veće rezolucije koja će sve usporiti. kvaliteta slike ovisi o kvaliteti chipa. iphone ima dobar pa su fotke dobre. ovo isto mogu biti dobre fotke, ali manje rezolucije.

stražnju kameru sam već otpisao kao glupi dodatak za koji ne znam zašto je stavljen (osim iz istog razloga, da možeš pokazati od kuda radiš video call).

nisam rekao da mi to treba ili ne treba već da o nekim stvarima razmislim prije nego ih proglasim za epic fail. rezolucija stražnje kamere po meni to nije. istovremeno ti svaku manu prikazuješ kao upravo takav problem. reci da imaš ipad 2 i da je stražnja kamera 18 megapixela za što bi je koristio?

gubitak signala nije sprdnja? djevojka ima iphone 4. testirao sam ga na sve moguće način i na svim mjestima (izolirano selo na pagu) i nikada ali nikada nisam uspio izgubiti signal i prekinuti poziv.

15 godina
protjeran
apoteka kaže...
no tengo dinero kaže...
linuxjuzer kaže...
sk8 4 life kaže...

{#}

Inace ne kužim tu mržnju ili loš humor mrzitelja nekih kompanija recimo Applea. Sad sam ja linux-aš i ja sve mrzim samo volim pingvina (inace imam linux u dual boot-u sa win7 tako da nisam "hejter"). Ljudi osljepila vas je mržnja, hebe se vama što je samsung uradio najvece sranje od tableta. Vama je bitno da pljujete po apple-u.

ne pljujem,zezam se,sorry ako misliš da sam te vrijeđao...{#},a humor je dobra stvar..pokušaj i ti...{#}

Jako si duhovit i zabavan.Sad ce ti se pridruziti i Apoteka.Bol je trebao biti ozbiljan, a postao je mjesto gdje se isfrustrurani klinci prepucavaju.

sto? meni je ipad2 odlican uredaj

napokon mogu bacit digitalnu kameru u smece

Bol je trebao biti ozbiljan

pa je li ipad ozbiljan uredaj ili uredaj za zabavu?

Nadam se da je ovo sarkazam, jer 10-oinčna tacna sigurno ne može zamijeniti fotić...

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
15 godina
neaktivan
profa31 kaže...
apoteka kaže...

a vidiš to je upravo taj drugačiji pristup koji ljudi koji korsite appleove proizvode razumiju, a ostali se čude tome.

znači, ako će 99.99% ljudi prednju kameru koristiti za videochat (pa usput koriste i photo boot fore) zašto onda sve opteretiti s kamerom veće rezolucije koja će sve usporiti. kvaliteta slike ovisi o kvaliteti chipa. iphone ima dobar pa su fotke dobre. ovo isto mogu biti dobre fotke, ali manje rezolucije.

stražnju kameru sam već otpisao kao glupi dodatak za koji ne znam zašto je stavljen (osim iz istog razloga, da možeš pokazati od kuda radiš video call).

nisam rekao da mi to treba ili ne treba već da o nekim stvarima razmislim prije nego ih proglasim za epic fail. rezolucija stražnje kamere po meni to nije. istovremeno ti svaku manu prikazuješ kao upravo takav problem. reci da imaš ipad 2 i da je stražnja kamera 18 megapixela za što bi je koristio?

gubitak signala nije sprdnja? djevojka ima iphone 4. testirao sam ga na sve moguće način i na svim mjestima (izolirano selo na pagu) i nikada ali nikada nisam uspio izgubiti signal i prekinuti poziv.

Many customers have claimed that holding the phone in a certain way has meant they suddenly lost reception when making calls. Apple had previously denied a problem and suggested customers should hold their phone in different way.

a ovo nije sprdnja?

i ne bi rekao da ce bolja kamera sve usporiti

ok, kamera straga i nije toliko potrebna znam

ali mogu se kladit da je dobra kamera, da bi dobila hvalospjeve kao nesto esencijalno

ovako kad je losa, ne treba

to vidan od prvog iphone-a

15 godina
linuxjuzer kaže...

zvuči solidno,no...zamišljam kako sa svojim prstima išta mogu precizno selektirati,jer neka netreba cijelu sliku editirati...kako se to rješava..ima neki PEN ili...

Budi bez brige. Sve je prilagođeno za rad sa prstima. Ako postoji za iphone i za ipad (od prije par dana i za android) vrlo dobar autocad onda nikog ne mora cuditi da su i aplikacije za obradu fotografija dobro odrađene.

15 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

LinuxLuzer i Apoteka bi stvarno trebali potraziti profesionalnu pomoc.Nisam siguran da vam moze pomoci tradicionalna medicina, ali postoje dobre alternativne metode.

I'll see you on the dark side of the moon
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Random. kaže...
bocic kaže...

EDIT: Evo, ovaj je za 1010 kuna i definitvno ga možeš svrstati u srednju klasu, ima hrpu svega. Nije baš neko čudo tehnike, ali je dovoljan za mnoge potrebe...

Uspoređuješ taj mobitel sa iPad 2? Čak i sa originalnim iPadom? Rezistivni ekran? Bez podrške za 3G? Bez WLAN-a? WTF?

Promašio si 'ceo fudbal'. Vidi odakle ovo u raspravi pa onda komentiraj... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
17 godina
popstar kaže...

Neznam samo kakvu to ulogu igra. Sto je netko napravio nesto sto nitko nije htio da kupi. Da je necemu valjalo i prodavalo bih se.

I kocije sa konjima su izasle prije auta pa neznaci da su bolje. Jel od kocija do auta je velik korak.

Tko je uopće pričao o tome da je bolje? Daj se skoncentriraj, ovo je samo dokaz da, suprotno onome što većina današnjih korisnika misli, Apple nije izmislio tablet, samo je reciklirao već postojeću ideju i zapakirao je u dobar celofan (čitaj marketing). {#}

I prvi se model prodavao među poslovnim ljudima iz i danas dobro znanih razloga: glumiti facu jel imaš nešto što nema skoro nitko i zato da impresioniraš budućeg klijenta, rođu koji će pasti na uvaljivanje takvih priča. Usput, ne bi vjerovao, ove sprave još i dan danas rade, znam preko nekoliko ljudi koji ih još imaju...

17 godina
SupremeCommander kaže...

A sto mozes sa smartphoneom od 4500kn a ne mozes sa iPadom?

Telefonirati možda? Uostalom, odakle si sad ovu usporedbu izvukao? Zna se čemu služi smartphone (to što ih danas klinci furaju puno govori o našem mentalitetu), dok za tablet još nitko nije konkretizirao čemu on točno služi, osim što je zgodna igračka...

17 godina
neaktivan
iPad 2 u Hrvatskoj!

Hebo vas marketing da vas hebo. Što su druge firme glupe? Nemogu platiti reklamu? Neznaju dat nekom da to odradi za njih kao što to Apple oduvijek radi?? Uhvatili ste se marketinga ko pijan plota, kao da ne shvaćate da je danas marketing sve i sve je marketing ... i proizvod, i pakiranje, i OS i hw i sw i usmena predaja ... sve je hebeni marketing. Kad je nešto dobro marketing je plus, kao što je to kod applea, ako je pametan, mislim na reklamiranje na pto vi svi mislite kad pričate o marketingu, ako ne valja ne valja i nikakav marketing tu ne pomaže!! 

A.

7 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Chronosus kaže...

Zanimljivo da nikog nimalo ne uzbuđuje da jedva 2 mjeseca nakon što su predstavili iPad 1 kod nas počeli prodavati dvojku - i to očito po istoj cijeni. Iskreno, da sam jedan od onih koji je za to vrijeme uzeo jedinicu bio bih prilično bijesan. OVak izgleda kao da su ostatak proizvedenih iPada 1 išli gurat ovdje pošto je u to vrijeme predstavljen iPad 2. Divota.

Istu stvar mozes reci i za pivu kad je popijes u kaficu, platio si nesto sto si popisao. Gazda kafica te gadno prevario.
17 godina
bocic kaže...

Telefonirati možda? Uostalom, odakle si sad ovu usporedbu izvukao? Zna se čemu služi smartphone (to što ih danas klinci furaju puno govori o našem mentalitetu), dok za tablet još nitko nije konkretizirao čemu on točno služi, osim što je zgodna igračka...

Zasto ne bi mogao gledati iPad/tablet kao smartphone, samo sa vecim ekranom/ugodnijim za upotrebu? Dakle, namijenjen za one kojima treba smartphone a ne smetaju im malo vece dimenzije. {#}

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
15 godina
neaktivan
Smartphone je phone..
Ontopic: ova vjecna prepiranja nemaju smisla, a sto se tice dolaska lijepo je sto Apple brze dovodi nove proizvodi i kod nas
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-5mm-led-diode-besplatni-otpornici/63182.aspx
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice