iOS 4.3 tijekom prosinca

poruka: 27
|
čitano: 2.962
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 4.3 tijekom prosinca".
15 godina
neaktivan
iOS 4.3 tijekom prosinca

treba update za citat novine?

{#}

ubio si sve moje ljude
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
iOS 4.3 tijekom prosinca

Mogu samo zamisliti kakve ce vijesti sadrzavati novine napravljene za iuredaje :))

Nesto toliko smijesno da me trbuh zaboli nisam dugo vidio pa ce ovo dobro doci.

0 0 hvala 0
15 godina
RE: iOS 4.3 tijekom prosinca
apoteka kaže...

{#}

Update treba za pojednostvljeno plačanje pretplate, a ne za čitanje ... kao grafičar, nadam se da će ova ideja neslavno propast - iako bojim se da je to budućnost dnevnih novina

16 godina
neaktivan
iOS 4.3 tijekom prosinca

Ovo zvuči predobro, mjesečna pretplata za novine 4 dolara - oko 24 kune!

Nadam se da će biti kvalitetne pa možda i uzmem za isprobati.

Ovo je win-win situacija, manje posječenih stabala i jeftinije novine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dans kaže...

Bojim se da je ova novina samo za SAD ... a sta se stabala tiće možda, al puuuno ljudi bez posla isto dodaj

16 godina
neaktivan
iOS 4.3 tijekom prosinca

Odes na net i procitas novine besplatno,ovo placanje nema smisla!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

kod nas na balkanu kad se spominje placanje odma dodje do kraci spoj..pa valjda razumes da i oni koj izdaju novine imaju obitelj? 

art
15 godina
neaktivan
oliver kaže...
kach kaže...

kod nas na balkanu kad se spominje placanje odma dodje do kraci spoj..pa valjda razumes da i oni koj izdaju novine imaju obitelj? 

kad su navikli na zutu stampu...

al svejedno zasto odrzavat na zivotu nesto sto je osudeno na propast, kako papirnate novine

iako su za wc jos uvijek #1

ubio si sve moje ljude
17 godina
neaktivan
oliver kaže...
kach kaže...

jbg. imali su i potkovaci konja familije.. pa su se snasli -> presli u vulkanizere {#}

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
16 godina
oliver kaže...
kach kaže...

S tim kakve su novine kod nas, a i vani, internet kao slobodni pristup puno vecoj kolicini podataka je puno bolji izbor za objektivno informiranje.

17 godina
Dans kaže...

Koliko ja znam sva stabla koja se posjecu se ponovno posade tako da se u biti taj dio samo vrti u krug. Sjeku i sade i opet ispocetka.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
odjavljen
iOS 4.3 tijekom prosinca

Ovo je kao da mijenjaš kompletan motor u autu jer želiš promijenit filter ulja.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
oliver kaže...
kach kaže...

Kratki spoj je negdje drugdje. Novine, kao i ostali mediji, ionako žive od reklama. Čitatelja je sve manje jer je vlasniku puno jeftinije uzeti 20 agencijskih vijesti i uokviriti ih sa 450 reklama. To su ljudi skužili i ne žele kupovati takve novine. Tko ima kvalitetu, svejedno mu je kojim kanalom će ići distribucija.

17 godina
Egregični kaže...
oliver kaže...
kach kaže...

Kratki spoj je negdje drugdje. Novine, kao i ostali mediji, ionako žive od reklama. Čitatelja je sve manje jer je vlasniku puno jeftinije uzeti 20 agencijskih vijesti i uokviriti ih sa 450 reklama. To su ljudi skužili i ne žele kupovati takve novine. Tko ima kvalitetu, svejedno mu je kojim kanalom će ići distribucija.

A nemozes iz digitalne kopije dat frendu da cita sportski dio, frendici modni dio i slicno... 

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan
iOS 4.3 tijekom prosinca

hm ..placati rupertu da citas ono sto ti zeli prodati kao "istinu"

suurrreeeeeeeeeee

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
A nemozes iz digitalne kopije dat frendu da cita sportski dio, frendici modni dio i slicno... 

Ili obratno... :)

Neće digitalna distribucija tako skoro i do lokalnih novina. 

Makar Novi list je imao jedno vrijeme cijele članke dostupne samo pretplatnicima.

Anarchists of the world, unite!
16 godina
iOS 4.3 tijekom prosinca

Nešto mi ovdje nije jasno, za jedan tjedan pretplata 99 centi a za mjesec dana 4,25$ a mjesec ima 4 tjedna pa 0,99x4=3,96$ a oni za mjesečnu će naplatiti još 30 centi više. Što nije obično ako se uzima pretplata na duži period da bude jeftinije a ne skuplje, ili je to ono "pa šta ti je 30centi gore-dole"...a opet milijun ljudi da uzme pretplatu onda 30 centi čini ogromnu razliku svaki mjesec na njihovim računima...{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Nešto mi ovdje nije jasno, za jedan tjedan pretplata 99 centi a za mjesec dana 4,25$ a mjesec ima 4 tjedna pa 0,99x4=3,96$ a oni za mjesečnu će naplatiti još 30 centi više. Što nije obično ako se uzima pretplata na duži period da bude jeftinije a ne skuplje, ili je to ono "pa šta ti je 30centi gore-dole"...a opet milijun ljudi da uzme pretplatu onda 30 centi čini ogromnu razliku svaki mjesec na njihovim računima...{#}

mjesec ima nešto više od 28 dana ... čitanje po danu ispada 14 centi pa to pomnoži puta dana u mjesecu i pogledaj koju cifru dobijaš pa će ti biti jasnije ...

17 godina
apoteka kaže...

{#}

to ti je samo  prva glasina za novi ios 4.3.Izašel bude negdje oko božića a neke novosti bi bile folderi u ibooksu,podržavanje više printera za airprint itd.Poslije nove godine bude predstaljen novi ipad pa bude još nešto novina.

16 godina
movie kaže...
S

mjesec ima nešto više od 28 dana ... čitanje po danu ispada 14 centi pa to pomnoži puta dana u mjesecu i pogledaj koju cifru dobijaš pa će ti biti jasnije ...

A da u prosjeku mjesec imam kakvih 4,3 tjedana, ali ono navika je u glavi 4 xD. Malo sam se preračunao...{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
KrEsHo1 kaže...
Dans kaže...

Bojim se da je ova novina samo za SAD ... a sta se stabala tiće možda, al puuuno ljudi bez posla isto dodaj

Neka smanje radno vrijeme na recimo 5-6 sati i bit ce posla za sve... i ljudi će biti sretniji :) A resurse pravednije raspodijeliti...

16 godina
neaktivan
kach kaže...

Jesi ti kad čitao novine? Puno je bolje čitati kad imaš sve na jednom mjestu, uređeno, bez kliketanja vamo tamo... okreneš stranicu, prelistaš i tako do zadnje stranice. Usput pročitaš gomilu članaka na koje slučajno naletiš a ne bi pročitao na webu jer ti možda ne bi bili zanimljivi... Nije sve u webu, ima nečeg u novinama. Najgore mi je čitati skraćene članke po raznim domaćim novinarskim webovima, ako već čitam želim "pravu stvar", detaljan članak, reportažu na stranicu, dvije...

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Dans kaže...

Koliko ja znam sva stabla koja se posjecu se ponovno posade tako da se u biti taj dio samo vrti u krug. Sjeku i sade i opet ispocetka.

Ne bih bas rekao. Pogledaj samo sto se dešava s područjem Amazone u zadnjim desetljećima... Potražnja za papirom, drvom, namještajem je itekako veća od "ponude" (stabala).

16 godina
neaktivan
Genie kaže...

hm ..placati rupertu da citas ono sto ti zeli prodati kao "istinu"

suurrreeeeeeeeeee

Nisam primijetio da su mu novine posebno loše. Nisu najbolje, ali su sigurno bolje od 24 sata.

17 godina
Dans kaže...
tnakir kaže...
Dans kaže...

Ne bih bas rekao. Pogledaj samo sto se dešava s područjem Amazone u zadnjim desetljećima... Potražnja za papirom, drvom, namještajem je itekako veća od "ponude" (stabala).

Tamo je i uzgoj kokaina normalna stvar. Svugdje u kulturnom svijetu se posjecena podrucja ponovno repopuliraju.

17 godina

kapitalistička gerijatrija na djelu

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
iOS 4.3 tijekom prosinca

Novine ovak citat nije lose ,al onda cu otic na kiosk kupit si novine,a ako se ocu informirati preko moba,onda cu otic na internet i citat razno razne informacije BESPLATNO,a ne placat neku glupu aplikaciju na mobitelu!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice