iOS 4.2 tijekom studenog

poruka: 20
|
čitano: 3.965
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 4.2 tijekom studenog".
15 godina
neaktivan
iOS 4.2 tijekom studenog

...dakle isplati se zaobići ovaj update (ako vam treba jailbreak).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iOS 4.2 tijekom studenog

Ako otključam iphone za sve mreže na ovom softveru koji se trenutno može otključat i nakon toga ga nadogradim oće on ostat otključan?

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: iOS 4.2 tijekom studenog

dobivaju mogućnost multitaskinga, organiziranja aplikacija u mape

osjecan se kao cartman kad je izgubio mogucnost smijanja

ubio si sve moje ljude
17 godina

Kill Frenzy,

Neće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 14:38 (maxym).
16 godina
iOS 4.2 tijekom studenog

Znači svakom nadogradnjom softvera on se ključa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Znači svakom nadogradnjom softvera on se ključa?

Da, ključa se. Iako sad na nekim stranicama (prilično pouzdano) za starije verzije iPhonea najavljuju da će se moći otključati i sa iOS 4.2

Proguglaj malo po netu.

Zdravac
16 godina
iOS 4.2 tijekom studenog

Pogledat ću. Hm,negdje sam pročitao da je otključavanje prilično jednostavno jer me likovi u gzoni traže 150 kn a svaki put kad nadogradim softver davat još 150 kn za otključavanje je previše :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iOS 4.2 tijekom studenog

mogli su bar staviti sliku pravog iphonea, na četvorci inače ne piše kapacitet, na ovom piše 64GB(a takav iphone niti ne postoji, samo 16 i 32)

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

dobivaju mogućnost multitaskinga, organiziranja aplikacija u mape

osjecan se kao cartman kad je izgubio mogucnost smijanja

sik

OT-ah tako revolucionarno da nema smisla išta više pisat osim:incredible, incredible, incredible, amazing, amazing, amazing, incredible

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan
iOS 4.2 tijekom studenog

koliko sam citao po okolnim stranicama 4.2 GM skupa s prethodnim firmwareima je JB-an i unlockan, samo ekipa ceka da se izbaci javno izdanje pa automatski sibaju sa alatima. ovaj 4.2 cekam kao pustinja vodu jer imam jedan iphon doma na 4.1 JB-an ali unlock ce izici sa 4.2 {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zovitemebuha kaže...

koliko sam citao po okolnim stranicama 4.2 GM skupa s prethodnim firmwareima je JB-an i unlockan, samo ekipa ceka da se izbaci javno izdanje pa automatski sibaju sa alatima. ovaj 4.2 cekam kao pustinja vodu jer imam jedan iphon doma na 4.1 JB-an ali unlock ce izici sa 4.2 {#}

nazalost, samo otprilike je tako. bas gledam ovdje po forumu koliko gluposti ljudi pisu. bilo bi mudro procitat sve na dev team blogu unazad zadnja dva mjeseca (zadnjih 4-5 postova) i sve ce svakom bit jasno. tamo izmedju ostalog jasno pise Ultrasn0w unlockers should stay very far away from this!! pri tome misleci na GM 4.2. Iz tog se moze zakljuciti da ultrasn0w koji otkljucava baseband 5.14.02 ipak nece tako skoro.

inace, za sve koji pitaju "hoce li im se zakljucat iphone" ne zakljucava se iphone nego baseband. tu sve lijepo pise.

znaci bb 5.14.02 koji se isporucuje s 4.1 i u skoroj buducnosti s 4.2 zasad nije otkljuciv i nema naznaka da ce uskoro izaci ultrasn0w koji ce otkljucati ovu verziju. svakako je dakle pozeljno ostati na ranjivoj verziji, a posljednja takva je prva prije ove.. nosi oznaku 5.13.04. 

za razliku od unlocka basebanda, jailbreak iOSa 4.2 bit ce moguc vrlo brzo po izlasku 4.2 jer je na hack sceni jos pocetkom mjeseca sve u vezi jailbrakea (a time i instalacije custom firmwarea koja ne dira baseband) rijeseno. ako pak netko zabrlja (instalira update na verziju 4.1 ili 4.2 direktno iz itunesa) baseband ce ostati trajno zakljucan samo na mrezu s kojom je iphone kupljen jer njegg jednom upgradeanog vise nije moguce downgradeati.

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 20:20 (bubbach).
16 godina
iOS 4.2 tijekom studenog

Malo mi je sada jasnije.Inače nemam pojma oko iphonea ništa jerbo sam dosada imao nokie.

Koliko sam skužio najnoviji  baseband je trenutno ne otključiv. Ali fora je što će iphone u vipu vjerojatno doći s njime tako da...šta onda??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

onda sjedis i cekas novi ultrasn0w. :) izlazi jednom, maximalno dva puta godisnje. bar dosad.

btw. iskreno ne znam zasto ljudi u hrv. tolko paznje posvecuju unlocku. tarifa koju potpises na 2 godine kad kupujes iphone jos ti je uvijek najbolja solucija uz sam telefon. mislim, ako potpises, to onda i placas pa mi je nekako logicno da ces i koristit.

unlock je imho bitan jedino ako iphone kupis vani ili ako ga prodajes pa mu hoces rejzat cijenu uz kvalifikaciju "otkljucan na sve mreze".

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 21:20 (bubbach).
16 godina
iOS 4.2 tijekom studenog

ma ja bi ga kupio u vipu i koristio na svojoj kartici tmobile.u tcomu su me nesto izjebali pa nemogu kod njih uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bubbach kaže...
zovitemebuha kaže...

nazalost, samo otprilike je tako. bas gledam ovdje po forumu koliko gluposti ljudi pisu. bilo bi mudro procitat sve na dev team blogu unazad zadnja dva mjeseca (zadnjih 4-5 postova) i sve ce svakom bit jasno. tamo izmedju ostalog jasno pise Ultrasn0w unlockers should stay very far away from this!! pri tome misleci na GM 4.2. Iz tog se moze zakljuciti da ultrasn0w koji otkljucava baseband 5.14.02 ipak nece tako skoro.

inace, za sve koji pitaju "hoce li im se zakljucat iphone" ne zakljucava se iphone nego baseband. tu sve lijepo pise.

znaci bb 5.14.02 koji se isporucuje s 4.1 i u skoroj buducnosti s 4.2 zasad nije otkljuciv i nema naznaka da ce uskoro izaci ultrasn0w koji ce otkljucati ovu verziju. svakako je dakle pozeljno ostati na ranjivoj verziji, a posljednja takva je prva prije ove.. nosi oznaku 5.13.04. 

za razliku od unlocka basebanda, jailbreak iOSa 4.2 bit ce moguc vrlo brzo po izlasku 4.2 jer je na hack sceni jos pocetkom mjeseca sve u vezi jailbrakea (a time i instalacije custom firmwarea koja ne dira baseband) rijeseno. ako pak netko zabrlja (instalira update na verziju 4.1 ili 4.2 direktno iz itunesa) baseband ce ostati trajno zakljucan samo na mrezu s kojom je iphone kupljen jer njegg jednom upgradeanog vise nije moguce downgradeati.

nacitao sam se ja dosta toga u vezi izlaska 4.2 i mogucih unlockova jer je curin iphon 4.1 sa BB 5.14.02 tj treba joj unlock JB vec ima. e sada ovako par linkova u vezi 4.2 i unlocka te JB-a pa procijeni sam

Unlock 5,14,02

4.2 izlazi za četiri dana tocnije 7.11 LINK

sada jedini prob u vezi JB-a za 4.2 je cydija koja se po svim navodima rusi ali opet rock radi LINK

...

ovo sve sam procitao na par stranica ali ova mi je nekako najvise ostala u sjecanju.

17 godina
neaktivan

zivi bili pa vidjeli.. nitko sretniji od mene ako izadje i unlock.. :) iako sam ja na 4.1@5.13.04..

16 godina
neaktivan

ma ove su mi se stranice dosta pouzdane pokazale ako sve bude kako ode pise bilo bi super... ja sam trenutno na 4,0,1 @5,13,04... ne vidim neka poboljsanja veca na 4,0,2 i 4,1 osim game centra i malo drugacijeg siglan bara ali opet ako sve bude po ovim informacijama selim se na 4.2

17 godina
neaktivan

brzi je 4.1. 4.2 dodaje te neke nove featurse, ali 4.1 je def. brzi od 4.0.x

17 godina

1. Apple insider: U srijedu izlazi ios4.2

2. Dev Team: pustićemo unlock dva dana nakon službenog izlaska 4.2 kako Apple ne bi uklonio sigurnosni propust nužan za unlock.

PS. www.itwire.com spominje da će danas krenuti distribucija novog iosa u Australiji - malo vjerojatno

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 9:27 (Xidrus).
17 godina

BREAKING NEWS UPDATE

European carriers threaten Apple over embedded SIM option

By Josh Ong
Published: 09:10 PM EST

Carriers in Europe are threatening to cut subsidies if Apple releases an iPhone with an embedded SIM card, a new report claims.

In October, reports emerged claiming that Apple has been working with Gemalto to develop an open SIM for integration into the iPhone. An embedded SIM card could allow customers to choose between competing carriers and activate service right from the Apple Store.

"Adio ograničenja, ovo omogućava promjenu korištenja Iphonea između VIPa i T-mobilea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 9:47 (Xidrus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice