iOS 10 prisutan na 54 posto uređaja

poruka: 8
|
čitano: 1.402
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iOS 10 prisutan na 54 posto uređaja".
18 godina
neaktivan

Instalirao sam na Iphone 5C iOS 10 jer je došao kao ažuriranje sistema i nisam zadovoljan. Mobitel je u odnosu na 9.2 v. osjetno usporio. 

Ne vjerujem da ću više ikada ovako instalirati njihova ažuriranja dok ne provjerim kakva su iskustva drugih korisnika. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Pa kad nas siluju sa pop-up porukama za azuriranje. Jucer ga stavio na iP5 i sad se cimam jer vise nema slide-to-unlock nego treba jos jednom stisnuti home btn.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: iOS 10 prisutan na 54 posto uređaja

Odi u settings/general/accessibility/Home button  i upali Rest Finegr to open i imaš sve ko prije :)

13 godina
neaktivan

Softver koji je mlađi od 5 godina i zastupljen na više od 50% uređaja. Android ovce nikad nisu čule za ovo 

3 8 hvala 0
18 godina
Više upgrejda su vidle sise Pamele Anderson nego sve generacije iPhona do sada.
11 godina
neaktivan

NA 65% NIJE! 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kao korisnik koji koristi galaxy s7 prvi telefon i iphone 6 kao drugi tekefon... evo kaj mogu zakljuciti ..

Netko gore spominje android ovce .. e sad znaci .. inytalirao sam ios 10 na iphone 6 .. gledam kako nazad...ne vidim nikakav napredak osim korak nazad .. telefon bolje radio na 9.35 i mogo si ga otkljucat s slide to unlock .. telefon ponekad trza i nekoliko apova (tipa trip advisor) se rusi kod vecih pretraga .. prije uredno radilo .. znaci korak nazad ..

I sad cu povuc paralelu s mojim starim galaxy s5 (iphone 6 noviji cca 6mj gkedajuci datum izlaska) ... galaxy s5 je zivnuo kada je dobio android 6.0 .. radi bolje i vidi se napredak nekakva razlika .. kod iphona 6 i iosa 10 korak nazad ..

2 0 hvala 0
18 godina

Pa to je stara cinjenica da Apple svojim nadogradnjama unistava starije verzije mobilnih uredjaja (ostali ih ubiju nenadogradnjama). Najzesci su mi ovi kaj jos furaju iP4S i vele da radi super... debili na kvadrat. Ne da smece ne radi dobro nego ovaj Noa od Hangara 18 za 199kn s Uhu ljepilima radi bolje (dok se ne blesira).

Isto tako i Ip5 vise ne radi dobro s najnovijim iOS-om. Sljedeci na listi je iP5s kojega ce zastopati.

I to je tako u zivotu. Firme ne opstaju tako da proizvedu nesto sto ce trajati vjecno, nego nesto za sto ce ljudi misliti da je kvalitetno, a crkava mjesec dana nakon 12mjesecne garancije + jos ti uvale skupe kablice koji u proizvodnji ne kostaju 1 dolar za 20 dolara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice