Internet Explorer jedini gubitnik

poruka: 10
|
čitano: 2.015
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Internet Explorer jedini gubitnik".
16 godina
neaktivan

Tako je! Bravo Firefox!Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neka,neka...Prešao sam Na Chrome pošto mi se ono (oprostite na izrazu) govno stalno rušilo

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Internet Explorer jedini gubitnik
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Neka,neka...Prešao sam Na Chrome pošto mi se ono (oprostite na izrazu) govno stalno rušilo

sigurno misliš na firefox koji se slabije diže nego mojem dedi

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan

IE se rusi konstantno, odem na web payment i srusi se ... odem na stranicu neku i srusi mi se ... katastrofa !

A FF sam prestao koristiti kad sam otkrio Operu prije 2 godine ...

... i kasnije sam s Opere presao na *Chrome* koji je nevjerojatan. Savrseni browser !

:-)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cekpi kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...

sigurno misliš na firefox koji se slabije diže nego mojem dedi

Ne mislim na FF mislim na IE!

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
16 godina
neaktivan

Firefox rulla! Koristim ga jer sam navikao na njegovo sučelje i add-one. Bez njih jednostavno ne mogu.

IE sam koristio jaaako kratko, odmah sam prešao na FF, jer mi se smeće stalno rušilo.

Operu i Chrome sam koristio kratko. Mogu reći da sam oduševljen njihovom brzinom. Ali jbg, navikao na Firefox i sad ja *ebi :D

Nikako neću pljuvati po onima koji koriste neki browser koji se meni ne sviđa i ne odgovara. Svatko će koristiti onaj browser koji njemu odgovara. Dok god vatrena lisica ne pravi probleme, vjeran sam joj :)

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Meni se IE nikad nije srušio, za razliku od FF (pod IE mislim na verziju 8), šestica se znala rušiti, 7 nisam koristio.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 12:37 (Joka).

0 0 hvala 0
18 godina

Da se i ja oglasim. Jučerašnji update Firefoxa na 3.5.7 mi je potpuno uništio preglednik. Ruši se svakih par minuta i jednostavno je nepodnošljiv za korištenje. Prije, na 3.5.6 nije bilo ovakvih problema.

Srećom, Firefox mi je samo alternativni preglednik. Primarni je Opera čiji me mali udio na tržištu razočarava. Zbog čega je to tako, ne znam!? Očito svakodnevne Operine novotarije u internet preglednicima ne "sjedaju" baš najbolje običnim korisnicima pa se na Operu odlučuju samo programeri i manji dio nas "običnih" koji volimo i cijenimo imati high tech preglednik koji se ne ruši, ne zauzima puno resursa i u stopu slijedi W3C pravila.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Opera se meni stalno ruši kod izvođenja flasha na nekim stranicama.I to več par verzija je tak, a promjenil sam i 2 pc-a i windowse.Nekaj ne štima sa njom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
cro_blue kaže...

Da se i ja oglasim. Jučerašnji update Firefoxa na 3.5.7 mi je potpuno uništio preglednik. Ruši se svakih par minuta i jednostavno je nepodnošljiv za korištenje. Prije, na 3.5.6 nije bilo ovakvih problema.

Srećom, Firefox mi je samo alternativni preglednik. Primarni je Opera čiji me mali udio na tržištu razočarava. Zbog čega je to tako, ne znam!? Očito svakodnevne Operine novotarije u internet preglednicima ne "sjedaju" baš najbolje običnim korisnicima pa se na Operu odlučuju samo programeri i manji dio nas "običnih" koji volimo i cijenimo imati high tech preglednik koji se ne ruši, ne zauzima puno resursa i u stopu slijedi W3C pravila.

Hm cudno da te ne zezaju neki addoni mozda to obicno moze napravit izdarije ili neka pre agresivna zastita u vidu antivirusa sa Web Guard to se događa itekak. Kod mene se Vatrena Lisicetina nije srusila jos na 7 a i na XP prije  se bas ne sjecam kad se je srusila zapravo mislim po ljeti jednom prosle godine ak dobro pamtim.Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice