U vezi new tab gumba, pa pobogu, zar nije lakse Ctrl+T?!?
I u vezi memorije, meni sa 12 tabova trosi 140 MB RAM-a..
Novi tab u firefoxu se može dodat i duplim klikom pored (desno) trenutnih tabova.
Ja mislim da je daleko manja razlika između IE 7 i FF 3 nego je bila između FF 2 i IE 6
(pogotovo kad IE 6 nije imao tabove i phishing filter)
Dakle, oni iz Redmonda mogu mirno spavati, globalni omjer se neće više promjeniti,
nije danas razlika u kvaliteti velika na stetu IE 7, kakva je bila između FF 2 i IE 6 (pogotovo onog bez tabova)
ja koristim operu jer je najbolja :D
ide na zivce to sto kod ff moram instalirat 10 addona da bi bio radio kak spada i kak nemre out of the box imat mouse gestures u sebi i scrolanje pa kaj oni nisu u stanju napravit to da radi kak spada.tog u operi nema samo udes i uzivas :D
Naxem, bez uvrede, ali mislim da bi se trebao malo više spustiti na razinu "prosječnog korisnika"....jer koliko sam ja skužio, ti si programer, i znaš si stvari "narihtat" kak ti odgovara....što prosječan korisnik nezna, a ni vjerojatno mu se nebi dalo prčkat po tome, nego uzme kako je
i evo koliko meni troši s 6 tabova otvorenih
Novi tab u firefoxu se može dodat i duplim klikom pored (desno) trenutnih tabova.
woot woot!
pa zar netko na ovom planetu koristi IE?
ROFL