šmrc,šmrc,šmrc zbogom C2D!!! 
ali cjena nije toliko loša!
QUAD & Nehalem era počinje.
znam da kasnim al da ne otvaram bezveze novu temu. dali taj procesor podrzava DDR3 i na kojoj frekvenciji??
Da do 1333Mhz
Da do 1333Mhz
a i trazio sam malo postarim temama dali cu nac gdje pise dali moze Q9550 DDR3 al nisam uspio... pretpostavljam da da a dali on moze 1600Mhz ili i on 1333Mhz :(
Baš mi je žao al` "samo" 1333,a navodno ima i malih problema sa Hyper Threadingom
Baš mi je žao al` "samo" 1333,a navodno ima i malih problema sa Hyper Threadingom
hmm pa neznam koji uopce processor podrzava 1600 svaki koji pitam 1333...
Pa tko će taj vrag uzet pokraj x3 710/720 i x2 550?
Evo ovih dana kupujem ovaj Intel Core 2 Duo E7400 pa me samo zanima da li će mi trebati jače napajanje.
Ovdje imate Moj PC pa mozete vidjeti ostatak moje konfiguracje.
A ovako ja imam napajanje:
izdržat će.
Da hoće izdražat će,međutim uzeo bih neko napajanje koje nije "no name",želim ti reći da provjeriš koliko je stvarna snaga napajanja i dali su railovi stabilni (5 i 12 v).Imam isti procesor te xfx-ovu GF9600GT + hrpu diskovlja.Raznisli dali ćeš ugrađivati još neku komponentu koja treba dodatne snage
Necu vise nista ugrađivati, još eto samo taj novi Procesor i to je to. Nisam baš na "ti" sa novcima tako da ako mozes ovo napajanje podnijeti da ne kupujem novo. Znam da napajanje nije nista posebno ali ako ne moram ne bih kupovao novo.
Dakako, hvala ti na informacijama, svako misljenje je dobrodoslo :)