Božeee ima 5 mpx na prednjoj?!
A daj ovo je prvoaprilska šala ;)
Bugovci prokuženi ste :D
Ha, ha prvi april

al morate priznat da ste na početku povirovali ;)
svaka cast na fori

Mogli su malo kreativnij smisliti foru, ovako sam ih odmah provalio, ovo može poslužiti kao primjer kako ne treba raditi prvoaprilske šale...
Mogli su malo kreativnij smisliti foru, ovako sam ih odmah provalio, ovo može poslužiti kao primjer kako ne treba raditi prvoaprilske šale...
Ma nije loša za ovakve kao ja - koji se ne sjete odmah ujutro da je prvi april...
petric niti jednom nije spomenuo apple i još ovo napiše
no pratite Bug Online i dalje, uskoro ćemo se javiti s novim dojmovima o ovom novom najmoćnijem i najboljem smartphoneu na svijetu!
ah, prvi april......

dobra dobra! :D
tek sam se ustal sa već me netko zeznul, pa kaj reći? xD
Neočekivani paketić iznenađenja dostavljen nam je jučer u redakciju iz Samsungovog ureda u Beču, uz popratno pisamce u kojem stoji kako je Bug odabran među 50 redakcija u čitavom svijetu
ovdje se vec vidi da je šala
Hardverski nije loš, šteta što nisu poradili na dizajnu. Još da su stavili Windows phone OS umjesto Androida bio bi već nešto...
Da, da, evo čekam da i meni stigne iz istog ureda.
Dobri ste!
Ustanem, otvorim bug.hr i zaljubim se na prvi pogled, i odmah počnem kontati kad i kako bih ga mogao iskamčiti... A onda, malo pomalo dođe mi iz guzice u glavu, "pa prvi je april". Al' nema veze, dobro sam se nasmijao.
PS. Detaljnijim pregledom slika, primjetim da je fotošop manjkav
547 riječi ili 2861 znaka za prvotravanjsku šalu?? .. svaka vam čast!
onda.... kada dolazi na naše tržište???

Jeste li svijesni da sam sokro dobio INFARKT kada sam skužio da je prvi april???
Sjednem za komp vidim naslov odmah ga otvorim bez razmišljanja, čitam što više ćitam razmišljam "Koja je cjena?... Kada dolazi na Hrvatsko tržište...?". Otvorim onda forum da vidim komentare i ostao sam bez teksta.Svaka vam ćast.
Da nije morao lagati, sumnjam da bi ovako dobar članak napisao.
Inače, najbolja prvotravanjka šala.
Skidam kapu.

Ja sam popusio foru

A danas poslije podne im stiže Lumia 900.
Ipak, jaca mi je bila ona proslogodisnja sa Internetom u RH :)
splasise me vako rano, svaki dan cekam na prezentaciju S3 i na dolazak istog na hrvatsko trziste i jutros se probudim oko pol 11 i widim vijest i ostanem u soku sto se ticalo designa samog mobitela. nadam se da tako nece izgledati moj omiljeni i najvise iscekivani mob. ako note i s3 budu u jednom uredaju s olovkom odustajem od vojenog samsunga. dok sam skuzio da je prvoaprilski fejk bilo mi odma lakse.
Inače, svaka čast autoru, dobra mašta.