Imamo novog rekordera App Storea

poruka: 14
|
čitano: 2.758
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Imamo novog rekordera App Storea".
11 godina

Malo bezobrazno, nakon 3 levela plati 10$.

5 0 hvala 0
11 godina

Prije bih kupio winrar nego ovo.

Moj PC  
46 0 hvala 4
17 godina

Najviše downloada, a vjerojatno i najgore ocjene.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Imamo novog rekordera App Storea
Bryon kaže...

Malo bezobrazno, nakon 3 levela plati 10$.

kad se oženiš, treća razina te košta znaaaaatno više. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
12 godina
neaktivan

Meni je odmah stiglo 10 screenshot-ova s obaveznom porukom - ajd da vidim tebe sa androidom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NSA kaže...

Meni je odmah stiglo 10 screenshot-ova s obaveznom porukom - ajd da vidim tebe sa androidom.

To su paceninici

17 godina

"Uz to, ova će igra svojim autorima donijeti i značajnu zaradu. Naime, nakon samo 3 besplatne razine potrebno je platiti čak 9,99 dolara za nastavak igranja."

Srećom da sam i sâm odustao nakon prvog 1-1 levela, jer da sam igrao i u 4-1 i vidio da se to mora platiti... auuuu kako bi bio ljut na sebe zbog utrošenog vremena.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jedan sam od onih koji je igru instaliralo, odigralo 10 minuta i izbrisalo, jer i nije nešto interesantna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da hoće objaviti podatak i koliko ljudi je igru obrisalo. Znao sam da se igra plaća jer je najavljeno pri predstavljanju ali je *upački na koji način su izveli ovo. Trebali su odmah staviti cijenu da se kupi a ne "get" i nakon tri fazice, fazice bukvalno bum kupi ako hoćeš dalje. Meni izbacuje da je cijena 14.95$ , tačnije izbacilo je pa sam obrisao odmah.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

2 0 hvala 0
18 godina

Da baš... rekorder appstorea ali u clickbaitu. Vjerojatno je i rekorder u brisanju. 
No mora se priznati Nintendo je bog u kreiranju zaraznih igricarija. 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

iznenađujuće od strane Nitenda da su odstupili od svoje ideologije te prilagodba vlastitih igara za bilo koju drugu platformu a da nisu to njihove konzole.

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Jp i još s tim da ti ne uvali BONUS LEVEL...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
9 godina
neaktivan
Placete zbog cijene a shvacate da nema mikrotransakcija u igri,kupis i ne moras vise nista kupovat sto cak i nije lose,jest da je malo skuplja al jbg

3 0 hvala 0
18 godina

Projektovana zarada igre za prvi mesec je već smanjena za 75% - izvor.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice