Malo bezobrazno, nakon 3 levela plati 10$.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije bih kupio winrar nego ovo.
Najviše downloada, a vjerojatno i najgore ocjene.
Malo bezobrazno, nakon 3 levela plati 10$.
kad se oženiš, treća razina te košta znaaaaatno više. 
Meni je odmah stiglo 10 screenshot-ova s obaveznom porukom - ajd da vidim tebe sa androidom.
Meni je odmah stiglo 10 screenshot-ova s obaveznom porukom - ajd da vidim tebe sa androidom.
To su paceninici
"Uz to, ova će igra svojim autorima donijeti i značajnu zaradu. Naime, nakon samo 3 besplatne razine potrebno je platiti čak 9,99 dolara za nastavak igranja."
Srećom da sam i sâm odustao nakon prvog 1-1 levela, jer da sam igrao i u 4-1 i vidio da se to mora platiti... auuuu kako bi bio ljut na sebe zbog utrošenog vremena.
Jedan sam od onih koji je igru instaliralo, odigralo 10 minuta i izbrisalo, jer i nije nešto interesantna.
Da hoće objaviti podatak i koliko ljudi je igru obrisalo. Znao sam da se igra plaća jer je najavljeno pri predstavljanju ali je *upački na koji način su izveli ovo. Trebali su odmah staviti cijenu da se kupi a ne "get" i nakon tri fazice, fazice bukvalno bum kupi ako hoćeš dalje. Meni izbacuje da je cijena 14.95$ , tačnije izbacilo je pa sam obrisao odmah.
Da baš... rekorder appstorea ali u clickbaitu. Vjerojatno je i rekorder u brisanju.
No mora se priznati Nintendo je bog u kreiranju zaraznih igricarija.
iznenađujuće od strane Nitenda da su odstupili od svoje ideologije te prilagodba vlastitih igara za bilo koju drugu platformu a da nisu to njihove konzole.