Gospodine Oleg, bi li stvarno pomogli jednom timu po temi imagen cup za dogodine?
Gospodine Oleg, bi li stvarno pomogli jednom timu po temi imagen cup za dogodine?
"Inače, i hrvatski tim koji je bio drugi na našem domaćem finalu imao je projekt za slijepe - po meni znatno bolji i razrađeniji od ovog, mada slabiji od Think Greena koji je pobjedio na HR finalu. Rješenje je vrlo jednostavno - drugoplasirani hrvatski tim trebao se prijaviti u kategoriju Embedded Developmenta za što su zapravo imali osnove! Kako to nikome nije palo na pamet?"
ŠTA SAM REKO, ŠTA SAM REKO???
Oni su trebali ići dalje - imali su 100 puta bolju ideju. A razvoj za PDA nije embedded koliko ja znam.
"Više nije dovoljno skupiti 3-4 programerska manijaka sa socijalnim vještinama vjeverice i nikakvim znanjem jezika i nadati se uspjehu." LOL LOL LOL
Ako će Oleg biti mentor jednog tima my money is on them!
Što se tiče kvalitete projekata koji se nisu uspjeli probiti dalje na natjecanju... amm... dobro... ako su ti projekti stvarno tako dori onda bi bilo pametno od njihovih mentora, MS-a i samih članova tima da ideju i dalje guraju i što prije se "incorporiraju" tj. "d.o.o.-iraju". Iskreno bih rađe ovo drugo jer čak ni iz ove pastirske države ne treba bježati glavom bez obzira ako si pametan u glavi!
"Inače, i hrvatski tim koji je bio drugi na našem domaćem finalu imao je projekt za slijepe - po meni znatno bolji i razrađeniji od ovog, mada slabiji od Think Greena koji je pobjedio na HR finalu. Rješenje je vrlo jednostavno - drugoplasirani hrvatski tim trebao se prijaviti u kategoriju Embedded Developmenta za što su zapravo imali osnove! Kako to nikome nije palo na pamet?"
ŠTA SAM REKO, ŠTA SAM REKO???
Oni su trebali ići dalje - imali su 100 puta bolju ideju. A razvoj za PDA nije embedded koliko ja znam.
Nisu oni trebali ići dalje, nego su se trebali uvaliti u drugu kategoriju 
Zbilja ne znam detalje razvoja, ali mislim da se taj projekt mogao pretvoriti u embedded projekt s par sitnih zahvata (ne znam, samo nagađam). Fora je vrlo jednostavna - za embedded ovdje ima 15 timova, a za SD 68... a nagrade su iste....