Imagine Cup - ništa od polufinala

poruka: 13
|
čitano: 3.348
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Imagine Cup - ništa od polufinala".
17 godina
neaktivan

Dobar komentar na sve ovo! Šteta što se nisu uspjeli približiti peharu!

Dečki su se poprilično pripremali, i vjerujem da je izvedba bila upravo 'to': kvalitetna, jasna i profesionalna. Možda je bila stvarno kriva ta boja majice... heh..

Ajd barem su imali kockice na rukama! Osmijeh

Možda bude Voodoo Delirium više sreće...

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 3:09 (beaver).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe da nisu koristili google maps, vec nesto od M$, vjerojatno bi prosli :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Imagine Cup - ništa od polufinala
beaver kaže...

Dobar komentar na sve ovo! Šteta što se nisu uspjeli približiti peharu!

Dečki su se poprilično pripremali, i vjerujem da je izvedba bila upravo 'to': kvalitetna, jasna i profesionalna. Možda je bila stvarno kriva ta boja majice... heh..

Ajd barem su imali kockice na rukama!  Osmijeh

Možda bude Voodoo Delirium više sreće...

Hehe... Zbilja je šteta što nisu prošli dalje. Baš sam sinoć razgovarao s jednim od njih. Dečki su razočarani! Mislim, tko ne bi bio? Međutim, neka se ne predaju. Trenutno, to je najbolji Software Development tim u Hrvatskoj.

BTW... Nisu koristili Google Maps nego Microsoftov pandan, Virtual Earth.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Definitivno je google maps kriv. Nema veze. Bravo decki. Vidimo se na jesen ak se vratite zivi
www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

jesus, pored izvrsnog VE API-ja u 6. verziji oni koriste google maps na MS-ovom natjecanju.

čija li je to ideja??? definitivno loša odluka.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lijepo piše da su koristili Virtual Earth, ne znam šta ste zapeli toliko.

:-)

Čestitke timu, bit će bolje drugi put!;-)

btw. Oleg je legenda, moro je stavitt i sliku RommelOsmijeh

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 14:27 (Puhi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

slijedeće godine ofanziva na poljsku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Lijepo piše da su koristili Virtual Earth, ne znam šta ste zapeli toliko.

:-)

Čestitke timu, bit će bolje drugi put!;-)

btw. Oleg je legenda, moro je stavitt i sliku RommelOsmijeh

Clanak je ispravljen :) Pisalo je google maps :)

17 godina
neaktivan

Evo link (sa službenog 'bing' bloga) pa.. koga zanima dodatno 'gradivo': http://www.bing.com/community/blogs/maps/archive/2009/06/29/imagine-cup-2009-team-croatia-builds-geoscout-with-bing-maps.aspx Osmijeh

Znači, nit' je Virtualna Zemlja:), nit' su Google Mape:), već, pazite: Bing Mape! Iznenađen

Lijep 'potop'... :)

0 0 hvala 0
17 godina

Da, pisalo je Google Maps, pa je ispravljeno na Virtual Earth. Vijest je pisana u 3 ujutro, slučajna greška, nebitno.... ali eto, da ne optužujete Google za ishod Osmijeh 

Heroj a ne zločinac

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A znači pisalo je...:-)

To je Oleg namjerno, pa da svi okrive GoogleNevinašce

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne javljam se često, ali ovo treba komentirati: da, dobro je primjećeno da tekovine obrazovanja iz bivše države još uvijek polučuju rezultate, iako su ovi klinci svoje obrazovanje odradili nakon toga. Njihovi mentori se vjerojatno još uvijek sjećaju prošlih vremena. Tada je cilj bio samo prenjeti znanje na klince. Da me ne bi shvatili krivo, ne plačem za prošlim vremenima, i meni je bolje sada, ali tada je znanje imalo veću težinu (ne masu kao danas)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skrasnik kaže...

Ne javljam se često, ali ovo treba komentirati: da, dobro je primjećeno da tekovine obrazovanja iz bivše države još uvijek polučuju rezultate, iako su ovi klinci svoje obrazovanje odradili nakon toga. Njihovi mentori se vjerojatno još uvijek sjećaju prošlih vremena. Tada je cilj bio samo prenjeti znanje na klince. Da me ne bi shvatili krivo, ne plačem za prošlim vremenima, i meni je bolje sada, ali tada je znanje imalo veću težinu (ne masu kao danas)

Ni u bivšoj državi nije bilo jače institucionalne podrške, znam iz vlastitog iskustva.

U par škola su postojale poluslužbene grupe (MIOC, Ruđer) za napredne programe, ali su se temeljili na osobnoj inicijativi nastavnika i sinoj logističkoj potpori škole (prostor, nikakav novac).

A koliko se znanje cijenilo, svjedoči što su tada svi masovno komentirali kako mogu ja završiti studij i postati inženjer ili profesor, ali da će oni kao mehaničari, birtijaši ili kozmetičarke zarađivati više (što je i bilo istina). Balkan je uvijek imao svojih specifičnosti. Jedino kako ljudi stare, idealiziraju ono što je bilo prije, pa bude da su prije mladi bili bolji i ljudi ljubazniji nego danas :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice