Igraći MSI GX660(R)

poruka: 28
|
čitano: 5.415
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Igraći MSI GX660(R)".
17 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

Pitam se kako su uspjeli ohladit Radeonku...

I am awesome.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Igraći MSI GX660(R)
dj_beni kaže...

Pitam se kako su uspjeli ohladit Radeonku...

U isti tren smo otvorili iste teme ... haha

16 godina
odjavljen
Igraći MSI GX660(R)

Zanimljivo, ali kladim se da mu je cjena veća 50% barem nego stolni komp istih perfomansi za igranje...

Plus toga, ova tu 5870 nikako nije ravna stolnoj varijanti 5870 kartice, već je skresana taktovima zbog zagrijavanja i potrošnje....

Laptop nije i vjerovatno neće još dugo biti namjenjen pravom gejmanju.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Zanimljivo, ali kladim se da mu je cjena veća 50% barem nego stolni komp istih perfomansi za igranje...

Plus toga, ova tu 5870 nikako nije ravna stolnoj varijanti 5870 kartice, već je skresana taktovima zbog zagrijavanja i potrošnje....

Nije skresana taktovima, ta je kartica zapravo ista kao desktop 5770. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_AMD_graphics_processing_units#Mobility_Radeon_HD_5xxx_Series

16 godina
odjavljen
Mirko935 kaže...

Nije skresana taktovima, ta je kartica zapravo ista kao desktop 5770. http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_AMD_graphics_processing_units#Mobility_Radeon_HD_5xxx_Series

I tu su još skresali taktove u odnosu na 5770 stolnu varijantu.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
Mirko935 kaže...

I tu su još skresali taktove u odnosu na 5770 stolnu varijantu.

Da, upravo sam i to primjetio... Jbg, prava 5870 bi se vjerojatno ipak malo previše grijala u laptopu.

16 godina
protjeran
Weky kaže...

prije bubanja gluposti malo se informiraj(alienware serija)

naravno da je cijena za igranje na laptopu bolesna,ali naravno da se moze igrati

16 godina
odjavljen
bugonja kaže...
Weky kaže...

naravno da je cijena za igranje na laptopu bolesna,ali naravno da se moze igrati

Ti se informiraj - Za takvu cjenu laptopa (kojeg ni ti ni ja nemozemo nabaviti, ok ja bi mozda i mogao jer imam dobrog frenda u americi koji mi moze nabaviti sto god pozelim) dobiješ takvu stolnu mašinu na kojoj je igranje drastično bolje, počevši od temperatura, do potrošnje baterija, i sl.

Laptop nikada nije bio niti ce biti za igre. To je činjenica.

18 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

pa ok, normalna stvar da se za istu cijenu može  uzet puno bolji PC, al sa njim nemos ic na wc srat ....

i nemojte samo sad ic u detalje, bespotrebne svadje... lap je dobar, da imam para uzeo bi ga 

ćufta
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nikad nisam ni necu shvatit namjenu ovih stvari..

zar ima tolikih ovisnika o igrama da moraju igrat gdje god idu ?

uzet ovaj laptop i drzat ga kod kuce nema nikakvog smisla, jer je preskup, i za te pare se uzme puno bolji desktop (koji ujedno ima puno veci ekran)

a kome treba bas laptop, nece uzet ovakav, nego neki normalan (zavisi od upotrebe)

ne znam, al ja ne vidim smisao ovoga..

16 godina
odjavljen
ismar89 kaže...

uzet ovaj laptop i drzat ga kod kuce nema nikakvog smisla, jer je preskup, i za te pare se uzme puno bolji desktop (koji ujedno ima puno veci ekran)

a kome treba bas laptop, nece uzet ovakav, nego neki normalan (zavisi od upotrebe)

E upravo ovo je odgovor na sva pitanja. Takvima treba psihijatar, a ne ovakva stvarčica.

16 godina
protjeran
Weky kaže...

Samo zamisli kako je cool u autobusu igrati Crysis na High...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
18 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

a ocito ima, al ima ljudi sa puno para, a da nisu bolesnici koji gledaju da im frame bude uvjek bolji za 1-2... mos na ovom igrat a i ponjet ga sa sobom gdje hoces.... ne vidim u cemu je frka

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Weky kaže...
bugonja kaže...
Weky kaže...

Ti se informiraj - Za takvu cjenu laptopa (kojeg ni ti ni ja nemozemo nabaviti, ok ja bi mozda i mogao jer imam dobrog frenda u americi koji mi moze nabaviti sto god pozelim) dobiješ takvu stolnu mašinu na kojoj je igranje drastično bolje, počevši od temperatura, do potrošnje baterija, i sl.

otkud ti znas sta ja mogu nabaviti ili nemogu?no to ni nije bit,bit je da se moze,bez obzira na cijenu.to je činjenica.

18 godina
neaktivan
Weky kaže...
bugonja kaže...
Weky kaže...

Alienware se prilicno lagano nabavi putem webshopova i dodje bez ogrebotine (isprobano)... samo sto ja svoj nisam narucio za igranje nego rad i showoff posto obozavam izgled istoga...

In Control
16 godina
protjeran
Igraći MSI GX660(R)

Zvučnici sa subwooferom.

To je ono kad kažu da imaju 5.1 sustav na laptopu.

Ili suround na mobitelu.

Hrpa gluposti.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 23:01 (Buffer Overflow).
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

Cijena laptopa je 1400$ sto i nije puno

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

Po specifikacijama je isti kao Asus G73-JH A2 što znači da bi i cijena u nas mogla biti otprilike takva  - ok 14 000 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

Zapravo je tocnije da je (Bar po snazi u GFLOPsima) Mobility HD5870 i slabija od punokrvnostolne HD5770, a tek zeeeericu jaca od HD5750, sto po meni je slabo, ali mislim da nije tako lose za laptop

E da, i sto se tice ovog "Gejminga u Autobusu....Crysis na veryhigh....", to jedino ako u busu postoji uticnica, jer po meni nebute dugo mogli sam ovak, ili sam u krivu?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Zapravo je tocnije da je (Bar po snazi u GFLOPsima) Mobility HD5870 i slabija od punokrvnostolne HD5770, a tek zeeeericu jaca od HD5750, sto po meni je slabo, ali mislim da nije tako lose za laptop

E da, i sto se tice ovog "Gejminga u Autobusu....Crysis na veryhigh....", to jedino ako u busu postoji uticnica, jer po meni nebute dugo mogli sam ovak, ili sam u krivu?

Ako imas uticnicu mozes igrat:P a to se tice da na laptopu ne mozes igrat su cista laz,jer imam gaming laptop i jak sam zadovoljan s njim.Sve mi radi,kupio ga prije god dana,igrat cu s njime jos jaako dugo.I da nisam doma,podstanar sam.

18 godina
neaktivan
Igraći MSI GX660(R)

Mobilne verzije grafickih kartica uopce se ne mogu usporedjivati sa istima iz desktop konfiguracija. Jedino sto me na grafickoj kartici ovog laptopa impresira jest sam broj tj. model, koji opet, ne znaci nista. U usporedbi sa istom ali desktop verzijom ima 15-20% sporije taktove za jezgru i memoriju, prepolovljena je konfiguracija shadera i sirina sabirnice je samo 128-bit, a to fillrate i memory bandwidth (i naravno GFLOPS) cini 2,5 puta losijim. Na kraju krajeva, graficke jezgre uopce nisu iste (Juniper vs Cypress), a sve to se odrazava i na maximalni TDP koji je na desktop verziji 188W, naspram 50W na mobile verziji. Stoga bih rekao da je 5870 mobile nesto kao 5750 desktop, ako ne i losija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Burs kaže...

Mobilne verzije grafickih kartica uopce se ne mogu usporedjivati sa istima iz desktop konfiguracija. Jedino sto me na grafickoj kartici ovog laptopa impresira jest sam broj tj. model, koji opet, ne znaci nista. U usporedbi sa istom ali desktop verzijom ima 15-20% sporije taktove za jezgru i memoriju, prepolovljena je konfiguracija shadera i sirina sabirnice je samo 128-bit, a to fillrate i memory bandwidth (i naravno GFLOPS) cini 2,5 puta losijim. Na kraju krajeva, graficke jezgre uopce nisu iste (Juniper vs Cypress), a sve to se odrazava i na maximalni TDP koji je na desktop verziji 188W, naspram 50W na mobile verziji. Stoga bih rekao da je 5870 mobile nesto kao 5750 desktop, ako ne i losija.

Da mi je znat o čemu ti pričaš... Jesmo gore lijepo ustvrdili da je ovo desktop 5770 sa nešto sniženim taktovima, i to je to, nije neka strašna filozofija.

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Burs kaže...

Da mi je znat o čemu ti pričaš... Jesmo gore lijepo ustvrdili da je ovo desktop 5770 sa nešto sniženim taktovima, i to je to, nije neka strašna filozofija.

Ako neznas o cemu pricam, onda PC fakat nije za tebe.

To sto bas tvoj post nisam procitao i sto sam sumirao sve u svojem postu je strasna filozofija, ne?

16 godina
neaktivan
Burs kaže...

To sto bas tvoj post nisam procitao i sto sam sumirao sve u svojem postu je strasna filozofija, ne?

Nešto smo agresivni jutros, nismo dobro spavali ili nešto?

Samo sam rekao da si zakomplicirao uzalud priču, a i zaključak ti je u zadnjoj rečenici kriv jer je ta kartica, barem koliko vidim po onoj tablici s fillrateom, FLOPS-om itd, negdje između desktop 5750 i 5770.

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Burs kaže...

Ne trebas mene ucit o hardveru a pogotovo ne o toj kartici (->MojPC).

Nije agresivnost, nego tvoj post potice na dodatno argumentiranje.

"Da je meni znat o čemu ti pričaš"... ko da serem bezveze i izmisljam cinjenice.

17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

To što ti ne vidiš smisao, ne znači da ga drugi ne vide!

Weky kaže...
ismar89 kaže...

E upravo ovo je odgovor na sva pitanja. Takvima treba psihijatar, a ne ovakva stvarčica.

A recimo za LAN Party? Puno lakše je tamo odnijet laptop od 3-4 Kg, nego kompjuter koji je tri puta teži.

Ajmo reć da si student, pa da 5 dana u tjednu nisi kući. Onda ti ovakvo nešto neće dobro doć'? Ideš na godišnji, na more, i poželiš odigrat navečer koju partiju SC-a, ili BC2 i onda ti ovakav laptop neće dobro doći? Nego ćeš 'teglit' stolni kompjuter?

Alienware i ostale takve tvrtke još nisu propale, znači da netko još uvijek kupuje gaming laptope i igra se na njima, znači da nisu za ku..c

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan
Burs kaže...
Mirko935 kaže...
Burs kaže...

Ne trebas mene ucit o hardveru a pogotovo ne o toj kartici (->MojPC).

Nije agresivnost, nego tvoj post potice na dodatno argumentiranje.

"Da je meni znat o čemu ti pričaš"... ko da serem bezveze i izmisljam cinjenice.

Tko te uči o hardveru? Samo sam htio reć da je jednostavnije reći da je Mobility 5870 zapravo obična 5770 sa sniženim taktovima kako smo gore Weky i ja utvrdili nego napisati 4 reda teksta o tome i još izvući krivi zaključak, kao što si ti napravio. NHF

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Tko te uči o hardveru? Samo sam htio reć da je jednostavnije reći da je Mobility 5870 zapravo obična 5770 sa sniženim taktovima kako smo gore Weky i ja utvrdili nego napisati 4 reda teksta o tome i još izvući krivi zaključak, kao što si ti napravio. NHF

Da mi je znat o čemu ti pričaš...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice