IE10 Platform Preview 2

poruka: 16
|
čitano: 1.998
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE10 Platform Preview 2".
18 godina
IE10 Platform Preview 2

Koristi ko IE?

Ono čisto sam zaboravil da postoji IE, sad kad sam videl vjest sam se sjetil da i to postoji.

Ovo koristi ko IE je pitanje namjenjeno ljudima koji dolaze na ovaj forum i nemote odgovarat sa statističkim vrijednostima u svijetu jer me to ne zanima.

0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: IE10 Platform Preview 2

ja ga koristim doma... meni je super. radi svoj posao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
IE10 Platform Preview 2

I ja ga koristim dosta, pogotovo sad od verzije 9 sve češće. Gotovo svaku stranicu koja mi nije otvorena defaultno u fiefoxovom sessionu otvaram sa IE.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IE10 Platform Preview 2

na svim računalima koristim samo IE

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE10 Platform Preview 2

Firefox na svim masinama koje imam {#}

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
IE10 Platform Preview 2

Korite ga oni ljudi koji nisu čuli da postoji nešto drugo osim IE, a takvih ima puno

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
1 8 hvala 0
17 godina
odjavljen
Franjo15 kaže...

Korite ga oni ljudi koji nisu čuli da postoji nešto drugo osim IE, a takvih ima puno

sto mu fali? brz je, vidim procitat sto pise na stranici.... mogu vidjet sliku, mogu je skinut itd. itd... jedino sto mi fali je da kad oznacim neki link da mi ponudi iz kontekstnog menija idi na bla, bla, bla.. mozda tog i ima u addonima ali nisam se bas potrudio potrazit..

mislim da tu ipak neopravdano kakate po IE9... sasvim je dobar preglednik. ko da vam je familiju pobio

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
18 godina
skank666 kaže...

mislim da tu ipak neopravdano kakate po IE9... sasvim je dobar preglednik. ko da vam je familiju pobio

Popularno je mrziti Microsoft, Bill Gatesa i Balmera, a u isto vrijeme koristiti Windowse i Office.

IE je loš glas dobio s verzijom 6. 7 je to podosta popravio, a 8 i 9 su sasvim pristojni browseri, 9 pogotovo.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
IE10 Platform Preview 2

Hehe logo im je kao reklama za jeftini snack bar gdje se nudi striptiz i razvodnjeno pivo, sa možebitnim biljarskim stolom u kutu :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"

2 0 hvala 0
16 godina
IE10 Platform Preview 2

Samo se vi šalite, za 2 godine će IE bit kruna browsera ovim tempom (just joking)! E!

Iako, realno, to se dogodi sa svim Microsoftovim proizvodima nakon 5-6 godina od ulaganja, konkurencija nemoze pratit razvoj.

Primjeri: Windowsi, Office, IIS, VS, Windows Media Player...

DUMP Udruga mladih programera
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
IE ne podnosim još iz doba Netscape-a i od kad je došel Firefox sa addonima IE sam obrisal tak da sam zaboravil na njega.

Može biti IE dobar kolko oče ali jednostavno sam se odviknul od njegova korištenja.
18 godina
Franjo15 kaže...

Ja sam cuo da postoji neka vatrena.. mmm... Vatrena Lasica? Jel tako? A ima navodno i neki Paladij... Plutonij.... da nije nekakav Khrom?  

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
Father_Dougal kaže...
skank666 kaže...

Popularno je mrziti Microsoft, Bill Gatesa i Balmera, a u isto vrijeme koristiti Windowse i Office.

IE je loš glas dobio s verzijom 6. 7 je to podosta popravio, a 8 i 9 su sasvim pristojni browseri, 9 pogotovo.

Ma microsoft je broj 1 i uvijek će bit, samo kaj si to neki ne mogu priznat.

17 godina
NEW_MAN kaže...
IE ne podnosim još iz doba Netscape-a i od kad je došel Firefox sa addonima IE sam obrisal tak da sam zaboravil na njega.

Može biti IE dobar kolko oče ali jednostavno sam se odviknul od njegova korištenja.

Hehe, Netscape... Nekad moj preglednik broj jedan. {#}

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

I ja ga koristim dosta, pogotovo sad od verzije 9 sve češće. Gotovo svaku stranicu koja mi nije otvorena defaultno u fiefoxovom sessionu otvaram sa IE.

potpisujem... IE9+FF7a1 rulez

My web site ( <3 ): http://midzan21.com TorrentHR.Org User ==> TorrentHR.OrG Power User :D THR in <3
18 godina
neaktivan
Fearless kaže...

Samo se vi šalite, za 2 godine će IE bit kruna browsera ovim tempom (just joking)! E!

Iako, realno, to se dogodi sa svim Microsoftovim proizvodima nakon 5-6 godina od ulaganja, konkurencija nemoze pratit razvoj.

Primjeri: Windowsi, Office, IIS, VS, Windows Media Player...

Pa gdje si Windows Media Player uspio ugurat? Da ga mogu zamijenit u Media Centru, to je prvo što bi izbacio.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice