IE pada, Chrome raste

poruka: 102
|
čitano: 19.499
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE pada, Chrome raste".
17 godina
protjeran
RE: IE pada, Chrome raste
nontryer kaže...

Ima istine u tom, ali evo ja recimo sve češće i češće nailazim na kompove na kojima je instaliran Chrome a vlasnici nisu informatički "potkovani". (recimo moja tetka - vrh znanja na kompu joj je pobiranje krastavca sa farmville-a na facebooku).

Hmmm, ali zanima me sto je tvoju tetku navelo na instaliranje nekog drugog browsera osim same reklame, jer budimo iskreni web sajtovi su puni reklama pa opet

korisnici ne instaliraju bas sve kaj im se nudi.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
16 godina
MorciTheCroat kaže...

Hmmm, ali zanima me sto je tvoju tetku navelo na instaliranje nekog drugog browsera osim same reklame, jer budimo iskreni web sajtovi su puni reklama pa opet

Vjerojatno proizvod koji u imenu ima "Google". Belji se Pa sigurno ga nebi instalirala da se zove "XY Chrome" ma koliko on kvalitetan bio. Ne mogu korisnici unaprijed znat šta je kvaliteta a šta ne, poznato ime ulijeva povjerenje.

Trying is the first step towards failure.
17 godina
neaktivan
IE pada, Chrome raste

Čitanje ove teme je bio takav Sizifov posao. Očekivao sam dobru raspravu, ali avaj.

Uglavnom- šteta što Opera grca na zadnjoj poziciji, no to očito govori da je konkurencija barem jednako kvalitetna.

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nontryer kaže...
MorciTheCroat kaže...

Vjerojatno proizvod koji u imenu ima "Google". Belji se Pa sigurno ga nebi instalirala da se zove "XY Chrome" ma koliko on kvalitetan bio. Ne mogu korisnici unaprijed znat šta je kvaliteta a šta ne, poznato ime ulijeva povjerenje.

Evo znam konkretan primjer gdje je jedan moj prijatelj vidio negdje google earth i išao to sebi staviti na komp,

znao je da je Google "nešto" i tako stavio chrome i ostao na njemu.

15 godina
neaktivan
IE pada, Chrome raste

Poštovanje svima. Da se i ja ubacim. Moj osobni stav je da nema najboljeg browser-a isto kao niti AV-a, to je jednostavno stvar osobnoga izbora i preferencije. Osobno na računalu koristim Chrome te Operu i zadovoljan sam njima, a isto tako sam zadovoljan i operom mobile i operom mini na mobitelu. Respect

A joke is a very serious thing. Winston Churchill

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IE pada, Chrome raste

Ma chrome je strava sto se tice brzine ,šije sve ostale , a i njegov izgled-minimalisticki, mi se sve vise svida.Ispocetka sam bio skeptican u prelasku sa firefoxa ali mora se priznati da firefox postaje sve tromiji i sporiji.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
IE pada, Chrome raste

Proizvod NE prodaje kvaliteta, nego marketing. Možeš ti imati najbolji proizvod na svijetu i badava ti to ako nisi dovoljno uložio u marketing ili ako več nisi brand. Isto tako je je s browserima, zašto su svi napredni korisnici probali chrome? zato jer je google, a pošto je goole svi mogući portali se raspisali google najavio novi web preglednik, a to je reklama, bolja od bilo kakvog banera na bilo kojoj stranici. I kad je izašao ti si ga probao i svidio ti se je jer je kvalitetan. E sad da je neka firma koaj se zove XY izdala browser koji se zove YX nebi niti jedan portal pisao o tome i probao bi ga jako mali broj korisnika. Oduvjek je marketink prodavao proizvod i uvjek će tako biti, dobar proizvod s lošim marketingom će propasti, loš proizvod s dobrim marketingom će se prodavati.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ejSid kaže...

Proizvod NE prodaje kvaliteta, nego marketing. Možeš ti imati najbolji proizvod na svijetu i badava ti to ako nisi dovoljno uložio u marketing ili ako več nisi brand. Isto tako je je s browserima, zašto su svi napredni korisnici probali chrome? zato jer je google, a pošto je goole svi mogući portali se raspisali google najavio novi web preglednik, a to je reklama, bolja od bilo kakvog banera na bilo kojoj stranici. I kad je izašao ti si ga probao i svidio ti se je jer je kvalitetan. E sad da je neka firma koaj se zove XY izdala browser koji se zove YX nebi niti jedan portal pisao o tome i probao bi ga jako mali broj korisnika. Oduvjek je marketink prodavao proizvod i uvjek će tako biti, dobar proizvod s lošim marketingom će propasti, loš proizvod s dobrim marketingom će se prodavati.

U ovom slučaju imamo dobar proizvod s dobrim marketingom.

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
16 godina
neaktivan

Da to sam pokušao reči, da dobar proizvod zadržava korisnike, a brand ga je "prodao" a ne kvaliteta.

17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Jel netko probao chrome 7? Klik na ikonu, a ovaj se već učitao????? Ne kužim kako, ali leetiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

haha, mogli bi probati i staviti ga na ssd :) to će se učitati prije nego što klikneš ikonu :)

a brzina startupa je iznimno važna. uvijek trebam brzo upalit komp, spojit se na internet i neku informaciju koja mi treba, brzo, nabavit.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
IE pada, Chrome raste

uh krenuo sam ćitat temu al sam vidio da većinom pišu oni koji iz nekog razloga koriste IE i još se hvale da je najbrži i slićnim glupostima a vjerojatno nisu ni probali druge browsere jer je ovaj ipak majkrosoftov i dolazi s vindovsima pa kao mora bit najbolji, dragi moji pogledajte bezbrojne testove na netu koji IE bacaju na pod po brzini u gotovo svemu naspram drugih browsera, ja sam probao sve glavne adute po brzini i naravno da je chrome najbrži nema se tu šta prićat puno osim što ima sitnijih problema s videom....kliknem na njega i u roku 1 sekunde otvoren je i na home page-u....dok vaš precjenjeni IE prvo moram bar 3 sekunde ćekat da uopće krene otvaranje, pa sekundu da se otvori pa još 2 da otvori home page....mislim to je po meni brzina, onda da pređem na samo otvaranje web stranica, u prosjeku na chromeu mi treba 3 sekunde da mi se otvori stranica koja se na IE-u otvara oko 5 sekundi i to ako je dobre volje......sad iznosim svoja osobna iskustva da nebi neko sad poćeo pisat meni se otvara za ovoliko , meni za ovoliko,  onda jednostavno sućelje na chromeu mi jednostavno više paše nego recimo na IE-u koj ti zakloni  pol gornjeg dijela monitora sa svojim izbornicima no to je već osobni izbor kako se kome sviđa......sad sam skužio da sam svašt namlio u ovom postu al ipak je to neko objektivno mišljenje, nije mi se dalo komentirat druge browsere jer nemaju veze s temom no vidio sam da je netko napisao da je firefox iz verzije u verziju sve sporiji i pretrpaniji glupostima što je i razlog mog prelaska na chrome ......

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IAmLoser kaže...

Poštovanje svima. Da se i ja ubacim. Moj osobni stav je da nema najboljeg browser-a isto kao niti AV-a, to je jednostavno stvar osobnoga izbora i preferencije. Osobno na računalu koristim Chrome te Operu i zadovoljan sam njima, a isto tako sam zadovoljan i operom mobile i operom mini na mobitelu. Respect

bravo majstore..to je prava istina jednostavno kod takvih stvari ne postoji nesto najbolje.. po meni su firefox 4 i chrome 6 odlicni..koristim i jedan i drugi i jednostavno su obadva dobra i ne razumijem nikako svađe oko toga..kao da vam netko vrijeđa obitelj tako se neki ponašaju!!! uostalom chrome ima dobru reklamu a i kvalitetan je proizvod tako da ipak je rijec o najjacoj firmi u području interneta ali stoji i ona da je zadovoljni korisnik najbolja reklama..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 21:30 (PlayMaker10).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice