ukratko.. odgađaju zato što su LOŠI. Buahahaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sem se odvažil instalirati IE8 betu 2
U odnosu na IE7......preporod, Interent LETI...imam osjećaj da mi bu odletilo :)
ukratko.. odgađaju zato što su LOŠI. Buahahaha
wow i paolo je docekao da nekom napise da ima kretenski komentar. ajde bravo za paola. kolko imas godina paolo? 12?
Koristio sam IE7 do pred nekih godinu dana, čisto iz neznanja... onda sam isprobao Firefox jer nešto nije radilo u IE, i sad sam siguran da koliko god verzija M$ izbaci, nikad više neću to koristit...
wow i paolo je docekao da nekom napise da ima kretenski komentar. ajde bravo za paola. kolko imas godina paolo? 12?
vista, ie7, silverlight je pomoglo puno ljudima da vide kolko ms moze napravit los proizvod i to prodavat.
Rado koristim IE ali sam evo prešao na ff i jest sporija mrvu ali s njom nemam problema
kao s IE jer desi se da neće otvarati niti video niti stranice ,pa javlja greške i slično....govorim o IE8 beta a sedmica je katastrofa!!Iz iskustava IE je sve lošiji i lošiji i pada drastično i vidim da su toga polako postali svjesni...mislio sam da će biti bolje na IE8 kad sam prešao ali sam se razočarao.
Što će mi neka veća brzina kad kvaliteta pada jako jako...iako opet ponavljam rado bi IE koristio ali dok ovako propadaju ...ne i to je žalosno za IE8 i ostale verzije.Razgovarao sam sa MS Hrvatska i drugim podrškama i naravno oni se brane da su krivi drugi browseri pa antivirusi ,pa savjetuju da sve defult postavim na IE i slična sr+++...e to tako ne ide i dok tako razmišljaju IE će potpuno
propasti...
IE 8 zna ponekad iritirat, ali sve u svemu poprilicno dobar browser.
Inace nekadasnji korisnik FF, a danas na Operi. :)
da ne bih povrijedio nekoga, neću pljuvat po nikakvom softveru, ali imam pravo reći: ff rulzzzz!!!!....za mene :)