IE 8 sljedeće godine

poruka: 11
|
čitano: 1.224
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "IE 8 sljedeće godine".
17 godina
neaktivan
IE 8 sljedeće godine

ukratko.. odgađaju zato što su LOŠI. Buahahaha

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IE 8 sljedeće godine

Ja sem se odvažil instalirati IE8 betu 2

U odnosu na IE7......preporod, Interent LETI...imam osjećaj da mi bu odletilo :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IE 8 sljedeće godine
bubbach kaže...

ukratko.. odgađaju zato što su LOŠI. Buahahaha

Koji kretenski i retardirani kometar, i taj tvoj komentar govori više o tebi nego o microsoftu. I šta ako je program loš, oni barem su iskreno priznali i rekli da će ga se trudit popravit, a ne ko neki poluproizvode lansirat na tržište.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan

wow i paolo je docekao da nekom napise da ima kretenski komentar. ajde bravo za paola. kolko imas godina paolo? 12?

A mathematician is asked to design a table. He first designs a table with no legs. Then he designs a table with infinitely many legs. The rest of the cases are of course trivial.
17 godina
neaktivan
IE 8 sljedeće godine

Koristio sam IE7 do pred nekih godinu dana, čisto iz neznanja... onda sam isprobao Firefox jer nešto nije radilo u IE, i sad sam siguran da koliko god verzija M$ izbaci, nikad više neću to koristit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bubbach kaže...

wow i paolo je docekao da nekom napise da ima kretenski komentar. ajde bravo za paola. kolko imas godina paolo? 12?

Imam 18 i budi poćašćen da si ti prvi kome sam to pisao. Ako je program loš popljuj ga i kaži kako ga napraviti boljim kao što su mnogi ljudi prijavili microsoftu a nemoj ga ismijavat
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
IE 8 sljedeće godine

vista, ie7, silverlight je pomoglo puno ljudima da vide kolko ms moze napravit los proizvod i to prodavat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Imam 18 i budi poćašćen da si ti prvi kome sam to pisao. Ako je program loš popljuj ga i kaži kako ga napraviti boljim kao što su mnogi ljudi prijavili microsoftu a nemoj ga ismijavat
Da si kojim slučajem malo čitao moje postove na ovom forumu vidio bi da u 99% slučajeva branim microsoft, pogotovo kad se napada vista. radi se o tome da sam zakleti ff-ovac, a ovaj komentar je kako se i iz kontexta moglo razabrati bila sala iz "protivnickog tabora". kao ono drago mi je da konkurencija kaska. realno, cak ni to.
inace izuzetno cijenim microsoft, cak i taj nesretni browser. ne koristim ga samo zato jer sam naviknut na firefox, nipošto ne  zato što je loš.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2008 18:12 (bubbach).
17 godina
neaktivan

Rado koristim IE ali sam evo prešao na ff i jest sporija mrvu ali s njom nemam problema

kao s IE jer desi se da neće otvarati niti video niti stranice ,pa javlja greške i slično....govorim o IE8 beta a sedmica je katastrofa!!Iz iskustava IE je sve lošiji i lošiji i pada drastično i vidim da su toga polako postali  svjesni...mislio sam da će biti bolje na IE8 kad sam prešao ali sam se razočarao.

Što će mi neka veća brzina kad kvaliteta pada jako jako...iako opet ponavljam rado bi IE koristio ali dok ovako propadaju ...ne i to je žalosno za IE8 i ostale verzije.Razgovarao sam sa MS Hrvatska i drugim podrškama  i naravno oni se brane da su krivi drugi browseri pa antivirusi ,pa savjetuju da sve defult postavim na IE i slična sr+++...e to tako ne ide i dok tako razmišljaju IE će potpuno

propasti...

17 godina
neaktivan
IE 8 sljedeće godine

IE 8 zna ponekad iritirat, ali sve u svemu poprilicno dobar browser.

Inace nekadasnji korisnik FF, a danas na Operi. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IE 8 sljedeće godine

da ne bih povrijedio nekoga, neću pljuvat po nikakvom softveru, ali imam pravo reći: ff rulzzzz!!!!....za mene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice