<i>Driveri</i> iz Creativea

poruka: 4
|
čitano: 724
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "<i>Driveri</i> iz Creativea".
17 godina

Još kada bi to isto napravili to za Audigy 2 ZS seriju bilo bi super, a ne da gospoda na forumu moraju raditi njihov posao i štelat kako bi drajveri radili na Visti onak kak bi trebali.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm,je imam X-Fi Xtreme Audio pa i za njih nema  novih drivera još od 8 mjeseca prošle godine, a driveri koje su napravili su katastofa.Kada idem surfati na net moram isključiti zvučnu karticu jer i na najmanji zvuk koji se pojavi,puf,sistem se ruši i dobim famoznu poruku da su driveri od zvučne srušili Windowse.A k tome Vista ne prepoznaje ulaze na zvučnoj kartici pa uopće ne mogu snimati preko nje zvuk.Probao sam oko 10 programa,bilo freeware ili komercijalne i niti jedan ne registrira u Visti zvuk makar on do zvučnika  normalno dolazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U Creativu su ili poludjeli ili razmišljaju o rasformiranju firme i prijelazu u tekstilnu industriju.

Proizvodi su još uvijek dobri, ali softverska podrška je sad već sramotna.

Katastrofa!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: <i>Driveri</i> iz Creativea
Level 1 kaže...

U Creativu su ili poludjeli ili razmišljaju o rasformiranju firme i prijelazu u tekstilnu industriju.

Proizvodi su još uvijek dobri, ali softverska podrška je sad već sramotna.

Katastrofa!

Bahata gamad. Sva sreća da nisu upropastili E-mu koji su kupili. Teško je to kada govnari kupe neku kvalitetnu i legendarnu firmu pa je utope u svoj prosjek.

Developer,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2008 8:41 (the_tux).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice