iDisplay za veći ekranski prostor

poruka: 10
|
čitano: 1.445
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iDisplay za veći ekranski prostor".
16 godina
neaktivan

Čekam Windows verziju...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: iDisplay za veći ekranski prostor

Cega? Ipada?

Pa to radi na windowsima vec godinama da ne kazem decenijama.

I koja je poenta razvuci desktop na iphone? Osim za kur...e.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 19:50 (logic).
17 godina
neaktivan
logic kaže...

Cega? Ipada?

Pa to radi na windowsima vec godinama da ne kazem decenijama.

I koja je poenta razvuci desktop na iphone? Osim za kur...e.

iPad je novi Appleov proizvod veličine dijagonale displaya 9.7 incha. Širenje displaya na njega može biti korisno, jer je iPad (multi)touch display. Stoga, "razvlačenje" slike na njega može biti od velike korisni, npr. ako imaš app za crtanje, možeš iPad "zlorabiti" za crtanje s prstima direktno na Mac.

Što se tiče same aplikcije, veliki je fail. Dobar dio ljudi je nije uspip upogoniti, i ako jesu, smanjila im se rezolucija na monitoru, tako da u biti iPad nije raširio display, nego ga je ostavio istog ili čak smanjio. Dobra ideja, loša realizacija.

18 godina
neaktivan

Kome treba crtanje prstima i cemu to korisnom moze koristiti osim kako rekoh za kur...e. Daj mi jdnu korisnu primjenu crtanja prstima? Ko se time ozbiljnije bavi kupi tablet, kome treba extended desktop kupi joss jedan monitor barem su oni bagatela. Pa za 150 EUR.a kupis full hd 22" monitor. i sta je to novog u ideji extended desktopa? Mozda je novo za apple al kako rekoh to postoji decenijama vec.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 21:05 (logic).
16 godina
neaktivan

Ako je netko kupio ipad ili ce ga kupiti koja mu je korist od trosenja jos 150E? kada za 5$ ima aplikaciju?

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Jos ne cuh koja korist od toga.

I da, to je na pc-u besplatno.

18 godina
neaktivan

hehe...Galić, car :)

...nije zlato sve što sja...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I na mac-u je extended desktop besplatan ali ne na iphone/ipad jer to nije jedna od tvornickih opcija.

Reci mi dal imas ti na Win besplatan extended desktop na neki mob sa win OS-om?

Svrhe? Crtanje, smudge u Ps-u, zapravo sve sta se moze na bilo kojem monitoru sa ts-om ali bezicno. Znaci ako se stavi na ipad da ne bude samo produzetak nego klon desktopa onda ipad postaje bezicni ts monitor odlicne rezolucije. U prijevodu mozes koristit sve opcije sa kompa iz npr. druge sobe. Naravno, ako to ova aplikacija podrzava, ako ne isto se moze sredit na istu foru, brzo ce netko napravit takvu aplikaciju.

0 1 hvala 0
17 godina

Imaš cloud computing u kući, sve se vrti na desktopu a ipad dobije sliku i davaš input sa njega, zvuči zanimljivo i za ostale tablete, to bi značilo da biš preko ipada na taj način mogao vrtit bilo koj browser sa desktopa koji normalno podržavaju flash, i tako u kući imao flash koji bi bez beda radio na tabletuSmijeh 

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 22:31 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cini mi se kao super ideja ... po ciloj se kuci mozes "igrati"... samo oce li to ici glatko sa windowsima? viditi cemo pa onda mozemo pricati ovo su sada sve nagadanja i spekulacije....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice